Yumurta çatlayınca max 24 saat canlı kalabiliyorsa , neden herkes yumurtlama gününden sonra 3 gün ilişki öneriyor ? Mantıksız değil mi

Ben hep yumurtalama piki gördüğüm günü ve onun ertesi gunde tekrar test yapıp hala pikse o günü birde diğer günü değerlendirmeye çalışıyorum. Yani pik olduğu gün ve sonraki iki günü.
Garanti olsun içim rahat etsin diye.

Yumurtlama günü testte piki yakaladığınız zaman 12-36 saat arasında yumurta çatlayacak demek. Çatladığı an sperm ile buluşsun diye. Sperm 3-4 gün yaşıyor çünkü. Yumurtada çatladıktan sonra 24 saat içerisinde ölüyor. Çatlama görünce de 24 saat önemli.

O zaman çatlama görünce max 24 saat içinde son defa birliktelik yaşanır ve sonrasına gerek yok öyle mi

evdeki testlere guven olmaz tam olarak ama doktor kontrolunde uc gun somrasi onerilmedk bana hic
Şimdi anladım o zaman . Dediğiniz gibi belki hata payı varsa diye kaçırmamak adına öneriyorlardır . Şimdi benim 28i pik oldu 29 da silikleşti . Biz24 akşam, 26 akşam, 28 sabah, 29 sabah, 29 akşam değerlendirdik .

Gayet güzel değerlendirmişsiniz. Yani bana bu ay doktor bakma sen o testlere döngünün 10 ve 20. Günleri arası gün aşırı ilişki dedi mesela. Doktorlar tınlamıyor o testleri

Gayet güzel değerlendirmişsiniz. Yani bana bu ay doktor bakma sen o testlere döngünün 10 ve 20. Günleri arası gün aşırı ilişki dedi mesela. Doktorlar tınlamıyor o testleri
E tabi zaten 10-20 arası bi günde yumurtlayıp çatlıyor zaten dediği gibi değerlendirilirse zaten doğru dediği ama yine de eğer 10-20 arası sürekli yapamayacaksak kaçıtmamak için obgünü net bilip değerlendirmekte mantıklı bu ay tutmazsa bende yapmicam test . Nasıl olsa gün aşırı yapabileceğimiz vaktimiz var bizim

Ya en iyisi doktorun söylediği gibi yapmak da bizim de vakit sınırlı diye ovülasyon yapıyorum bari kaçırmayayım en pik günü diye. ama yine de gün aşırı dikkat etmek de fayda var

Ya en iyisi doktorun söylediği gibi yapmak da bizim de vakit sınırlı diye ovülasyon yapıyorum bari kaçırmayayım en pik günü diye. ama yine de gün aşırı dikkat etmek de fayda var
Yorucu oluyor o kadarı ya cidden her zaman vakitte olmuyor ikimizde yoğun işlerde çalışıyoruz : bakalım ya . Sizin kaç ay oldu denemeler

Yorucu oluyor o kadarı ya cidden her zaman vakitte olmuyor ikimizde yoğun işlerde çalışıyoruz : bakalım ya . Sizin kaç ay oldu denemeler
Of kesinlikle öyle yoğun çalışınca ya kaçtıysa gün ya kaçtıysa kaygısı oluyor insanda en azından ovülasyon biraz daha güvende hissettiriyor 6. Ay bu ay bizim ama henüz hiç olmadı :/ sizin kaçıncı ay?

İhtimali arttırmak için. Ne zaman yum çatlayacak net saati belli değil. Belki 3.saatte belki 36. Saatte. Ertesi gün de yaşadığı için spermle buluşma ihtimali arttırsın diye ertesi gün önerilir. 3.güne gerek yok. Öncesi ve o gün daha önemli

Ay valla ben aşırı pimpirikliydim hamilelik konusunda. İstemiyorken çok dikkat ediyorduk falan ama öyle kolay olmuyormuş zaten şans işi galiba ya
Hiç bilemiyorum ya ama nedense başlar başlamaz ben brnce benimki hemen olmaz psikolojisine girdim . Şimdide 2. Ay daha ama tüp bebekvs gibi yazılar okumaya başladım. Gerçekten böyle yaparsam daha kötü etkilenirim biliyorum ama artık günümüzde çocuk doğurma konusunfs o kadar sıkıntı yaşanıyor ve görüyorum ki direkt o psikolojiye girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…