- 13 Şubat 2018
- 7
- 7
- 1
yarin asistanlarla iletisime gecicem bende canim 3 ude tuttumu bu son sorum seni yormak istemiyorum cok cok tesekkur ederim sana5 gunluk cnm 3 embriyo transferi yapiyorlar hatta gitmeden bütün merak ettiklerini sormak için asistanları var whatsaptan sorabilirsin
cnm olurmu öyle şey evrim hanım görüşecektir seninle muhteşem bir insan tavukgöğsü un slm var de gorusur isen:) evet cnm 3 tanesidi tutundu Allahım sana da kısmet etsin en kısa hayırlı zamandayarin asistanlarla iletisime gecicem bende canim 3 ude tuttumu bu son sorum seni yormak istemiyorum cok cok tesekkur ederim sana
Merhabalarcnm olurmu öyle şey evrim hanım görüşecektir seninle muhteşem bir insan tavukgöğsü un slm var de gorusur isen:) evet cnm 3 tanesidi tutundu Allahım sana da kısmet etsin en kısa hayırlı zamanda
Donasyon sonucu ilk bebeğime kavuştum çok şūkūr intsagram bloğumda detaylari paylasiyorum cok sık buraya giremesemde donasyon_tupbebek yazarsaniz sorularinizi memnuniyetle cevaplarim , sevgilerhıt de yaptırdım
Feyza er merhaba. Bu yumurtanız dönlenmedığı zamanı, yanı dondurma ve transfer olmadığından dolayı 30%,veya 20% para geri iadesin yaptıma size. Yoksa nasil oldu.Arkadaşlar merhaba yumurta donasyonu icin Kibrisi düşünüyorum. Ama hangi merkez olacak bilemiyorum . 3 asilama 3 tup bebek yaptırdım. Sorun yumurta dollenememesi ve kalitesizligi öyleki 15 yumurta toplaniyor yalnizca 1 tane dolleniyor o da 3. Gunu goruyor sonuc negatif oldu. Doğuş tüp bebek merkezini duyan var mi÷?
bende donasyon tedavisi gördüm kıbrısta bahçeci kliniğinde
Merhaba hiti neden tavsiye etmiyorsunuz bir sıkıntı mı oldu bu arada bende iyi bir merkez araştırıyorum datavsıye etmem hıt
Merhaba hangi merkezde tedavi oldunuz acabaTabiki her zaman aklınıza takılani sorun ben geçen ay yaptırdım cnm 2 aylık hamileyim çok şşükür imkansızdıı ama çok güvenli biryer bende çok araştırdım hepsi para derdinde
Merhaba Kıbrıs ta donasyon yaptırdınız mı sonuç nedir bende düşünüyorumSelam kızlar yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdık kıbrısta YAPTIRANLAR varmı hastane doktor önerırmısınız
Merhaba bende donasyon düşünüyorum yardımcı olur musunuzMrb 13 martta yaptirdim bende son cagre olarak inşallah hakkımızda hayırlısı olur yaptırdığım yer gayet güzel bir yerdi ist gittiğim doktorun tavsiyesi ile başladım burda kontrollerin yapıldı sonra kibrisa gittik 2emriyo transfer edildi life hospital dı merkezin adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?