YUMURTA DONASYONU YAPTIRANLAR..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yarin asistanlarla iletisime gecicem bende canim 3 ude tuttumu bu son sorum seni yormak istemiyorum cok cok tesekkur ederim sana
cnm olurmu öyle şey evrim hanım görüşecektir seninle muhteşem bir insan tavukgöğsü un slm var de gorusur isen:) evet cnm 3 tanesidi tutundu Allahım sana da kısmet etsin en kısa hayırlı zamanda

Feyza er merhaba. Bu yumurtanız dönlenmedığı zamanı, yanı dondurma ve transfer olmadığından dolayı 30%,veya 20% para geri iadesin yaptıma size. Yoksa nasil oldu.

Kızlar merhaba! 19 na doktor HİT İstanbulda. Randevu aldım. Kan tahlilerimı yaptırdım, rahim filmın çektirdim. ALLAH'IN izniyle , isteğiyle cumartesi günü BİSMİLLAH diyerek ÜMİT yoluma cikacaz.

canım naptın tedaviye başlayabildin mi kıbrıs bahçeciden hasta ilişkileri ile iletişime geçseysin ben sperm donasyonu yaptırdım sana yumurta donasyonu ile ilgili yardımcı olamadım o yüzden

Mrb 13 martta yaptirdim bende son cagre olarak inşallah hakkımızda hayırlısı olur yaptırdığım yer gayet güzel bir yerdi ist gittiğim doktorun tavsiyesi ile başladım burda kontrollerin yapıldı sonra kibrisa gittik 2emriyo transfer edildi life hospital dı merkezin adı

Artık doğum yapmışsınızdır inşallah bende yaptırdım 3.günüm sizin nasıl gecti bu süreç benim ufak ufak kasiklsrım a agrıgiriyo dışarı iğneler için çıkıyorum sadece onun dışın da evdeyim sürekli yatmıyorum ev içind e hareket ediyorum kahvaltımı hazırlıyorum yemeğimi hazırlıyorum sürekli yatma dedi bana doktorum çalışıyorsan ise bile gidebilirsin dedi hatta araba kullana bilirsin dedi iğneye kendi arabamla gidiyorum hatta siz neler yaptınız

Merhaba bende donasyon düşünüyorum yardımcı olur musunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…