Yumurta donasyonu yaptiran var mi??

Yumurta donasyonu yaptiranlar

• Evet

OY: 7 53,8%
  • Bilgim yok

OY: 4 30,8%
  • Hayir

OY: 2 15,4%

• Ankete Katılan
    13
Kızmayın ama donasyon yerine evlat edinseniz, dünyaya gelmiş bir çocuğu annesizlikten kurtarırsınız.

• Beğen
Reactions: H M
Sonuç daha belli olmadı bir hafta sonra test yaptıracağım bayağı maliyetli bi tedavi türkiyede o harcadığınız parayla üç defa tüp bebek tedavisi yaptırabiliyorsun 4750 euro kliniğe ödüyorsun + ilaçlar + tetkikler + yol + konaklama derken yirmi binlira yı buluyor

kızlar dün hasta oldum birkaç gün içerisindegidip donörümü seçecegim Allah nasip edersetemmuzda tüp bebek yapacağız çokheyecanlıyım ama Dr gelmeden önce iki tanekan testin eksik gelirken yaptır demişti dün yaptırdım tekrarlayan olumsuz tüp bebek vedonasyon olunca istedi bu testleri anti tpo ve anti TG sonuçları alınca şok oldum cünküdeğerlerim normalden yüksek çıktı daha önce donasyonda %95 şans vermelerine rağmentutmamiştı sebep bu hormonların yüksekolmasıymış 11 senedir tedavi görüyorum hiç bir Dr bu testleri istememişti sizde gitmeden önce yaptırın içiniz rahat olsun çünkü yüksek olması emriyonun tutunmamasını veya tutunca düşük ihtimalini yüksektiyormuş.

Yumurta donasyonu yapanlarınki kendilerine ait olmuyor ama.
Prosedürleri bilmiyordum, hakkınızda hayırlısı olsun.
size öyle geliyor eşimin çocuğu ama %10 genetiği de benden geciyor hatta gebeligin 3.ayında zeka ile ilgili hormonlar da benden geçiyor 9 ay karnımda benim kanımla yediklerimle besleniyor ben doguruyorum ve benim sütümle büyüyor ben bakıyorum hasta olsa başında ben bekliyorum endişesini ben taşıyorum şimdi söyleyin bu çocuk benim değil de kimin oluyor zaten mecbur kalmasak kimse bu yola baş vurmaz ama derdimizin dermanı buysa kadın olarak biz güçlüyüz bunu da atlatır evladımıza kavuşuruz 21 yaşında menepoza girdim 11 senedir neler yaptım neler yaşadım kimse anlayamaz ne hayaller kurdum çok kolay değil bir kadına anne olamayacaksın denilmesi olmayacagını bildiğim halde geçen sene iki defa tüp bebek yaptım her birinde 50 60 iğne yedim yanımda bir avuç ilaç sonuç ne oldu biliyormusun 0 yumurta devlet bana çocuğun olmayacak diyo ama yaşın genç kısırlık raporu veremem diyo 45 yaşına kadar söyleyin başka çare kalmış mı emin olun bu yola başvuranların çoğu bu durumda yine de garantisi yok Rabbim isterse verir yani herşey onun tekelinde o yüzden burada umut besleyen kimseye bu tür yazılar yazmayın böyle bir durumu Allah size de düşmanımada kimseye vermesin çok zor sizlerde ön yargılarınızı bi kenara koyup bizleri anlamaya çalışın.

size öyle geliyor eşimin çocuğu ama %10 genetiği de benden geciyor hatta gebeligin 3.ayında zeka ile ilgili hormonlar da benden geçiyor 9 ay karnımda benim kanımla yediklerimle besleniyor ben doguruyorum ve benim sütümle büyüyor ben bakıyorum hasta olsa başında ben bekliyorum endişesini ben taşıyorum şimdi söyleyin bu çocuk benim değil de kimin oluyor zaten mecbur kalmasak kimse bu yola baş vurmaz ama derdimizin dermanı buysa kadın olarak biz güçlüyüz bunu da atlatır evladımıza kavuşuruz 21 yaşında menepoza girdim 11 senedir neler yaptım neler yaşadım kimse anlayamaz ne hayaller kurdum çok kolay değil bir kadına anne olamayacaksın denilmesi olmayacagını bildiğim halde geçen sene iki defa tüp bebek yaptım her birinde 50 60 iğne yedim yanımda bir avuç ilaç sonuç ne oldu biliyormusun 0 yumurta devlet bana çocuğun olmayacak diyo ama yaşın genç kısırlık raporu veremem diyo 45 yaşına kadar söyleyin başka çare kalmış mı emin olun bu yola başvuranların çoğu bu durumda yine de garantisi yok Rabbim isterse verir yani herşey onun tekelinde o yüzden burada umut besleyen kimseye bu tür yazılar yazmayın böyle bir durumu Allah size de düşmanımada kimseye vermesin çok zor sizlerde ön yargılarınızı bi kenara koyup bizleri anlamaya çalışın.

Umudunuzu kıracak bir şey söylemedim, sadece bir tavsiyede bulundum alınmayın lütfen. Özel bir durumunuz var ama yine de bir çare bulunabilir. Benim gideceğim doktor hakkında burada bir arkadaş yorum yazmıştı, kendisi de erken menapoza girmiş ama doktoru sayesinde hamile kalmış, yerinizde olsam görüşmeyi denerdim.

Aynen söylediklerine katılıyorum arkadaşım başına gelmeyen bilemez Allah kimseye bu dertleri yaşatmasın eldeki yara damdaki deliğe benzermiş

Yani yüzde elli kendine ait derken Eşimizin spermi ile olduğu için yani genlerin yarısı eşimizin oluyor

Çok fazla bir şey yazmak istemiyorum, kırıcı olmaktan da korkuyorum ama söylemeden de içim rahat etmiyor, iyi niyetle söylüyorum; donörlerin birden fazla kişiyle yumurtalarını, spermlerini paylaşmaları yanlış çünkü birbirini tanımayan kardeşler dünyaya geliyor ve bunların birbirleriyle evlenme ihtimali var.

Aynen söylediklerine katılıyorum arkadaşım başına gelmeyen bilemez Allah kimseye bu dertleri yaşatmasın eldeki yara damdaki deliğe benzermiş
evet canım kim ne derse ne düşünürse düşünsün önemli değil anne olmak Bebeğimizi karnımızda hissetmek bizlerin de hakkı bu durumda olmayan kimse bizi anlamayamaz kirada oturuyorum fakat 11 senedir iki ev parası döktüm Dr lara tv de çıkan Dr Prof nerde Dr varsa gittim tek umudum Allah ve bana bu yöntemle evlat verecekse kimse umrumda değil o mesajı yazan arkadaşında ve hiçbir kadına da Rabbim böyle bir şey başına vermesin ne deyim .

Çok fazla bir şey yazmak istemiyorum, kırıcı olmaktan da korkuyorum ama söylemeden de içim rahat etmiyor, iyi niyetle söylüyorum; donörlerin birden fazla kişiyle yumurtalarını, spermlerini paylaşmaları yanlış çünkü birbirini tanımayan kardeşler dünyaya geliyor ve bunların birbirleriyle evlenme ihtimali var.
kırıcı olacak kıracak birşey yok arkadaşım şundan emin olabilirsiniz ki Allah a inanan inançlı olan sadece siz değilsiniz emin olun aklınıza gelen her türlü sorunun ileriye yönelik önlemini düşündük bi forum da rastladım sıkıntı rahminizdeymiş Allah şifanızı versin fakat birşey merak ediyorum bu forum da işiniz ne neden buradaki insanların aklını karıştırmaya umutları ile oynamaya çalısıyorsunuz?

kırıcı olacak kıracak birşey yok arkadaşım şundan emin olabilirsiniz ki Allah a inanan inançlı olan sadece siz değilsiniz emin olun aklınıza gelen her türlü sorunun ileriye yönelik önlemini düşündük bi forum da rastladım sıkıntı rahminizdeymiş Allah şifanızı versin fakat birşey merak ediyorum bu forum da işiniz ne neden buradaki insanların aklını karıştırmaya umutları ile oynamaya çalısıyorsunuz?

Allah cümlesinin dertlerine şifalar versin, eşimde de problem var, hayırlısı.
Ben empati yapmaya çalışıyorum, hata yapılmasın diye fikrimi paylaşayım diyorum ama kimin ne yaptığına karışamam tabii ki, umut kırmak değil belki bunları düşünmeyen vardır diye. Herneyse sizlere hayatta mutluluklar.

ha bir de o Dr sorun fsh 158 olan amh testi 0.16 olan ilaç kullanmadan adet görmeyen 60 ignenin yanında 5 adet yumurtlama ilacı içip tüp bebek yaptıran ama bu kadar şeye rağmen yumurtası çıkmayan birini anne yapabilirmiymiş

ha bir de o Dr sorun fsh 158 olan amh testi 0.16 olan ilaç kullanmadan adet görmeyen 60 ignenin yanında 5 adet yumurtlama ilacı içip tüp bebek yaptıran ama bu kadar şeye rağmen yumurtası çıkmayan birini anne yapabilirmiymiş

Olacağı varsa neden olmasın, ben iyi niyetle yaklaşmıştım, hoşçakalın.

Allah cümlesinin dertlerine şifalar versin, eşimde de problem var, hayırlısı.
Ben empati yapmaya çalışıyorum, hata yapılmasın diye fikrimi paylaşayım diyorum ama kimin ne yaptığına karışamam tabii ki, umut kırmak değil belki bunları düşünmeyen vardır diye. Herneyse sizlere hayatta mutluluklar.
bakın işte böyle yaklaşın eminim sizinde kafanızda sorular varki o sorulara cevap bulmak için buradasınız olacağı sadece donasyon bende fakat Allah sizi bu yola düşürmesin birde belki yardımcı olur eğer eşinizdeki problem hareketsizlik vs. ise keçiboynuzu kürü keçi boynuzu ekstresi ve evicap işinize yarar deneyin her ihtimale karşı bende eşime veriyorum yakınlarıma da tavsiye ettim işe yarıyor Rabbim size de bizlere de en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin iyi akşamlar

Back
X