Siz nerede ve hangi Dr yaptırdınızIkı dr var aklımda
Zehra onar sekerci
Firdevs uguz tip
hangısı sızce cok arastırıyorum bı karar veremedım güvenemıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz
Siz nerede ve hangi Dr yaptırdınız
hıt de yaptırdımSiz nerede ve hangi Dr yaptırdınız
Hit ve Firdevs arasında kaldımhıt de yaptırdım
tavsıye etmem hıtHit ve Firdevs arasında kaldım
İlk denemizde hamile kaldınız değil mitavsıye etmem hıt
evet ama o kadar ugtrastırdılarkı vede hıc emrıyo kalmamıs nasıl oluyosa bana baya soyguncu geldıler sadece 2 emrıyo transfer oldu 1 ı tuttu sımdı rısklı gebelık gecırıyorum bıse olsa gerıde embrıyo yokİlk denemizde hamile kaldınız değil mi
Herkesin amacı para kazanmak insanların umudu sağlığı umurlarında değilevet ama o kadar ugtrastırdılarkı vede hıc emrıyo kalmamıs nasıl oluyosa bana baya soyguncu geldıler sadece 2 emrıyo transfer oldu 1 ı tuttu sımdı rısklı gebelık gecırıyorum bıse olsa gerıde embrıyo yok
Canım benim seni çok iyi anlıyorum bende yeni yaptirdim çokta memnun kaldım tavsiye ederim firdevs UğuzArkadaşlar merhaba yumurta donasyonu icin Kibrisi düşünüyorum. Ama hangi merkez olacak bilemiyorum . 3 asilama 3 tup bebek yaptırdım. Sorun yumurta dollenememesi ve kalitesizligi öyleki 15 yumurta toplaniyor yalnizca 1 tane dolleniyor o da 3. Gunu goruyor sonuc negatif oldu. Doğuş tüp bebek merkezini duyan var mi÷?
Çok tesekkur ederim burda konusmak iyi geliyor ve tabiki birtek yaşayanlar anliyor:) peki ne zaman yaptirdin canim transferiCanım benim seni çok iyi anlıyorum bende yeni yaptirdim çokta memnun kaldım tavsiye ederim firdevs Uğuz
Aynen bende orada transfer oldum ve gözüm kapalı güvenirim herkese de tavsiye ederimBn sperm donasyonu için british tüp bebek hastanesine gittim kıbrısta bütün yerler para tuzağı ama burda öyle bişeye maruz kalmadım
Tabiki her zaman aklınıza takılani sorun ben geçen ay yaptırdım cnm 2 aylık hamileyim çok şşükür imkansızdıı ama çok güvenli biryer bende çok araştırdım hepsi para derdindeÇok tesekkur ederim burda konusmak iyi geliyor ve tabiki birtek yaşayanlar anliyor:) peki ne zaman yaptirdin canim transferi
Masallah CoK sevindim umut oluyor bu guzel haberler 2.embriyomu transfer ettiler canim 5.gun embriyosu muydu sorular geliyorTabiki her zaman aklınıza takılani sorun ben geçen ay yaptırdım cnm 2 aylık hamileyim çok şşükür imkansızdıı ama çok güvenli biryer bende çok araştırdım hepsi para derdinde
5 gunluk cnm 3 embriyo transferi yapiyorlar hatta gitmeden bütün merak ettiklerini sormak için asistanları var whatsaptan sorabilirsinMasallah CoK sevindim umut oluyor bu guzel haberler 2.embriyomu transfer ettiler canim 5.gun embriyosu muydu sorular geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?