Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki var 1 tanesi bile gitse yeter ayrıca 3.günde olur 5 e şartlamayın 3.gün embriyosu ile hamile kalan çok var buradaKzlar merhaba bende pazar günü opu oldum. Doğal yoldan 1 gebeliğim var ama kürtaj ile sonuçlandı. 20 yumurta toplandı.14 olgun dediler ama sadece 5 tanesi döllenmiş. Çok üzüldüm. 5 tanesinin 5.güne ihtimali var mı ??
mikrocip yaptırdınız mı ?Sperm kalitesi
Doktor 5.güne gidince koyarız demişti. 3 gün dondurma talep etsem mi ya hepsi 3.gün ölürseTabi ki var 1 tanesi bile gitse yeter ayrıca 3.günde olur 5 e şartlamayın 3.gün embriyosu ile hamile kalan çok var burada
Yok yok 3.gün gidişatı kötü olsa zaten bekletmezDoktor 5.güne gidince koyarız demişti. 3 gün dondurma talep etsem mi ya hepsi 3.gün ölürse
Anladım canım.Yok yok 3.gün gidişatı kötü olsa zaten bekletmez
embriyologda yapışan işlem mi erkeğe yapılan mı bilmiyorummikrocip yaptırdınız mı ?
mutlaka sorun sperm de sıkıntı varsa mıkrocip ile daha sağlıklılarını seçebilme şansları oluyor. Eğer sperm kalitesinden dölleme olmadıysa mikrocip kullanıp kullanmadıklarını sorun şsuan ne durumda sonuç ne ?embriyologda yapışan işlem mi erkeğe yapılan mı bilmiyorum
Çok geçmiş olsun döllenmemesinde ki sorun neydi. Yani eşiniz ve sizde bi sorun varmı bende yarın başlıyorum çünküAynı durumu yaşadım canım tıpkı bende senin gibi ertesi günü heyecanla bekledim burada topikleri okudum ama sana tavsiyem kendini çok umutlandırma ama umudunu da kesme. Bazen döllenen embriyolar 5. Güne ulaşmıyor bazen geriden gelen 1 tane bile sağlıklı olabiliyor. Duygunun fazlası bu aşamada zarar verir sana. Ben 2 gün boyunca ağlamıştım sonrada gece kendi kendimi gaza getirip 1 tane bile olsa döllenir ya geriden dedim 14 yumurtadan sonuç koca bir hayal kırıklığı oldu
Ya büyük ihtimalle yıkama işlemi yapıldı ne işlem yapıldığı da belli değil devlette yaptırdım özel olarak büyük ihtimalle mikroskopla seçilmedi doktor yine çağırdı ürolojiyle görüşürüz ona göre tekrar deneriz dedi ama kararsızım aynı şekilde olursa diyemutlaka sorun sperm de sıkıntı varsa mıkrocip ile daha sağlıklılarını seçebilme şansları oluyor. Eğer sperm kalitesinden dölleme olmadıysa mikrocip kullanıp kullanmadıklarını sorun şsuan ne durumda sonuç ne ?
Benim amh 3.43Çok geçmiş olsun döllenmemesinde ki sorun neydi. Yani eşiniz ve sizde bi sorun varmı bende yarın başlıyorum çünkü
En son görüştüğüm ürolog morfoloji tek başına engel değil dedi ama tabi düzelse daha iyi. Quenzim takviyesi ve sağlıklı beslenmesi gerekiyorBenim amh 3.43
Eşimin sperm testi toplam sperm 40000
1 mt 10000
Morfoloji %2
İleri hız %7
Yavaş ileri %15
Hareketsiz %68.
Morfolojiyi nasıl düzeltebilirim ?
Takviye de kullanıyo.
Zoi max
Bende ciddi bi sorun yok canım pcos görünümü var ama hormon değerlerim çok iyi ultrason görüntüsü var sadece eşimin de sayı azdı 12 milyon filan morfoloji 2 idi ama o kadar kötü değildi. Bizimkisi yüzde 1 lik bir dilime giriyor çünkü sperm var yumurta var sağlıkları da öyle kötü değil yaş genç ama döllenme başarısızlığı oluyor bu ihtimal de yüzde 1 e denk geliyor.Çok geçmiş olsun döllenmemesinde ki sorun neydi. Yani eşiniz ve sizde bi sorun varmı bende yarın başlıyorum çünkü
Dna hasarı yada sprem de sorun varsa ona uygun işlem yapıyorlar mutlaka mikrocip ile secin spermleri özel de bile tedavi ücretine ek bir ücret alıyorlar tabi . biz de benzer durum var. mikrocip ile secilmiş olmasına rahmen 12 yumurtadan 5 güne 1 embr geldi ama negatif olduYa büyük ihtimalle yıkama işlemi yapıldı ne işlem yapıldığı da belli değil devlette yaptırdım özel olarak büyük ihtimalle mikroskopla seçilmedi doktor yine çağırdı ürolojiyle görüşürüz ona göre tekrar deneriz dedi ama kararsızım aynı şekilde olursa diye
Ben bilmiyodum bize söylemediler ilk tedavi olduğum içinde çok da bilgim yoktu açıkçası ben bunu hep mikroskop altında yapılıyo diye düşünüyodumDna hasarı yada sprem de sorun varsa ona uygun işlem yapıyorlar mutlaka mikrocip ile secin spermleri özel de bile tedavi ücretine ek bir ücret alıyorlar tabi . biz de benzer durum var. mikrocip ile secilmiş olmasına rahmen 12 yumurtadan 5 güne 1 embr geldi ama negatif oldudiğeri de 6 günde blast oldu. mikrocip ile seçtirmesek ne olurdu hiç bilmiyorum.