• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta döllenmemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sperm kalitesi kaynaklı olduğunu nerden bildiniz . Bunu emriyolog söylüyor mu benim de hiç döllenenmiyor hep sebebini soruyorumama neden kaynaklandığını bilmiyoruz diyorlar.
Embriyolog sipermlerin kalitesiz olduğunu söyledi

Yani şöyle tamamen hastaneye ödeyeceğimiz tutar 70 bin civarı raporlu olsa sanırım 25-30 bin daha uygun oluyor, iğneleri de kendimiz almış oluyoruz indirimsiz hesaplamamıza göre 120 bin civarı en fazla tutar özellere göre çok daha uygun
Ben kayswriye gittim 1 senedir dış merkezlerde yapılan işlemlere rapor vermiyoruz dedi devlette yapılırsa rağor çıkarıyorlarmış.

Ben kayswriye gittim 1 senedir dış merkezlerde yapılan işlemlere rapor vermiyoruz dedi devlette yapılırsa rağor çıkarıyorlarmış.
Nasıl yani, üni hastanesinde rapor çıkartsak özelde kullanamıyor muyuz , yoksa siz Kayseri devlete gittiniz ve onlar dışarda yapılan işlemleri burda yapılmış olarak saymıyoruz mu dediler

Nasıl yani, üni hastanesinde rapor çıkartsak özelde kullanamıyor muyuz , yoksa siz Kayseri devlete gittiniz ve onlar dışarda yapılan işlemleri burda yapılmış olarak saymıyoruz mu dediler
Üniversite de aynısını der bence, şehir hastanesine gittim orda tüp bebek bölümü var trstlerim yapışdiildı dosyama tüp bebek önerildi diye yazıldı, hatta genetikli yapın siz imkan varsq özele gidin dendi yaştan dolayı, ben de gittim başladım sonra rağor sormaya gittim, özelde yapılan işlemlere qrtık vermiyoruz dediler

Üniversite de aynısını der bence, şehir hastanesine gittim orda tüp bebek bölümü var trstlerim yapışdiildı dosyama tüp bebek önerildi diye yazıldı, hatta genetikli yapın siz imkan varsq özele gidin dendi yaştan dolayı, ben de gittim başladım sonra rağor sormaya gittim, özelde yapılan işlemlere qrtık vermiyoruz dediler
Alla allahhh çok üzüldüm buna ben yapılıyor zannediyordum

0 hayatım kıpırdanma bile olmamış hiç döllenme olmamış. O an kadersel olarak demek ki bizim çocuğumuzun olmaması gerekiyor duygusuna kapıldık çünkü bizim değerlerimiz o kadar da kötü değil yani belki doğal yolla bile olabilir ama tüp bebekte Bile döllenme olmadı.
Aynısını beş yıldır yaşıyorum 15-20 arası yumurta toplanıyor. Değerlerimiz çok iyi genetik taramamız temiz kalsiyum iyonofor ve piezo eleltrik yöntemi kullanılıyor tüm tuşlara bastık ama bir türlü ikinci üçüncü güne gidemiyoruz.sebebinide kimse bilmiyo en son tedavi eden doktor sana çözüm yok olmaz senin çocuğun dedi.

Aynısını beş yıldır yaşıyorum 15-20 arası yumurta toplanıyor. Değerlerimiz çok iyi genetik taramamız temiz kalsiyum iyonofor ve piezo eleltrik yöntemi kullanılıyor tüm tuşlara bastık ama bir türlü ikinci üçüncü güne gidemiyoruz.sebebinide kimse bilmiyo en son tedavi eden doktor sana çözüm yok olmaz senin çocuğun dedi.
Ah kuzum ya biz me yapacağız bilmiyorum gerçekten

Evet cuma günü opum oldu, 17 yumurta toplandı 10 u olgun çıktı 7 si döllenmiş yarın arayacaklar bakalım bekliyoruz
İnşallah hayırlısıyla güzel haber alırsın hepimiz alırız senin tüp bebek yaptırmandaki sağlık sorunun neydi acaba

Ah kuzum ya biz me yapacağız bilmiyorum gerçekten
Acaba dedim labaratuvar mı ?
araştırdım falan ama bu konuyla ilgili labaratuvarda çok bi fayda sağlamıyor.
beslenme spor dedim onuda yaptım macunlar vitaminler kullandım ama hiç bir şekilde faydası olmadı.hacı hocayada gittim hacamat yaptırdım …
bazı doktorlar denemenin faydası yok diyor hani dört kere denemişsin en azından birinde döllenme olsa belki diyo hiç olmadıysa ümit yok diyor bazılarıda bizim labaratuvar iyi gel deneyelim diyor ama garentisi yok yani nereye kadar denicem ne psikoloji ne maddi durum yeterli gelmez

Bende polikistik var eşimin de ileri hızda sıkıntı vardı
Bende de polikistik over var yumurta büyüyüp çatlayamıyor iki kere aşılama oldum 2. De kist oluştu ameliyat oldum şimdi doktor drek aşılama dyor ama özel olduğu için çok pahalı urfadayız görev için mecbur

Acaba dedim labaratuvar mı ?
araştırdım falan ama bu konuyla ilgili labaratuvarda çok bi fayda sağlamıyor.
beslenme spor dedim onuda yaptım macunlar vitaminler kullandım ama hiç bir şekilde faydası olmadı.hacı hocayada gittim hacamat yaptırdım …
bazı doktorlar denemenin faydası yok diyor hani dört kere denemişsin en azından birinde döllenme olsa belki diyo hiç olmadıysa ümit yok diyor bazılarıda bizim labaratuvar iyi gel deneyelim diyor ama garentisi yok yani nereye kadar denicem ne psikoloji ne maddi durum yeterli gelmez
Aslında biliyor musun en iyisi kabullenmek. Ve bırakmak. Çünkü 4 defa tüp bebek bence kadın vücudu için çok ciddi riskler taşıyor bunu transfer.in düşünmüyorum ama baştan sona o kadar ilaç almak bence hiç doğru değil. Demek sizin ana kaynağınız stres çünkü ne mucizeler gerçekleşiyor. Ben bazen düşünüyorum benim için evlat edinmek bir seçenek değil ama olmazsa da napayım ya yerim içerim gezerim vir gelecek kaygısı taşımam bir yandan bu rahatlıkta var

Bende de polikistik over var yumurta büyüyüp çatlayamıyor iki kere aşılama oldum 2. De kist oluştu ameliyat oldum şimdi doktor drek aşılama dyor ama özel olduğu için çok pahalı urfadayız görev için mecbur
Bizde Urfa da öğretmeniz, bende Imran Ayhan da bir kere aşılama 3 kerede çatlatma tedavisi gördüm, başarısız oldu. Şimdi artık beklemek istemedim tüp bebek yapalım hemen dedim kabul edildi. 5 yılı geçti evlilik süremiz

Aslında biliyor musun en iyisi kabullenmek. Ve bırakmak. Çünkü 4 defa tüp bebek bence kadın vücudu için çok ciddi riskler taşıyor bunu transfer.in düşünmüyorum ama baştan sona o kadar ilaç almak bence hiç doğru değil. Demek sizin ana kaynağınız stres çünkü ne mucizeler gerçekleşiyor. Ben bazen düşünüyorum benim için evlat edinmek bir seçenek değil ama olmazsa da napayım ya yerim içerim gezerim vir gelecek kaygısı taşımam bir yandan bu rahatlıkta var
İnan bunuda yaptım bir sene ara verdim yedim içtim eğlendim gezdim takmamaya çalıştım ama galiba olmayınca olmuyor ya doktor bana donasyonu önerdi o kadar çok ağladım ki tükendim yoruldum ne bileyim çok zor ve ne yapacağımı bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X