YUMURTA DONASYONU YAPTIRANLAR..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

alice1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
550
86
103
Selam kızlar yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdık kıbrısta YAPTIRANLAR varmı hastane doktor önerırmısınız

Ikı dr var aklımda
Zehra onar sekerci
Firdevs uguz tip
hangısı sızce cok arastırıyorum bı karar veremedım güvenemıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

Merhaba Alice, ben de öncesinde çok araştırmıştım, tüm merkezlerle konuştum. ama en doğru kararı vermişim çok şükür. dr. firdevs hanım'da yaptım tedavimi, ikizlerim var şimdi Allaha şükürler olsun. konu yalnızca tedavi başarısı değil aslında, o zaten çok ilgili geçiyor ama bence sonrası da önemli. hem firdevs hanım hem irem hanım hep destek verdiler bütün gebeliğimde bile. biraz zor geçti çünkü gebeliğim ikiz olduğu için, kanamalarım oluyordu, serumlarla falan geçti. o yüzden doktorun ve ekibin deneyimi ve desteği çok önemli. inşallah sen de en hayırlı kararı verirsin.

İlk denemizde hamile kaldınız değil mi
evet ama o kadar ugtrastırdılarkı vede hıc emrıyo kalmamıs nasıl oluyosa bana baya soyguncu geldıler sadece 2 emrıyo transfer oldu 1 ı tuttu sımdı rısklı gebelık gecırıyorum bıse olsa gerıde embrıyo yok

Herkesin amacı para kazanmak insanların umudu sağlığı umurlarında değil inşallah tutunurlar

Bn sperm donasyonu için british tüp bebek hastanesine gittim kıbrısta bütün yerler para tuzağı ama burda öyle bişeye maruz kalmadım

Arkadaşlar merhaba yumurta donasyonu icin Kibrisi düşünüyorum. Ama hangi merkez olacak bilemiyorum . 3 asilama 3 tup bebek yaptırdım. Sorun yumurta dollenememesi ve kalitesizligi öyleki 15 yumurta toplaniyor yalnizca 1 tane dolleniyor o da 3. Gunu goruyor sonuc negatif oldu. Doğuş tüp bebek merkezini duyan var mi÷?

Canım benim seni çok iyi anlıyorum bende yeni yaptirdim çokta memnun kaldım tavsiye ederim firdevs Uğuz

Çok tesekkur ederim burda konusmak iyi geliyor ve tabiki birtek yaşayanlar anliyor:) peki ne zaman yaptirdin canim transferi
Tabiki her zaman aklınıza takılani sorun ben geçen ay yaptırdım cnm 2 aylık hamileyim çok şşükür imkansızdıı ama çok güvenli biryer bende çok araştırdım hepsi para derdinde

Tabiki her zaman aklınıza takılani sorun ben geçen ay yaptırdım cnm 2 aylık hamileyim çok şşükür imkansızdıı ama çok güvenli biryer bende çok araştırdım hepsi para derdinde
Masallah CoK sevindim umut oluyor bu guzel haberler 2.embriyomu transfer ettiler canim 5.gun embriyosu muydu sorular geliyor

Masallah CoK sevindim umut oluyor bu guzel haberler 2.embriyomu transfer ettiler canim 5.gun embriyosu muydu sorular geliyor
5 gunluk cnm 3 embriyo transferi yapiyorlar hatta gitmeden bütün merak ettiklerini sormak için asistanları var whatsaptan sorabilirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…