Yumurta catlatma iğnesi paylaşımı

idilga

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
2.979
21
358
ARKADASLAR YASADIGINIZ DENEYIMLERINIZDEN VE BILGILERINIZDEN FAYDALANMAK ISTIYORUM....

ARKADASLAR
ben gecen ay FEMARA kullandim klomen tarzi fakat yumurtam catlamadi sanirim cunku bugun adet oldum ve oluncaya kadar sizlama oldu yurt disinda oldugum icin doktor kontrolleimi yaptiamiyorum suan

sorum su
27 nisanda adet oldum yumurtliyacagim zaman 8-9 mayis catlatma ignesini ne zaman vurdurmaliyim ve kullanip onereceginiz catlatma ignesi ismi varmi ??

tesekkur
tum dileklerimiz gercek olsun yuce rabbim bebislerimizi once gobuslerimize sonra kucaklarmiza almayi nasip etsinn

lutfen acil cevap arkadaslar..

bende kullandım femara etken bir ilaç,ancak yumurtalar belli bir olgunluğa geldikten sonra çatlatma vurulur en az 18 mm olmalı 22 den büyük olmamalı buda kişiye göre değişen bir durum, kimisinin 12. gün yeterli olurken kimisi 16. gün olabilir dr. kontrolü olmadan bunu asla bilemezsin ya erken vurursun ya geç bu seferde hiçbir işe yaramaz,kaldı ki aynı insanın her ay aynı şey olacak diye birşey yok ben aşılama yaptırdım birinde 13. gün olgunlaştılar birinde daha fazla bekledik demem o ki dr olmadan olmaz canım

tesekkurler cnm

pekii ovulasyonu gulen yuzu gordugumuz gun igneyi yapmiyorlarmi ??
birde gulen yuzu gordugumuzde ovulasyon aletinde yumurtlamis oluyorum peki catladiginida gosterirmi bir fikriniz varmi acabaa
birde ozur ama bi sorum daha var bilgili oldugunuzu hissettim cunku 1 den fazla yumurtladigimizi dusunelim 1 i catladi ve dollendi digeri catlamadi gibi durumlar olusabilir mi
yani 1 tanenin catlayip spermi tuutmasi hamilelige yeterli midir
digeri catlamadan kalir mi ??
hepsimi catlamalii ??

tesekkurle cnm
allah razi olsun
tum dileklerin gercek olsun

cnmm mesaj yazarak durumumdan bahsettim ama mesajlarin doluymus o yuzden almiyo mesaji silersen mesajimi yollamak istiyorum
tesekkurler

cnmm mesaj yazarak durumumdan bahsettim ama mesajlarin doluymus o yuzden almiyo mesaji silersen mesajimi yollamak istiyorum
tesekkurler

canım kusura bakma yeni gördüm, şimdi acil çıkmam lazım müsait olduğumda detaylı yazıcam

canım kusura bakma yeni gördüm, şimdi acil çıkmam lazım müsait olduğumda detaylı yazıcam

tesekkurler cnmmm
ben bu ay femarayi kullanmadim artik korktum
mayis sonunda turkiyey gelicez insallahhh o zamana kadar 1 deneme hakkimiz var :)))
suan sogan kurune tekrar basladimm artik hayirlisi diyorummmm
oldu oldu olmadi mayis sonunda artik hem femarayi tekrar kullanip turkiyedeyken catlatma ignesi takiple vurdururum artik
haklisin
kendi basimiza basedebilecegimiz bisey deill :))))

allah eazi olsun ama cnmmm ve tumm dileklerinnni yuce rabbim sana nasip etsin cunku o an buyuk bir panikle yazdim ve sen bana nefes oldun tesekkurler

canım çok özür dilerim yazıcam dedim yazamadım nete giremedim uzun zamandır doğru bir karar almışsın, kendi başına yapılacak şeyler değil. kist olur vs. sonra birde onla uğraşırdın.Rabbim tez zamanda versin inşallah hepimize

canım mesajın için teşekkür ederim. tatlı dilli adam gibi bi kadınsın fakat topiğinize gelmem bir daha ki o günden beri de girmedim... seni tanıdığım için sohbetin için teşekkür ederim. dilerim ömür boyunca bu şekilde kalırsın. kendine iyi bak hoşçakal.

Kizlar mrb ben dun 10 da vuruldum igneyi ne zaman birlikte olmaliyim ozellikle bilmiyorum yardimci olurmusunuz lutfeeen

Kizlar mrb ben dun 10 da vuruldum igneyi ne zaman birlikte olmaliyim ozellikle bilmiyorum yardimci olurmusunuz lutfeeen

36 saat denılıyo ama 24 ssaat sonra ilişkiye girip hamıle kalanda var ama ben henüz hamıle kalamdım bi çok kez vuruldum sayısını tam hatırlamıyorum ama ya 5 yada 6. iğnemı vurulcam

Ucuncu ovitrellemi de vuruldum bugun 9.gunum insallah bu son ignemdir ve bebegim bu sefer gelir ins

benimde 2. ovitrelle 9. gün inşallah bebişler bu ay gelir iyi haberlerini beklicem

insallah bende bu ay hamileyim mujdesını verırım ınsallah ıkımızınde bu sefer tutar allah bızede bızım durumumuzda olan arkadasların yardımcısı olsun ınsallah mujdeyı vermek kısmet olur bu ay bende ıyı haberler beklıyom senden canım

ben müjde veremiyorum sonuç negatif inşallah senden alırız müjdeyi

slm arkadaşlar bende klomen kullandım işe yararmı bilmiyorum bu ayın sonunda belli olcak gebelik yoksa bende bu ilacı kullanabilirmiyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…