Yumurta donasyonu acil yardım

Kbr6897

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2025
45
6
1
28
Merhabalar Kıbrıs'ta yumurta donasyonu yaptirmayi düşünüyorum ama klinik konusunnda karar veremedim yardım ederseniz gidenler varsa bilgi verirlerse çok sevinirim

Merhabalar Kıbrıs'ta yumurta donasyonu yaptirmayi düşünüyorum ama klinik konusunnda karar veremedim yardım ederseniz gidenler varsa bilgi verirlerse çok sevinirim
Merhaba ben Kıbrıs’a gidiyorum orada tedavi görüyorum ama donasyon için değil kendi yumurtalıklarımdan tedavi görüyorum ama bildiğim tedavi gördüğüm hastane uyguluyor bunuda

Hangi hastane aceba siz memnun musunuz ilgileri filan nasıl
Gerçekten çok memnunun Central cyrpus hosbitel halil İbrahim tekin doktorum mart ayında ikizlere hamile kaldım fakat 7.haftada ani kanamayla düşük yaşadım tekrar haziranda gidip transfer olacağım çok ilgililer güler yüzlüler öneririm

Anladım ama halil İbrahim tekin hakkında çok fazla negatif yorum gördüm o yüzden daha karar veremedim

Bende Halil beye gidecegim kaç yumurta çıkıyor olumsuz yorum pek okumadım ben

Anladım ama halil İbrahim tekin hakkında çok fazla negatif yorum gördüm o yüzden daha karar veremedim
Bana bir kere tek denk geldi olumsuz yorum genellikle hepi olumlu yazılanlara denk geldim tabi her merkez dört dörtlük değil herkezde başarı oranı değişebliyor ben memnunum şahsen

Yazılan yerin linkini atarmisiniz okuduysanz

Bana bir kere tek denk geldi olumsuz yorum genellikle hepi olumlu yazılanlara denk geldim tabi her merkez dört dörtlük değil herkezde başarı oranı değişebliyor ben memnunum şahsen
Öyle tabi nasip bu işler hakkımızda nere hayırlıysa ora olsun inşallah araştırdıkca insanın kafası karışıyor

Öyle tabi nasip bu işler hakkımızda nere hayırlıysa ora olsun inşallah araştırdıkca insanın kafası karışıyor
Gerçekten çok doğru fazla bilgiye sahip olmak veya araştırmak insanı yoruyor kafasını karıştırıyor umarım istediğiniz merkezi bulup sağlıklı şekilde ilerlersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…