- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi asi ve mavi79
Allah bağışlasındoğum yaptım şükür ki 4.5 aylık bir bebegim var .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bağışlasındoğum yaptım şükür ki 4.5 aylık bir bebegim var .
Çok sevindim sizin adınıza Allahım ins bana da nasip eder bende başlayacağım ama kime yaptıracağım hiç bir bilgim yok tavsiye edebileceğiniz doktor varmıdoğum yaptım şükür ki 4.5 aylık bir bebegim var .
Halil İbrahim tekinde yaptırdıÇok sevindim sizin adınıza Allahım ins bana da nasip eder bende başlayacağım ama kime yaptıracağım hiç bir bilgim yok tavsiye edebileceğiniz doktor varmı
Halil İbrahim tekin de yaptırdıÇok sevindim sizin adınıza Allahım ins bana da nasip eder bende başlayacağım ama kime yaptıracağım hiç bir bilgim yok tavsiye edebileceğiniz doktor varmı
Merhaba ben yenı uye oldum ama daha oncedende hep bu sıteyı takıp ettım bende yumurta donasyonu denedım 3 kere hepsı dustu artık maddı manevı yıkıldık kurtajdan sonra baska klınıklerde konustum anlattım ve bazı testler ıstedıker benımde antı tıpo yuksek cıktı pekı sıze nasıl bı tedavı uyguladılar tıpo ıcın 3 kez hamıle kaldm ve dustu yaptırdıgım merkez hıc arastırma yapın demedı her tedavı aynıydı dusukler olabılır bızde anlamadk dedıler ısın ıcınden cıktılar baska merkezlerle gorustum hepsı neden arastırma yapmadın düsüklerın bı sebebı olabılır dedıler ve uc düsükten sonra yaptık arastırma antı tıpo yuksek cıktıtroid bezlerinde sıkıntı yok gayet iyi çalışıyor fakat anti tpo ve anti TG nin yüksek olması emriyoyo vücuda kabul etmiyor ve vucuttan atmaya çalışıyor.
Selam sizin yazınızı okudum çok üzüldüm şuan hangi aşamadasınız nasılsınız tekrar denediniz mi bu başarısız denemeler hangi merkezde olmuştuKımse yok galıba merak edıyorum benım gıbı donasyon yaptıranlar varmı her merkeze guven olmuyor cunku ben bır merkezde 3 kere denedım her defasında bu sefer olacak rahat olsun stres yapmayın dedıler durdular ben merkezın azızlıgıne ugradım her defasında baska merkez mı arastrsam acaba dıye dusundum ama cok guvendırdıler kendılerıne konustugum embrıyolog her defasında ıkna ettı yok ındırım yapıcam senı ıkızlerle gorucez burda tatılde gıbı sozlerle avuttular sımdı attıgım mesajlara bıle donus olmuyo kadına yıne dusuk oldu bu ucuncu dıyorm ay ne yapsak bılemedım esınızde sorun olabılır genetık ınceleme yaptırım bebekte dedı bende hemen ogun kurtaj olmadm bebegı genetık arastırmaya gondermek ıstedık ve bebegı ankaraya gonderdık o yuzden 10 gun bekledık kutu gelmesını kadını arıyorum beklemek zorundayım sız dedınız bebegı arastırsınlae dıye ama hastanede kutu yokmus dıyorum beklıcekmısım bı zararı olurmu 10 gun bekeleyecegım zehırlermı dıyorum olmus olan bekle ne olacak dedı bebek zaten karnımda bes gunden fazla olmus kalbı duralı bı 10 gun bekleyecegm 15 gun olacak burdakı doktorlar hemen kurtaj olman lazım senın kanını zehırlıyor dıyor doktor dıyorm bekle dedı ve beklettı ve ben olumden dondum kurtajı oldum zehırlendım cok kan kaybettım kurtajla kanımın 3 de 1 kaldı demır vıtamın sıfırlandı ve hala duzelmedım o kadar ıgne takvıyelerı ıse yaramadı bu kezde kan eksıklıgınden neredeyse ılık kanserı teshısı koyuyorlardı 6 ayda kanım eskı sevıyeye gelmedı ben cok cektım tek hatam onlara her defasında ınınmak oldu bız abala kardes olduk bı bag kurduk dedıler yakınlık gosterıp kandırılar esım halımı gordukce aradı kıbrıstakı merkezlerı acmıyorlar mesajlar engellendı ben allaha havale ettım godecek olanlara da tavsıyem bır kere olmuyorsa baska merekez arastırsınlae en azından farklı tedavı uygularlar ne bılım allah bu yolda mucadele edenlere yardım etsın artık tekrar denemeye maddı manevı gucum kalmadı para bulunur elbet ama tekrar kalbı durur dıye cok korkuyorm her defasında hamıle kaldım ıkızlere bıle hamıle kaldım kalp atısları da cok guzel hersey cok guzel gıdıyor 11. Haftada kontrole gıdıyorm kalbı durmus hepsınde aynı kaderı yasadım kendıme gelemıyorm 11. Haftada doktor erken ama kıza benzıyor demıstı ve 9. Haftada hareket etmeye baslıyor doktor ulturasonda gosterdı benegının ılk hareketlerı dıye o an tarıf edılemez bı duygıymus tekrar gıttıgımde kalbı dırmus rabbım tekrarını kımseye yasatmasın gercektende kız mıs bebegım genetık sonucumda 46xx geldı ve sonuc temız cıktı bebektr sorun cıkmadı dusmemıs olsaydı su anda bebegım dunyada ve 10 gunluk kucagımda olacaktı kızım allah tekrarıyla ımtıhan etmesın ınsallah
Merhaba evet üzücü baya oldu ben bunları yazalı ve cok gıremıyorm yenı gordum yazdıklarımı okudm da gözümun önunden gectı her karesı rabbım bırdaha bana ve hamıle kardeslerımızıe yasatmasın cok zor ben gecen sene nısanda aldırdm bebegımı ve baslamaya hala cesaret bulamıyorum her dusukten sonra 6 ay sonra denedım hepsı dusuk oldu acele etmek ıstemıyorm dogum yap kurtaj ol ıyıce sarsıldım rahım zarar goruyo o yızden akısına bıraktm tabıkı arastırıyorm hangı merkeze gıderm dıye belkı benım sıfam baska doktorun elınden olucaktır bılemem belkı kader baska doktorlara yonlendırecek tır hakkımzda hayırlısı olsun baslamadm ben daha belkı kışa belkı yaza her tedavı konusunu actıgında esım degıstırıyorm konuyu hazır degılım galiba sizin icinde hayırlısı olsun benm yasadıkalrımdan cok farklı ılk denemede kucagınıza alın ınsallah ben doguş tüp bebekte yaptırdım hayırlısı buymus hepsı tuttu ama hep dusuk oldu neden oldu kımse anlayamadı nasıp degılmıs demekkıSelam sizin yazınızı okudum çok üzüldüm şuan hangi aşamadasınız nasılsınız tekrar denediniz mi bu başarısız denemeler hangi merkezde olmuştu
Merhaba hangi merkezde tedavi oldunuz acabaEvet yaptırdım 2 denemem de hamile kaldım Allah ın izni ile 9 haftalık hamileyim Rabbim evlat isteyen herkese tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Hangi merkez acabaKımse yok galıba merak edıyorum benım gıbı donasyon yaptıranlar varmı her merkeze guven olmuyor cunku ben bır merkezde 3 kere denedım her defasında bu sefer olacak rahat olsun stres yapmayın dedıler durdular ben merkezın azızlıgıne ugradım her defasında baska merkez mı arastrsam acaba dıye dusundum ama cok guvendırdıler kendılerıne konustugum embrıyolog her defasında ıkna ettı yok ındırım yapıcam senı ıkızlerle gorucez burda tatılde gıbı sozlerle avuttular sımdı attıgım mesajlara bıle donus olmuyo kadına yıne dusuk oldu bu ucuncu dıyorm ay ne yapsak bılemedım esınızde sorun olabılır genetık ınceleme yaptırım bebekte dedı bende hemen ogun kurtaj olmadm bebegı genetık arastırmaya gondermek ıstedık ve bebegı ankaraya gonderdık o yuzden 10 gun bekledık kutu gelmesını kadını arıyorum beklemek zorundayım sız dedınız bebegı arastırsınlae dıye ama hastanede kutu yokmus dıyorum beklıcekmısım bı zararı olurmu 10 gun bekeleyecegım zehırlermı dıyorum olmus olan bekle ne olacak dedı bebek zaten karnımda bes gunden fazla olmus kalbı duralı bı 10 gun bekleyecegm 15 gun olacak burdakı doktorlar hemen kurtaj olman lazım senın kanını zehırlıyor dıyor doktor dıyorm bekle dedı ve beklettı ve ben olumden dondum kurtajı oldum zehırlendım cok kan kaybettım kurtajla kanımın 3 de 1 kaldı demır vıtamın sıfırlandı ve hala duzelmedım o kadar ıgne takvıyelerı ıse yaramadı bu kezde kan eksıklıgınden neredeyse ılık kanserı teshısı koyuyorlardı 6 ayda kanım eskı sevıyeye gelmedı ben cok cektım tek hatam onlara her defasında ınınmak oldu bız abala kardes olduk bı bag kurduk dedıler yakınlık gosterıp kandırılar esım halımı gordukce aradı kıbrıstakı merkezlerı acmıyorlar mesajlar engellendı ben allaha havale ettım godecek olanlara da tavsıyem bır kere olmuyorsa baska merekez arastırsınlae en azından farklı tedavı uygularlar ne bılım allah bu yolda mucadele edenlere yardım etsın artık tekrar denemeye maddı manevı gucum kalmadı para bulunur elbet ama tekrar kalbı durur dıye cok korkuyorm her defasında hamıle kaldım ıkızlere bıle hamıle kaldım kalp atısları da cok guzel hersey cok guzel gıdıyor 11. Haftada kontrole gıdıyorm kalbı durmus hepsınde aynı kaderı yasadım kendıme gelemıyorm 11. Haftada doktor erken ama kıza benzıyor demıstı ve 9. Haftada hareket etmeye baslıyor doktor ulturasonda gosterdı benegının ılk hareketlerı dıye o an tarıf edılemez bı duygıymus tekrar gıttıgımde kalbı dırmus rabbım tekrarını kımseye yasatmasın gercektende kız mıs bebegım genetık sonucumda 46xx geldı ve sonuc temız cıktı bebektr sorun cıkmadı dusmemıs olsaydı su anda bebegım dunyada ve 10 gunluk kucagımda olacaktı kızım allah tekrarıyla ımtıhan etmesın ınsallah
Sonucta birinde karninda besleyip buyuyor senin parcan oluyor.digeri elalemin karninda buyumus ayni seymi??Yumurta donasyonu yapanlarınki kendilerine ait olmuyor ama.
Prosedürleri bilmiyordum, hakkınızda hayırlısı olsun.
Allah o doğuş tüp bebektekileri bildiği gibi yapsın baba oğul milleti kandırmayı çok iyi bilirler .Sonuç negatif yada hüsran olunca kimseye ulaşamazsınız cevap alamazsınız.2008 de ilk denememi orada yapmıştım sonuç un negatif olması farkıyla aynı şeyleri bende yaşadım.Mesajları yeni okudum kusura bakmayın hala takip ediyorsanız anti tpo ve anti tg yüksekliği için troid ilacı kullandım 0.25 mg tedavimden 3 ay önce başladım doğum edene kadar kullandım Allah şifanızı versin en kısa zamanda da dualarınızı kabul edip hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.Merhaba evet üzücü baya oldu ben bunları yazalı ve cok gıremıyorm yenı gordum yazdıklarımı okudm da gözümun önunden gectı her karesı rabbım bırdaha bana ve hamıle kardeslerımızıe yasatmasın cok zor ben gecen sene nısanda aldırdm bebegımı ve baslamaya hala cesaret bulamıyorum her dusukten sonra 6 ay sonra denedım hepsı dusuk oldu acele etmek ıstemıyorm dogum yap kurtaj ol ıyıce sarsıldım rahım zarar goruyo o yızden akısına bıraktm tabıkı arastırıyorm hangı merkeze gıderm dıye belkı benım sıfam baska doktorun elınden olucaktır bılemem belkı kader baska doktorlara yonlendırecek tır hakkımzda hayırlısı olsun baslamadm ben daha belkı kışa belkı yaza her tedavı konusunu actıgında esım degıstırıyorm konuyu hazır degılım galiba sizin icinde hayırlısı olsun benm yasadıkalrımdan cok farklı ılk denemede kucagınıza alın ınsallah ben doguş tüp bebekte yaptırdım hayırlısı buymus hepsı tuttu ama hep dusuk oldu neden oldu kımse anlayamadı nasıp degılmıs demekkı
Donasyon işlemini kime yaptırdınız , hangi klinik yazarmısınız ?Yani yüzde elli kendine ait derken Eşimizin spermi ile olduğu için yani genlerin yarısı eşimizin oluyor
Donasyon işlemini hangi kliniğe yaptırdınız yazarmısınız =?Evet yaptırdım 2 denemem de hamile kaldım Allah ın izni ile 9 haftalık hamileyim Rabbim evlat isteyen herkese tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Donasyon işlemini hangi kliniğe yaptırdınız , bende yaptırıcam .Allah o doğuş tüp bebektekileri bildiği gibi yapsın baba oğul milleti kandırmayı çok iyi bilirler .Sonuç negatif yada hüsran olunca kimseye ulaşamazsınız cevap alamazsınız.2008 de ilk denememi orada yapmıştım sonuç un negatif olması farkıyla aynı şeyleri bende yaşadım.Mesajları yeni okudum kusura bakmayın hala takip ediyorsanız anti tpo ve anti tg yüksekliği için troid ilacı kullandım 0.25 mg tedavimden 3 ay önce başladım doğum edene kadar kullandım Allah şifanızı versin en kısa zamanda da dualarınızı kabul edip hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.
Donasyon işlemini hangi kliniğe yaptırıcaksınız , bende araştıyorum ama bir türlü karar beremedim 3 klinik arasında ,Tiroid bezleriniz az mı çalışıyormuş biliyorum size çok soru sordum kusıra bakmayın doktor bu hormonlar için neler yaptı
Kımse yok galıba merak edıyorum benım gıbı donasyon yaptıranlar varmı her merkeze guven olmuyor cunku ben bır merkezde 3 kere denedım her defasında bu sefer olacak rahat olsun stres yapmayın dedıler durdular ben merkezın azızlıgıne ugradım her defasında baska merkez mı arastrsam acaba dıye dusundum ama cok guvendırdıler kendılerıne konustugum embrıyolog her defasında ıkna ettı yok ındırım yapıcam senı ıkızlerle gorucez burda tatılde gıbı sozlerle avuttular sımdı attıgım mesajlara bıle donus olmuyo kadına yıne dusuk oldu bu ucuncu dıyorm ay ne yapsak bılemedım esınızde sorun olabılır genetık ınceleme yaptırım bebekte dedı bende hemen ogun kurtaj olmadm bebegı genetık arastırmaya gondermek ıstedık ve bebegı ankaraya gonderdık o yuzden 10 gun bekledık kutu gelmesını kadını arıyorum beklemek zorundayım sız dedınız bebegı arastırsınlae dıye ama hastanede kutu yokmus dıyorum beklıcekmısım bı zararı olurmu 10 gun bekeleyecegım zehırlermı dıyorum olmus olan bekle ne olacak dedı bebek zaten karnımda bes gunden fazla olmus kalbı duralı bı 10 gun bekleyecegm 15 gun olacak burdakı doktorlar hemen kurtaj olman lazım senın kanını zehırlıyor dıyor doktor dıyorm bekle dedı ve beklettı ve ben olumden dondum kurtajı oldum zehırlendım cok kan kaybettım kurtajla kanımın 3 de 1 kaldı demır vıtamın sıfırlandı ve hala duzelmedım o kadar ıgne takvıyelerı ıse yaramadı bu kezde kan eksıklıgınden neredeyse ılık kanserı teshısı koyuyorlardı 6 ayda kanım eskı sevıyeye gelmedı ben cok cektım tek hatam onlara her defasında ınınmak oldu bız abala kardes olduk bı bag kurduk dedıler yakınlık gosterıp kandırılar esım halımı gordukce aradı kıbrıstakı merkezlerı acmıyorlar mesajlar engellendı ben allaha havale ettım godecek olanlara da tavsıyem bır kere olmuyorsa baska merekez arastırsınlae en azından farklı tedavı uygularlar ne bılım allah bu yolda mucadele edenlere yardım etsın artık tekrar denemeye maddı manevı gucum kalmadı para bulunur elbet ama tekrar kalbı durur dıye cok korkuyorm her defasında hamıle kaldım ıkızlere bıle hamıle kaldım kalp atısları da cok guzel hersey cok guzel gıdıyor 11. Haftada kontrole gıdıyorm kalbı durmus hepsınde aynı kaderı yasadım kendıme gelemıyorm 11. Haftada doktor erken ama kıza benzıyor demıstı ve 9. Haftada hareket etmeye baslıyor doktor ulturasonda gosterdı benegının ılk hareketlerı dıye o an tarıf edılemez bı duygıymus tekrar gıttıgımde kalbı dırmus rabbım tekrarını kımseye yasatmasın gercektende kız mıs bebegım genetık sonucumda 46xx geldı ve sonuc temız cıktı bebektr sorun cıkmadı dusmemıs olsaydı su anda bebegım dunyada ve 10 gunluk kucagımda olacaktı kızım allah tekrarıyla ımtıhan etmesın ınsallah