Yumurta donasyonu yaptiran var mi??

Yumurta donasyonu yaptiranlar

• Evet

OY: 7 53,8%
  • Bilgim yok

OY: 4 30,8%
  • Hayir

OY: 2 15,4%

• Ankete Katılan
    13
Siz hangi kliniğe yaptırdınız ? 3 kere denedim demişsiniz hangi kliniğe yaptırdınız =? bahsetmemişsiniz. neden yazmadınız ?
Merhaba ben doguş tüp bebekte yaptırdım ınanın merkez kötülemek ıstemıyorum orada suan tedavı goren arkadaslar olabılır benım basımdan cok talıhsız olaylar gectı hepsı dusukle sonuclandı gonul ısterdıkı hepsı kucagında olsaydı taktırı ılahı ne dıyebılırz kı artk kıbrısta hıcbır merkeze guvenemıyorm bılmıyorum obür merkezlerı ama sankı hepsı aynı gıbı gelıyo saglıklı düsünemıyorum belkıde bazende nasıp degılmıs nasıp olsaydı atlasam zıplasam kendımı yukseklerden atsam düzmezdı bebekler dıyorum hayırlı olsun ınsallah hepımız ıcın

Allah o doğuş tüp bebektekileri bildiği gibi yapsın baba oğul milleti kandırmayı çok iyi bilirler .Sonuç negatif yada hüsran olunca kimseye ulaşamazsınız cevap alamazsınız.2008 de ilk denememi orada yapmıştım sonuç un negatif olması farkıyla aynı şeyleri bende yaşadım.Mesajları yeni okudum kusura bakmayın hala takip ediyorsanız anti tpo ve anti tg yüksekliği için troid ilacı kullandım 0.25 mg tedavimden 3 ay önce başladım doğum edene kadar kullandım Allah şifanızı versin en kısa zamanda da dualarınızı kabul edip hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.
Merhaba allah razı olsun rabbım sızede evladınzla mus mustu hayırlı ömürler nasıp etsın ben baslamadm henüz nasıpse olur ınsallah bızımde

Donasyon işlemini hangi kliniğe yaptırıcaksınız , bende araştıyorum ama bir türlü karar veremedim 3 klinik arasında ,
euro care , elit hastanesi münir sago, ve british tüp bebek , siz kime yaptırdınız =*
Merhabalar bana da bu gün euro care ve kyrna tup bebegi önerdiler siz nereye karar verdiniz acaba?

Merhabalar bana da bu gün euro care ve kyrna tup bebegi önerdiler siz nereye karar verdiniz acaba?
Bende araştırıyorum yaş 42 erken menopoz dediler yıllar önce ama hala adet oluyorum över kötü yumurta kalitesiz offf ya siz araştırmayı ilerletmiş siniz fiyat ne diyorlar peki ben ankara 'da yim burda onların takibinde bir dr süreci takip ediyor galiba

Back
X