- 15 Şubat 2024
- 744
- 551
- 23
- Konu Sahibi brcubrcu0101
-
Ay valla ben aşırı pimpirikliydim hamilelik konusunda. İstemiyorken çok dikkat ediyorduk falan ama öyle kolay olmuyormuş zatenşans işi galiba ya
Aa yalnız değilmişim aynı düşüncelerde olduğum sizleri görünce rahatladım diyebilirimHiç bilemiyorum ya ama nedense başlar başlamaz ben brnce benimki hemen olmaz psikolojisine girdim . Şimdide 2. Ay daha ama tüp bebekvs gibi yazılar okumaya başladım. Gerçekten böyle yaparsam daha kötü etkilenirim biliyorum ama artık günümüzde çocuk doğurma konusunfs o kadar sıkıntı yaşanıyor ve görüyorum ki direkt o psikolojiye girdim
Ya şöyle bende de o psikoloji var bu sitede de uzun zaman uğraşan kadınlar da var ister istemez etkileniyor insan. Ama sonra bi bakıyorum yani zaten etrafımdaki herkes 6 aydan sonra hamile kaldıAa yalnız değilmişim aynı düşüncelerde olduğum sizleri görünce rahatladım diyebilirimBizim de 2. ay diyebilirim ki doğru düzgün iki güne bir denemedik bile ama hemen olmuyor mu acabaa moduna girdim psikoloji çok garip bir şey
Ya şöyle bende de o psikoloji var bu sitede de uzun zaman uğraşan kadınlar da var ister istemez etkileniyor insan. Ama sonra bi bakıyorum yani zaten etrafımdaki herkes 6 aydan sonra hamile kaldıyani bu normal bir süreç sanırım da işte ya olmazsa kaygıları oluyor insanda bi kaç aydan sonra, salmak lazım kızlar
Aynenn buraları okuyup okuyup etkileniyoruz bence de dediğiniz gibi salıp akışına bırakmak lazımm bir seneyi beklemeli yoğun çalışınca o kadar sıka fırsat kalmıyor zatenBu arada o gün aşırı deneme bizde de olmuyor açıkçası. Adet bitiminden adet bitimine kadar falan zaten yoğun hayatlarımız var. Doktor bana 10. Günden 20. Güne kadar gün aşırı tutmaya çalış sadece dedi. 1 sene olmazsa öyle gel şimdi git dedi direk
Canım benim bu ay çok karıştı sat 3 Şubat normalde 4 martta olmam lazımdı. Normalde 1 gün bile şaşmaz ama 12 şubatta pik gördüm 14 şubatta çatlama( benim için çok erken) ve aynı gün kanamam başladı 3-4 gün sürdü( bu da ilk defa başıma geliyor) sonra 21-22 Şubat tekrar pik 23 Şubat çatlama gördüm. İlkinde tutsa çıkardı şimdiye gibi geliyor ama 2. si için de bilmiyorum erken mi davrandım. Yani şuan tahmini reglim de bilmiyorumAynenn buraları okuyup okuyup etkileniyoruz bence de dediğiniz gibi salıp akışına bırakmak lazımm bir seneyi beklemeli yoğun çalışınca o kadar sıka fırsat kalmıyor zatenBu aradaa testinizde çok çok silik bir çizgi var gibi ama kaç gün var regle bilemedim erken mi
Benimde dün pikti değerlendirdik bugün şimdi yaptım çatlamış degerlendirsekmi bilemedim eşim bıktı artıkPik günü +sonraki iki gün deniyor . Testi satın aldığım hanımefendi bile öyle diyor
Aa bende yalnız değilmişimAa yalnız değilmişim aynı düşüncelerde olduğum sizleri görünce rahatladım diyebilirimBizim de 2. ay diyebilirim ki doğru düzgün iki güne bir denemedik bile ama hemen olmuyor mu acabaa moduna girdim psikoloji çok garip bir şey
Çatladığo günü mutlaka deneyin benceBenimde dün pikti değerlendirdik bugün şimdi yaptım çatlamış degerlendirsekmi bilemedim eşim bıktı artık
Aminn yani öyle çok acelemiz yok yeni düşünmeye başladık aslında ama insan böyle boş yere triplere giriyor gerçektenAa bende yalnız değilmişimya cidden dün bi an durup psikolojime üzüldüm . Neden böyle düşüncelere giriyorum diye kendime kızdım . Biri bebekten bahsedince böyle bi hüzünleniyorum hiç çocuğum olmicakmış gibi. Sanki kesin tanı almışım da çocuğum olmicakmış da öyle bi hüzün çöküe üstüme . Bizimdr ikinci ay inşallah birlikte hamiş kalırız ya amin
Catladiysa değerlendirin bugün de öyle diyorlar hepBenimde dün pikti değerlendirdik bugün şimdi yaptım çatlamış degerlendirsekmi bilemedim eşim bıktı artık
Yaa anladım canım inşallah tutar bekle biraz bakalımCanım benim bu ay çok karıştı sat 3 Şubat normalde 4 martta olmam lazımdı. Normalde 1 gün bile şaşmaz ama 12 şubatta pik gördüm 14 şubatta çatlama( benim için çok erken) ve aynı gün kanamam başladı 3-4 gün sürdü( bu da ilk defa başıma geliyor) sonra 21-22 Şubat tekrar pik 23 Şubat çatlama gördüm. İlkinde tutsa çıkardı şimdiye gibi geliyor ama 2. si için de bilmiyorum erken mi davrandım. Yani şuan tahmini reglim de bilmiyorum
Çok şükür değerlendirdik kandırdımCatladiysa değerlendirin bugün de öyle diyorlar hep
Çok şükür değerlendirdik gerisi kadere kalmışÇatladığo günü mutlaka deneyin bencehadi hayırlı haberleri birbirimize verelim 14 gün sonra
Sizin catladimi?Çatladığo günü mutlaka deneyin bencehadi hayırlı haberleri birbirimize verelim 14 gün sonra
İnş kuşum, pek ümidim yok ama bakalımYaa anladım canım inşallah tutar bekle biraz bakalım
Benim dün çatladı . Önceki gün pikti . Bizfe tüm günleri değerlendirdik de bakalım kısmet :)Sizin catladimi?
Beraber beklicez ozaman inşallah hadi hayırlısıBenim dün çatladı . Önceki gün pikti . Bizfe tüm günleri değerlendirdik de bakalım kısmet :)
Yaa evet hayırlı haberleri verelim birbirimize inşallah :) geçen sy ilk denememizdi yumurtlsmsmgünlerini yine iyi değerlendirdik ama ben çok kötü hastaydım üşütmüşyüm . Acaba o yüzfen mi tutmadı erkiler mi acsba . Çok halsiz çok kötüydüm ama yine d eyumurtlama günlerini kaçırmamak için değerlendirmiştim o halleBeraber beklicez ozaman inşallah hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?