Yumurta döllenmemesi

anneaday1

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2024
75
6
6
23
Kızlar acil bakarmısınız salı günü opü oldum ve bugün döllenme hiç olmamış 8 yumurta vardı 2. Günü beklicez dediler hiç umut varmı 1. Gün olmazsa daha olmaz mı

Kızlar acil bakarmısınız salı günü opü oldum ve bugün döllenme hiç olmamış 8 yumurta vardı 2. Günü beklicez dediler hiç umut varmı 1. Gün olmazsa daha olmaz mı
Bazen daha sonradan döllenenler de olabiliyor bir önceki tedavide başıma gelmişti. İlk gün 8 döllendi demişlerdi ikinci gün sayı 11 olmuştu. Ama gelişimleri nasıl oldu bilmiyorum 5. güne 8 tanesi gelmişti.

Peki 1. Gün hemen döllenmişmiydi
Evet döllenmiş ti gün gün azalmıştı şok olmstm bende azalmasina inşallah senin ikinci günden baslar dôllenmeye çok emegin var opu zor oluyr genede rabbim güzel güzel gelistirsin inşallah hayirli haberler alirsn

Yani böyle ihtimaller olabiliyo mu çok yıkıldım ya bütün emeklerim beklentilerim çöp oldu resmen ilk denemem çok umutluydum yıllarca deneyen insanlar var tabi ama çok kötü hismiş ya

Aynı durumu yaşadım canım tıpkı bende senin gibi ertesi günü heyecanla bekledim burada topikleri okudum ama sana tavsiyem kendini çok umutlandırma ama umudunu da kesme. Bazen döllenen embriyolar 5. Güne ulaşmıyor bazen geriden gelen 1 tane bile sağlıklı olabiliyor. Duygunun fazlası bu aşamada zarar verir sana. Ben 2 gün boyunca ağlamıştım sonrada gece kendi kendimi gaza getirip 1 tane bile olsa döllenir ya geriden dedim 14 yumurtadan sonuç koca bir hayal kırıklığı oldu

Sizinde hiç döllenmemişmiydi yoksa döllenip imha mı oldu

Sizinde hiç döllenmemişmiydi yoksa döllenip imha mı oldu
0 hayatım kıpırdanma bile olmamış hiç döllenme olmamış. O an kadersel olarak demek ki bizim çocuğumuzun olmaması gerekiyor duygusuna kapıldık çünkü bizim değerlerimiz o kadar da kötü değil yani belki doğal yolla bile olabilir ama tüp bebekte Bile döllenme olmadı.

Bizde de sperm azlığı vardı

Yani böyle ihtimaller olabiliyo mu çok yıkıldım ya bütün emeklerim beklentilerim çöp oldu resmen ilk denemem çok umutluydum yıllarca deneyen insanlar var tabi ama çok kötü hismiş ya
İlkte ne kadar olumluszluk geliyorsa 2.de o kadar daha güçlü oluyorsun. Keşke ilkte herşey mükemmel olsada tek seferde pozitifi görsek hepimiz. Ama işte olmuyor

Sonra ne oldu

İlkte ne kadar olumluszluk geliyorsa 2.de o kadar daha güçlü oluyorsun. Keşke ilkte herşey mükemmel olsada tek seferde pozitifi görsek hepimiz. Ama işte olmuyor
Gerçekten öyle keşke kimse 2. Ye kalmasa maddi manevi zor devlette karşılamıyo

Sonrası şu an canım daha çok taze. Ben histeroskopi oldum öyle ki ilaçlarımı yeni bitti şu an takviye kullanıyoruz reglimdeb sonra agnucaston hap kullanmaya başlayacağım bu doktor kontrolünde değil bu arada doğal yolla 1 yıl daha deneyeceğiz belki yumurta takibi yaptırırım ama 2. Bir tüp bebeği yapmam şu an hem psikolojim için hem bedenim için opu çok zordu benim için histeroskopi de spinal oldu her şeye şahit oldum filan ben çok korktum titredim bir süre mümkünse o masaya yatmayayım

Çok geçmiş olsun rabbim hayırlı şekilde evlat nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…