Yumurta çatlatma iğnesi olan var mı?

aslim0637

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2022
117
25
28
27
Femara kullanıp Bugün çatlatma iğnesi vuruldum iğne sonrası dikkat etmem gerekenler var mı? Birde hamile kalan var mı acaba?

Femara kullanıp Bugün çatlatma iğnesi vuruldum iğne sonrası dikkat etmem gerekenler var mı? Birde hamile kalan var mı acaba?
Merhaba canım ben 5 6 kere kullandım catlatma iğnesini 1 tanesi aşılama içindi ama gebe kalamadım. Bende iğneden sonra ertesi gün çok fena ağrılar oldu ağır iş yapmamaya dikkat et

Merhaba ilk seferde hamile kaldım o şekilde. Rabbim size de nasip etsin. İğnenin tam 36. Saatini değerlendirin. Bi de sonraki 24 saati💕💕

Merhaba ilk seferde hamile kaldım o şekilde. Rabbim size de nasip etsin. İğnenin tam 36. Saatini değerlendirin. Bi de sonraki 24 saati💕💕
Bugün iğne oldum dün yarın pazartesi çarşamba yap dedi duphaston verdi solda yumurta ve 20 mm inşAllah tutar

Canım bana da yardımcı olur musun?Klomen kullandım adetin üçüncü gününden itibaren üç
Kez doktora gittim önce iğne vermedi kendi çatlar dedi.bu sabah tekrar gittim 20 mm olmus yumurta bu sefer de bir doz iğne ol dedi.ama acaba geç mi kaldım gerçi illa doktorun bir bildiği vardır da..uygulamada adet olasılığım orta gözüküyor.iki gün önce değil iğneyi bugün verdi en az iki kez ilişki dedi.iğne de aksama olacağım en erken karaborsaymış.preglyn gibi bir iğne yazdı tek doz kalçadan.belli bir saat söylemedi 36 saat içinde çatlama olur en az iki kez ilişki dedi.kafam çok karıştı çok stresli bir dönem gerçekten:( yumurta çatlamadan yumurtlama olmuyor heralde ben öyle anladım çünkü uygulamada orta gösteriyor gebelik olasılığı doktor da iğne ol iki kez birliktelik dedi.

Canım bana da yardımcı olur musun?Klomen kullandım adetin üçüncü gününden itibaren üç
Kez doktora gittim önce iğne vermedi kendi çatlar dedi.bu sabah tekrar gittim 20 mm olmus yumurta bu sefer de bir doz iğne ol dedi.ama acaba geç mi kaldım gerçi illa doktorun bir bildiği vardır da..uygulamada adet olasılığım orta gözüküyor.iki gün önce değil iğneyi bugün verdi en az iki kez ilişki dedi.iğne de aksama olacağım en erken karaborsaymış.preglyn gibi bir iğne yazdı tek doz kalçadan.belli bir saat söylemedi 36 saat içinde çatlama olur en az iki kez ilişki dedi.kafam çok karıştı çok stresli bir dönem gerçekten:KK43: yumurta çatlamadan yumurtlama olmuyor heralde ben öyle anladım çünkü uygulamada orta gösteriyor gebelik olasılığı doktor da iğne ol iki kez birliktelik dedi.
Canım şimdi uygulamaya odaklanma onu kafandan at öncelikle.
20 mm çok güzel büyümüş, bugün yapabilirsen öğlen iğne olmaya çalış ki 36 saat yarın geceye denk gelsin. Olmuyorsa da sorun yok ama 36. saati iyi değerlendirmen lazım. 36yı değerlendirdikten sonraki gün değil bir sonraki gün tekrar ilişki.
önce bir sakin ol ama stres yapma olumlu ve güzel şeyler düşün bebek videoları izle vs. Dediğim gibi şu aşamada sakın uygulamaya takılma doktorunla beraber ilerlemen gereken bir aşamadasın çünkü.
Hadi bol şans :KK200:

Canım şimdi uygulamaya odaklanma onu kafandan at öncelikle.
20 mm çok güzel büyümüş, bugün yapabilirsen öğlen iğne olmaya çalış ki 36 saat yarın geceye denk gelsin. Olmuyorsa da sorun yok ama 36. saati iyi değerlendirmen lazım. 36yı değerlendirdikten sonraki gün değil bir sonraki gün tekrar ilişki.
önce bir sakin ol ama stres yapma olumlu ve güzel şeyler düşün bebek videoları izle vs. Dediğim gibi şu aşamada sakın uygulamaya takılma doktorunla beraber ilerlemen gereken bir aşamadasın çünkü.
Hadi bol şans :KK200:
Katılıyorum tamamen🌸 uygulamayı artık bırakın. İğneden 12 saat saat önce,İğneden sonraki 36.saat, ve sonraki günü değerlendirin

Back
X