Yumurta çatlayınca max 24 saat canlı kalabiliyorsa , neden herkes yumurtlama gününden sonra 3 gün ilişki öneriyor ? Mantıksız değil mi

Ay valla ben aşırı pimpirikliydim hamilelik konusunda. İstemiyorken çok dikkat ediyorduk falan ama öyle kolay olmuyormuş zaten şans işi galiba ya
Aa yalnız değilmişim aynı düşüncelerde olduğum sizleri görünce rahatladım diyebilirim Bizim de 2. ay diyebilirim ki doğru düzgün iki güne bir denemedik bile ama hemen olmuyor mu acabaa moduna girdim psikoloji çok garip bir şey

Ya şöyle bende de o psikoloji var bu sitede de uzun zaman uğraşan kadınlar da var ister istemez etkileniyor insan. Ama sonra bi bakıyorum yani zaten etrafımdaki herkes 6 aydan sonra hamile kaldı yani bu normal bir süreç sanırım da işte ya olmazsa kaygıları oluyor insanda bi kaç aydan sonra, salmak lazım kızlar

Bu arada o gün aşırı deneme bizde de olmuyor açıkçası. Adet bitiminden adet bitimine kadar falan zaten yoğun hayatlarımız var. Doktor bana 10. Günden 20. Güne kadar gün aşırı tutmaya çalış sadece dedi. 1 sene olmazsa öyle gel şimdi git dedi direk

Yumurtanin hangi gun saat kacta catladigi net degil, catlatma ignesi vurulunca bile ortalama 36.saatte catliyor, kesinlik yok, herkesin rahim yapisi vucudu farkli, garantiye alinmasi icin catlamadan bikac gun once baslanmasi ve sonrasinda da gun asiri devam edilmesi gebe kalma olasiligini arttiriyor.

Peki bana test perileri gelmesi…. İlk yumurtlama üzerinden 15 gün geçti 2. nin üzerinden 7 gün. Bir şey görebileniniz var mı ya? Erken mi davranıyorum bilmiyorum ki :/

Eklentiler

• 1494ADFA-41EE-4A57-A47E-51ED84F9BF52.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 71
Aynenn buraları okuyup okuyup etkileniyoruz bence de dediğiniz gibi salıp akışına bırakmak lazımm bir seneyi beklemeli yoğun çalışınca o kadar sıka fırsat kalmıyor zaten Bu aradaa testinizde çok çok silik bir çizgi var gibi ama kaç gün var regle bilemedim erken mi

Canım benim bu ay çok karıştı sat 3 Şubat normalde 4 martta olmam lazımdı. Normalde 1 gün bile şaşmaz ama 12 şubatta pik gördüm 14 şubatta çatlama( benim için çok erken) ve aynı gün kanamam başladı 3-4 gün sürdü( bu da ilk defa başıma geliyor) sonra 21-22 Şubat tekrar pik 23 Şubat çatlama gördüm. İlkinde tutsa çıkardı şimdiye gibi geliyor ama 2. si için de bilmiyorum erken mi davrandım. Yani şuan tahmini reglim de bilmiyorum

Aa bende yalnız değilmişim ya cidden dün bi an durup psikolojime üzüldüm . Neden böyle düşüncelere giriyorum diye kendime kızdım . Biri bebekten bahsedince böyle bi hüzünleniyorum hiç çocuğum olmicakmış gibi. Sanki kesin tanı almışım da çocuğum olmicakmış da öyle bi hüzün çöküe üstüme . Bizimdr ikinci ay inşallah birlikte hamiş kalırız ya amin

Aminn yani öyle çok acelemiz yok yeni düşünmeye başladık aslında ama insan böyle boş yere triplere giriyor gerçekten

Yaa anladım canım inşallah tutar bekle biraz bakalım

Beraber beklicez ozaman inşallah hadi hayırlısı
Yaa evet hayırlı haberleri verelim birbirimize inşallah :) geçen sy ilk denememizdi yumurtlsmsmgünlerini yine iyi değerlendirdik ama ben çok kötü hastaydım üşütmüşyüm . Acaba o yüzfen mi tutmadı erkiler mi acsba . Çok halsiz çok kötüydüm ama yine d eyumurtlama günlerini kaçırmamak için değerlendirmiştim o halle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…