yumurta çatlatma iğnesi

cincini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
135
6
46
Ankara
yumurta çatlatma iğnesini kaçıncı günde vurunuyoruz?kendimiz vurabiliyoruz die duymuştum.işe yarıyo mu ki:26:

cincini arkadaş sen benim resmimi ne hakla kullanırsın avatarında!!!!!

canım iyiki konuyu açtın bugün bende açacaktım aynı konuyu sen önce davrandın pazartesi doktorum yumurta takibi yapacak yumurta çatlamazsa iğne vereceğini söyledi bu iğnenin etrafta düşük yapmaya neden olduğunu söylüyorlar bilenler varsa ya da yaptıranlar bize yardımcı olabilirler mi:18:

seni yönetime şikayet ediyorum bu hakkı nasıl buluyorsun sen kendinde...
benim resmimi nasıl kullanırsın!!!
daha sonradan kaldırma ihtimali için resmini çektim..yetkililer ilgilensin arkadaşal lütfen..!

cincini arkadaş sen benim resmimi ne hakla kullanırsın avatarında!!!!!

elossa çok haklısın arkadaş ayıp etmiş de sen o avatarı nasıl yaptın ben de kendime yapmayı düşünüyorum yardımcı olabilir misin nasıl yaptığını anlatabilir misin rica etsem

evet kendin vuruyorsun ama doktor kontrolünde doktor yumurtana bakıp şu saate vur yada vurdur diyor

bu ay dr. takibim yapıldı, yumurtalarım olgunlaşmış ve çatlatama yapalım yapmayalım ikilemde kaldı ve bir ay daha bekle dedi bende beklemek istemiyorum, kendim alsam ve yapsam olur mu???sakıncası olur mu birde araştırdım piyasada ovitrelle die bir ilaç varmış. biri bana fikir verebilir mi, kesinlikle beklemek istemiyorum, psikolojim bozuldu tutmazsa stresten tutmucak valla ((((((

anladım cnm onudda gidip kendim yapsam, önce doktor bugün için yapalım faln dedi sonrada vazgeçti. . . nasıl olsa bugün yapacaktı bende gideyim alayom ve yapayım diyorum, bide isim bilen var mı iğne ismi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…