E ebrum15 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ocak 2013 62 0 46 24 16 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi idilga #21 serenay34 .!.: bugün adet oldum cmrtesi kontrole gidicem bi ikiay sonrada tüp bebek inşallah sen ne durumdasın inşallah senin bebiş yoldadır Genişletmek için tıkla... Benimde adet sancilarim basladi insallah adet olmam ama dogrusu pek umudum yok
serenay34 .!.: bugün adet oldum cmrtesi kontrole gidicem bi ikiay sonrada tüp bebek inşallah sen ne durumdasın inşallah senin bebiş yoldadır Genişletmek için tıkla... Benimde adet sancilarim basladi insallah adet olmam ama dogrusu pek umudum yok
S serenay34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2013 193 6 96 İstanbul 17 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi idilga #22 ozlemozden .!.: Benimde adet sancilarim basladi insallah adet olmam ama dogrusu pek umudum yok Genişletmek için tıkla... hayırlısı olsun hakkımızda
ozlemozden .!.: Benimde adet sancilarim basladi insallah adet olmam ama dogrusu pek umudum yok Genişletmek için tıkla... hayırlısı olsun hakkımızda
satwa Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2013 1.215 974 73 10 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi idilga #23 Ilk ignem benim..umudum cok yuksek..5 gun once yaptirdim..umarim ikinciye gerek kalmaz