- 14 Temmuz 2025
- 26
- 1
- 1
- 24
İmran ayhanın özel yerinde mi oldunuz yoksa o önceden lotusta çalışıyordu orada mı oldunuz bende metrolife gidiyordum da işte şimdi başka doktor bakıyorumBizde Urfa da öğretmeniz, bende Imran Ayhan da bir kere aşılama 3 kerede çatlatma tedavisi gördüm, başarısız oldu. Şimdi artık beklemek istemedim tüp bebek yapalım hemen dedim kabul edildi. 5 yılı geçti evlilik süremiz
Kliniğinde oldum hepsini, rahim filmimi lotusta çekti sadeceİmran ayhanın özel yerinde mi oldunuz yoksa o önceden lotusta çalışıyordu orada mı oldunuz bende metrolife gidiyordum da işte şimdi başka doktor bakıyorum
O doktorun ismini de duydum da işte profesör değiller senin gittiğin şuanli en azından profesörKliniğinde oldum hepsini, rahim filmimi lotusta çekti sadece
Ya profesör benimki de, her gittiğim de asistan giriyor, opumu da başka bir profesör yaptı yani bir düzen yokO doktorun ismini de duydum da işte profesör değiller senin gittiğin şuanli en azından profesör
Donasyon psikolojik olarak çok zor bir süreç. Ben onu da asla düşünmüyorum. Benim olacaksa olsun olmazsa bu eksikliği hep içimizde taşırız ne yapalım. Ama biliyor musun böyle çok hikaye var ya çevremde en yakını da babaannem 15 yıl olmamış çocuğu babamı 36 amcamı 40 yaşında 2.evliliğinde doğurmuş dedem de 55 yaşında yani o dönem çokta ümidi kesmemek lazım. Ama dayım ve yengem var 30 yıldır çocukları olmadı ve tüp bebeğe rağmen ciddi bir sorunları da yok yengemin ilk eşinden oğlu var. Bazen nasip kısmet işi canımİnan bunuda yaptım bir sene ara verdim yedim içtim eğlendim gezdim takmamaya çalıştım ama galiba olmayınca olmuyor ya doktor bana donasyonu önerdi o kadar çok ağladım ki tükendim yoruldum ne bileyim çok zor ve ne yapacağımı bilmiyorum.
Hep sıkıntı cidden ben de sürekli araştırdım iyi bir doktor olsun diye de işte urfa şartlarında çok yok ankaradan geldik oradaylen düşünmemiştik deYa profesör benimki de, her gittiğim de asistan giriyor, opumu da başka bir profesör yaptı yani bir düzen yok
İşte, ben İmran hanımdan çok memnunum gebe kalırsam ona gideceğim inşallahHep sıkıntı cidden ben de sürekli araştırdım iyi bir doktor olsun diye de işte urfa şartlarında çok yok ankaradan geldik oradaylen düşünmemiştik de
Onun muayene ücretş ne kadar birde lotusta ya da metrolife neden düşünmüyorsun oralar daha uyguna geliyorİşte, ben İmran hanımdan çok memnunum gebe kalırsam ona gideceğim inşallah
2.200 tl muayenesi, ben İmran hanımdan çok memnun kaldığım için parasını hiç sıkıntı etmedim. Mesela metrolife da Tuna Akçal 900 tl muayenesi arkadaşım gidiyor ordan biliyorum. Hamile kalırsam direk İmran hanıma gideceğimOnun muayene ücretş ne kadar birde lotusta ya da metrolife neden düşünmüyorsun oralar daha uyguna geliyor
Bizimde yaşımız 38 40 artık daha da olmaz yani zor. 50 yaşında çocuk doğursak kendimize bakamayız ki çocuğa bakalım o yüzden ne kadar gençken doğurdun o kadar iyi aslında enerjin varken kafan ve bedenin kaldırabiliyoken ama dediğin gibi donasyon zor bir psikolojik süreç çevremde donasyon yaptıran arkadaşlarım da var büyüdü çocuklar mutlular ne bileyim insan çok kararsız kalıyo bazen Allah hepimizin hakkımda hayırlısını kolaylıkla versinDonasyon psikolojik olarak çok zor bir süreç. Ben onu da asla düşünmüyorum. Benim olacaksa olsun olmazsa bu eksikliği hep içimizde taşırız ne yapalım. Ama biliyor musun böyle çok hikaye var ya çevremde en yakını da babaannem 15 yıl olmamış çocuğu babamı 36 amcamı 40 yaşında 2.evliliğinde doğurmuş dedem de 55 yaşında yani o dönem çokta ümidi kesmemek lazım. Ama dayım ve yengem var 30 yıldır çocukları olmadı ve tüp bebeğe rağmen ciddi bir sorunları da yok yengemin ilk eşinden oğlu var. Bazen nasip kısmet işi canım
Tuna hocayı da duydum o da iyidir imran hanım da iyi duydum çok da muayene ücretini bilmiyordum2.200 tl muayenesi, ben İmran hanımdan çok memnun kaldığım için parasını hiç sıkıntı etmedim. Mesela metrolife da Tuna Akçal 900 tl muayenesi arkadaşım gidiyor ordan biliyorum. Hamile kalırsam direk İmran hanıma gideceğim
Ben muayeneye gittiğimde benimle özel ilgilenilmesini seviyorum, kalabalık ortamlarda geriliyorum İmran hanımın kliniği çok güzel kendimi iyi hissediyorumTuna hocayı da duydum o da iyidir imran hanım da iyi duydum çok da muayene ücretini bilmiyordum
Haklısın metrolife ve lotus çok kalabalık özel olmasına rağmen ben de bu sefer lotusta Bengi hocaya aldım randevu olmazsa artık harran üniversitesine giderimBen muayeneye gittiğimde benimle özel ilgilenilmesini seviyorum, kalabalık ortamlarda geriliyorum İmran hanımın kliniği çok güzel kendimi iyi hissediyorum
İnş güzel ilerler herseyHaklısın metrolife ve lotus çok kalabalık özel olmasına rağmen ben de bu sefer lotusta Bengi hocaya aldım randevu olmazsa artık harran üniversitesine giderim
İnşallahİnş güzel ilerler hersey
Sperm dna hasarı baktırdınız mı, etkiliyorAynısını beş yıldır yaşıyorum 15-20 arası yumurta toplanıyor. Değerlerimiz çok iyi genetik taramamız temiz kalsiyum iyonofor ve piezo eleltrik yöntemi kullanılıyor tüm tuşlara bastık ama bir türlü ikinci üçüncü güne gidemiyoruz.sebebinide kimse bilmiyo en son tedavi eden doktor sana çözüm yok olmaz senin çocuğun dedi.
Evet baktırdık. Dna hasarında da birşey çıkmadı herkeste oldugu kadar hasar çıktı doktorun biri varikosel ameliyatı olun dedi üç ayrı doktora daha sorduk onlarda olmayın gerek yok. Değerleriniz güzel bir değişiklik olmaz dedi.biz yinede ne olur ne olmaz diye varikosel ameliyatıda yaptırdık aradan bir sene geçti.Sperm dna hasarı baktırdınız mı, etkiliyor
merhaba bu vitaminleri ayrı ayrı eşli şekilde kullanın. inanın tek başına tozlar hiç işe yaramıyor. 3 ay eşli kullanıp yumurta avokado kuzu eti kuru yemiş tüketip son bi gayretle deneyin derim.Evet baktırdık. Dna hasarında da birşey çıkmadı herkeste oldugu kadar hasar çıktı doktorun biri varikosel ameliyatı olun dedi üç ayrı doktora daha sorduk onlarda olmayın gerek yok. Değerleriniz güzel bir değişiklik olmaz dedi.biz yinede ne olur ne olmaz diye varikosel ameliyatıda yaptırdık aradan bir sene geçti.
Varikosel ameliyatından sonra ileri hız ve morfolojiniz kaç çıkıyor,dna hasarı kaç çıkmıştıEvet baktırdık. Dna hasarında da birşey çıkmadı herkeste oldugu kadar hasar çıktı doktorun biri varikosel ameliyatı olun dedi üç ayrı doktora daha sorduk onlarda olmayın gerek yok. Değerleriniz güzel bir değişiklik olmaz dedi.biz yinede ne olur ne olmaz diye varikosel ameliyatıda yaptırdık aradan bir sene geçti.
Merhaba teşekkür ederim biz hep beslenmeye dikkat ettik ve vitamin kulandık ama bu marka değildi.macunlar, bal polen vs onları kulandım .mfk eş paketi var iki sene onları kullandık.ama bunlarıda denerim her fikre açığım.merhaba bu vitaminleri ayrı ayrı eşli şekilde kullanın. inanın tek başına tozlar hiç işe yaramıyor. 3 ay eşli kullanıp yumurta avokado kuzu eti kuru yemiş tüketip son bi gayretle deneyin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?