- Konu Sahibi asi ve mavi79
Sonuc olumlumu lutfen bilgi verinEvet ben daha yeni yaptırdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuc olumlumu lutfen bilgi verinEvet ben daha yeni yaptırdım
Papatya Ela hamile kalmana çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almayı nasip etsin ben uzun zamandır bu siteye girmemiştim gelişmeleri takip edemedimEvet yaptırdım 2 denemem de hamile kaldım Allah ın izni ile 9 haftalık hamileyim Rabbim evlat isteyen herkese tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
sağolasın canım amin Rabbim tez vakitte tüm isteyenlere nasip etsin inşallahPapatya Ela hamile kalmana çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almayı nasip etsin ben uzun zamandır bu siteye girmemiştim gelişmeleri takip edemedim
Bende sana yazacktm da bi baktim hamileymissn tebriklersağolasın canım amin Rabbim tez vakitte tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
teşekkür ederim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin benim fsh ı düşürüyorlardı ama artık yumurta rezervim sıfırlanmıştı hayırlısı böyleymiş Rabbim bana da bu şekilde verdi evladımı şükürler olsun .Bende sana yazacktm da bi baktim hamileymissn tebrikler
benim fsh ta cok yuksekti sadece yumurta donasyonu olur denmisti.erken menopozdum ama Allah ol dedi oldu ve dogal hamile kaldim
Bende donasyon sonucu evet bi gebelik oluştu ama dış gebeliktı ameliyatla alındıSonuc olumlumu lutfen bilgi verin
çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha böyle kötü tecrübe yaşamazsın inşallahBende donasyon sonucu evet bi gebelik oluştu ama dış gebeliktı ameliyatla alındı
Teşekkür ederim Amin inşallah Allah kimseye yaşatmasın çok zor bi süreççok geçmiş olsun canım inşallah bir daha böyle kötü tecrübe yaşamazsın inşallah
Ne güzel açıklamışsınız peki şuan hamile misinizsize öyle geliyor eşimin çocuğu ama %10 genetiği de benden geciyor hatta gebeligin 3.ayında zeka ile ilgili hormonlar da benden geçiyor 9 ay karnımda benim kanımla yediklerimle besleniyor ben doguruyorum ve benim sütümle büyüyor ben bakıyorum hasta olsa başında ben bekliyorum endişesini ben taşıyorum şimdi söyleyin bu çocuk benim değil de kimin oluyor zaten mecbur kalmasak kimse bu yola baş vurmaz ama derdimizin dermanı buysa kadın olarak biz güçlüyüz bunu da atlatır evladımıza kavuşuruz 21 yaşında menepoza girdim 11 senedir neler yaptım neler yaşadım kimse anlayamaz ne hayaller kurdum çok kolay değil bir kadına anne olamayacaksın denilmesi olmayacagını bildiğim halde geçen sene iki defa tüp bebek yaptım her birinde 50 60 iğne yedim yanımda bir avuç ilaç sonuç ne oldu biliyormusun 0 yumurta devlet bana çocuğun olmayacak diyo ama yaşın genç kısırlık raporu veremem diyo 45 yaşına kadar söyleyin başka çare kalmış mı emin olun bu yola başvuranların çoğu bu durumda yine de garantisi yok Rabbim isterse verir yani herşey onun tekelinde o yüzden burada umut besleyen kimseye bu tür yazılar yazmayın böyle bir durumu Allah size de düşmanımada kimseye vermesin çok zor sizlerde ön yargılarınızı bi kenara koyup bizleri anlamaya çalışın.
Amh testiniz kaçtı birde fshBende sana yazacktm da bi baktim hamileymissn tebrikler
benim fsh ta cok yuksekti sadece yumurta donasyonu olur denmisti.erken menopozdum ama Allah ol dedi oldu ve dogal hamile kaldim
Bu değerde donasyon ile hamile kaldınız çok iyiamh 0.16 fsh 30-150 arası gidip geliyordu
Peki ne ile ilgisi var kusura bakmayın çok araştıramadım kafam çok karışıkdonasyon ile bu hormonların bir ilgisi yok
Tiroid bezleriniz az mı çalışıyormuş biliyorum size çok soru sordum kusıra bakmayın doktor bu hormonlar için neler yaptıkızlar dün hasta oldum birkaç gün içerisindegidip donörümü seçecegim Allah nasip edersetemmuzda tüp bebek yapacağız çokheyecanlıyım ama Dr gelmeden önce iki tanekan testin eksik gelirken yaptır demişti dün yaptırdım tekrarlayan olumsuz tüp bebek vedonasyon olunca istedi bu testleri anti tpo ve anti TG sonuçları alınca şok oldum cünküdeğerlerim normalden yüksek çıktı daha önce donasyonda %95 şans vermelerine rağmentutmamiştı sebep bu hormonların yüksekolmasıymış 11 senedir tedavi görüyorum hiç bir Dr bu testleri istememişti sizde gitmeden önce yaptırın içiniz rahat olsun çünkü yüksek olması emriyonun tutunmamasını veya tutunca düşük ihtimalini yüksektiyormuş.
troid bezlerinde sıkıntı yok gayet iyi çalışıyor fakat anti tpo ve anti TG nin yüksek olması emriyoyo vücuda kabul etmiyor ve vucuttan atmaya çalışıyor.Tiroid bezleriniz az mı çalışıyormuş biliyorum size çok soru sordum kusıra bakmayın doktor bu hormonlar için neler yaptı
doğum yaptım şükür ki 4.5 aylık bir bebegim var .Ne güzel açıklamışsınız peki şuan hamile misiniz
Anladım çok teşekkür ederimtroid bezlerinde sıkıntı yok gayet iyi çalışıyor fakat anti tpo ve anti TG nin yüksek olması emriyoyo vücuda kabul etmiyor ve vucuttan atmaya çalışıyor.