yumurta donasyonu ile anne olan annelerin duygularını yaşadıklarını merak ediyorum. Y

Embriyoscope cihazı bahsi geçen izleme makinesi, embriyolor dis ortama alinmadan gelisimleri izlenip kayit altina alınabiliyor...

Onu bize Vitada önerdiler.1000 euro ilave para istediler . Eşim de kızdı.Negatif gelince başka açacak kartları yok çünkü dedi.Bunlar paradan başka birşey bilmiyor dedi.
Eşin haklı hepsi sonuçta para için yapiyo bu işi iyisi yok

Merhaba hanımlar ben de geçen aylarda hitte donasyon tedavisi oldum maalesef olmadı british düşünüyorum bir sonrakine ama tavsiyeleri de dinlemek isterim
Ben de British e bakıyorum .Clavis de var.Bir de Hit’ i merak ediyordum . Ben aslında karar verdim gibi ama aklımda kalmasın diye yine bir bakıyorum

Merhaba hanımlar ben de geçen aylarda hitte donasyon tedavisi oldum maalesef olmadı british düşünüyorum bir sonrakine ama tavsiyeleri de dinlemek isterim
Ben de Hit’i araştıyordum .Sizin niçin olmadı acaba ? Bir açıklam yaptılar mı ?

Ben de Hit’i araştıyordum .Sizin niçin olmadı acaba ? Bir açıklam yaptılar mı ?
Hiçbir açıklama ve yolgösterme yok hemşireye drla görusmek istiyorum dediğimde sonuç negatif olunca doktorla görusemiyorsunuz dedi. Dr dümdüz tüpbebek işlemi yapıp geçti kişiye özel tedavi orda asla yok. Hastanın yüzüne bakmadan işlemi yapıp sonra hastaya cvp bile vermiyorlar daha berbat bir yer yok. Onların yüzünden kimseye güvenim kalmadı

Çok geçmiş olsun,ben de benzerini Vita Altreda yaşadım.Tedaviye başlayana kadar arayıp soranlar sonuç negatif gelince telefonlarımıza dönüş yapmıyorlar.Doktoryu transfer masasında gördüm,o derece ! Teşk ederim.inşallah olumlu sonuç alırsınız.Clavis’e sıcak bakıyırum ama yine araştırmadayım .

Ben de Erman Severi araştırıyorum detaycı yaklasıyor siz de önceden denemissiniz biz çok daha dikkat etmeliyiz Erman Bey aklıma yatıyo çok gidenle konuştum hastayla her fırsatta gorusuyomus kişisel tedavi uyguluyomus ama işte benim güvenim öyle bitti ki herkese yalan mı acaba gözüyle bakıyorum Allah bizi doğru ve hayırlı olana yöneltsin bu kex kolayca kucağımıza alalım biz de bebişlerimizi

Onu bize Vitada önerdiler.1000 euro ilave para istediler . Eşim de kızdı.Negatif gelince başka açacak kartları yok çünkü dedi.Bunlar paradan başka birşey bilmiyor dedi.
Vitada yaşadıklarınızı anlatırmısınız deneyiminize ihtiyacım var

Canim evet bende Erman hoca ile görüşmüştüm, doktor ilgiliydi, tüm.tetkiklerinizi hemsire hanima iletin dedi, ayrıntılı ilettim aylarca geri dönüş alamadım, sonra hemşireyi aradim, geri donmediniz diye, ben aradım vs. neyse yoğunluktan olmus olabilir dedim, ekibe baktım oranın embriyologu Hit ile de çalışıyor, sonra sordum arastirdim, hit den ayrılmış Erman bey ama embriyolog hala ortak benim.anladigim, bu iyidir kötüdür demiyorum, sadece Erman beyin merkezi ile ilgili benim bildiklerim bunlar...ama Allah var doktorla konuştuğumda, hakkını yiyemem, detaylıca görüşmüştük...

Evet laboratuvar ortak kullanılıyor. Benim en büyük sorunum Dr ilgisizliği hemşirenin yalanlarıydı dolayısıyla Halil İbrahim tekin ve ekibiydi. Laboratuvar konusunda kötü olduğunu düşünmüyorum. Laboratuvar da olup biteni şeffaf bı şekilde anlatacak ekip lazım bakalım birkaç ay beklemedeyim sonrasında niyetim Erman Bey yönünde

Ben açıkçası hoca ile yani Erman bey ile görüşmeden çok memnun kalmıştım, hatta kendi özel numarasını vermisti ordan görüşmüştük, sonra Hemşire hanım da defalarca kusura bakmayın ne olur ne zaman isterseniz burdayız demisti, bende kırmadan, ileride insallah dedim, zaten bence her birimiz merkezlerle görüştüğümüzde az çok bir tecrübe edinebiliyoruz, en iyisi diye birsey yok benim anladığım, bizlerin kendini iyi hissedecegi, yer neresiyse inşallah hayırlısı da olsun, keşke bir merkez olsa hep iyi güzel sonuç veren ama bu da mümkün değil ki, çünkü yüce rabbimin de kısmet ettiği etmediği birseyler var, bilmediğimiz, gönlümüzü ferah tutalım ve içimize sinen netesiyse inşallah hayırlısı da orası olsun her birimiz icin

Amin canım doğru söylüyorsun. En önemli kıstas drun hastayı dinlemesi vakit ayırması ben hitte iki kez negatif oldum Dr la konuşmak istedim negatif olunca konuşmuyor dedi hemşire sanki hiç konuşmuştu en başta da konuşmadı. Çok tercih edilen bazı yerler hit gibi misal ticarethaneye dönüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…