Yumurta diyeti deneyimleri

innaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
244
13
66
Edirne
merhaba kızlar protein diyetinin ne kadar etkili olduğu kanıtlandı dukan atkins karbonhidrat diyetleri buna örnek bende internette bu diyeti buldum hem ucuz ve hesaplı hemde gayet tok tutan ve keyifli bir diyet bence denemeliyiz ben 3. günüme girdim 1 kilo verdim şuan devam ediyorum 2 haftada 9 kilo diyor umarım bozmadan verebilirim benimle deneyecekler varmı ? :)
yumurta en güzel yoğurt ve pul biberle oluyo bence kıymalı ve sucukluda yiyebilirsiniz :1: kaynağıda burdan buldum :
YUMURTA DİYETİ İLE ZAYIFLAYIN-Her Telden Yaziyorum

merhaba kızlar protein diyetinin ne kadar etkili olduğu kanıtlandı dukan atkins karbonhidrat diyetleri buna örnek bende internette bu diyeti buldum hem ucuz ve hesaplı hemde gayet tok tutan ve keyifli bir diyet bence denemeliyiz ben 3. günüme girdim 1 kilo verdim şuan devam ediyorum 2 haftada 9 kilo diyor umarım bozmadan verebilirim benimle deneyecekler varmı ? :)
yumurta en güzel yoğurt ve pul biberle oluyo bence kıymalı ve sucukluda yiyebilirsiniz :1: kaynağıda burdan buldum :
YUMURTA DİYETİ İLE ZAYIFLAYIN-Her Telden Yaziyorum

canım full yumurta war bunda da yumurtayı her gün yiyebilirseniz brawo gerçekten :) ama ben karbonhidrat dieti yapmıştım etkili olmuştu sadece et,salata,peynir,sebze falan yiyordum karbonhidrat yoktu hiç sadece günde 1 simit wardı o kadar..

aslında karbonhidrat diyetine benziyor kaşar peynir tavuk et balıkta yiyebilirsin evet canım ben günde 7 tane yiyorum tavada çok güzel oluyor :)

canım sitede şöyle bir liste var bence meyve ve sebzelerin yerine proteinkoyun onları yiyin :)

Kahvaltı: Her gün aynı. 1 greyfurt, 1 ya da 2 yumurta, sade kahve ya da çay.

PAZARTESİ
Öğle yemeği: 2 yumurta, greyfurt.
Akşam yemeği: 2 yumurta, karışık salata, 1 dilim kızarmış ekmek, greyfurt ve kahve.
SALI
Öğle yemeği: 2 yumurta, domates, kahve.
Akşam yemeği: Biftek, domates, salatalık, marul, zeytin, kahve.
ÇARŞAMBA
Öğle yemeği: 2 yumurta, ıspanak, kahve.
Akşam yemeği: 2 kalem kuzu pirzola, kereviz, salatalık, domates, çay.
PERŞEMBE
Akşam yemeği: 2 yumurta, süzme peynir, bir dilim kızarmış ekmek, lahana.
CUMA
Akşam yemeği: Balıklı karışık salata, kızarmış ekmek, greyfurt.
CUMARTESİ
Öğle yemeği: Yiyebileceğiniz kadar meyve salatası.
Akşam yemeği: Bolca biftek, kereviz, salatalık, domates, kahve.
PAZAR
Öğle yemeği: Tavuk, domates, havuç, lahana, greyfurt, kahve.
Akşam yemeği: Tavuk jambon, domates, greyfurt.

Back
X