- 18 Mayıs 2023
- 369
- 382
- 23
doktorunuz kimMerhaba donasyon için kibristayiz ama bugün embriyonun iki adet kaldığını öğrendik çok korkuyorum 5. Güne yetismeyecek yetisse bile zayıf olup tutmayacak diye yaşayan var mı bu durumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorunuz kimMerhaba donasyon için kibristayiz ama bugün embriyonun iki adet kaldığını öğrendik çok korkuyorum 5. Güne yetismeyecek yetisse bile zayıf olup tutmayacak diye yaşayan var mı bu durumu
yumurta donasyonu ile mi negatif aldınız doktoruz kimCanım benim sana sarılmak istedim ,daha bugün sabah testte negatif görünce Allahım anne olmayı hak etmiyor muyum dedim için için ağlayarak . Seni çok iyi anlıyorum rabbim nasip etsin inşallah![]()
Berk Angün sizde mi donasyon dusunuyorsunuzdoktorunuz kim
Yaaa bozmayın moralinizi bizimde bugun toplandı eşim oradaydı döndü bugun nerde yaptırdınız siz acaba bakalım bizim ne olacak yarın arıcaklarmış transfer gününüz belli mi??Merhaba donasyon için kibristayiz ama bugün embriyonun iki adet kaldığını öğrendik çok korkuyorum 5. Güne yetismeyecek yetisse bile zayıf olup tutmayacak diye yaşayan var mı bu durumu
evet şuan tedavideyim halil ibrahim tekin ama siz negatifi nerden aldınızBerk Angün sizde mi donasyon dusunuyorsunuz
Yaaa bozmayın moralinizi bizimde bugun toplandı eşim oradaydı döndü bugun nerde yaptırdınız siz acaba bakalım bizim ne olacak yarın arıcaklarmış transfer gününüz belli mi??
ufuk ablamı ilgileniyor sizinleBerk Angün sizde mi donasyon dusunuyorsunuz
Hayır başka bir hemşire negatif sonuç almadık ama embriyo sayısı tedirgin etti biziufuk ablamı ilgileniyor sizinle
Dünya ivf deyiz biz Çarşamba günü transfer normalde ama embriyo o güne kadar gelişimi tamamlar ise olacakYaaa bozmayın moralinizi bizimde bugun toplandı eşim oradaydı döndü bugun nerde yaptırdınız siz acaba bakalım bizim ne olacak yarın arıcaklarmış transfer gününüz belli mi??
Bizide yarın arıcaklarmış biz de şöle yaptık eşim tek gitti arkadaşıyla ben transferde nasipse bizede yolunda giderse cumartesi dendi ilaç olarak ne kullanıyorsun canım ben bu gun tek doz göbekten neupogen yaptım birde sabah 10 da progestan kalçadan başlandı transferden sonra sa göbekten iğne oksopar onun haricinde az sabah 2 akşam 2 estrofem yanı sıra prednol sabah akşam 1 er tane birde folik asit günde bir günde 1 ecoprin var bide insilün drencim için matofin 500 sabah akşam 1 benim liste bu seninkiler neler acaba nasipse demekki peş peşe transfer olucaz gibi bizede burdaki Dr umuz euro çare diye bir yer önerdi oraya gittik bakalım..Dünya ivf deyiz biz Çarşamba günü transfer normalde ama embriyo o güne kadar gelişimi tamamlar ise olacak
özelden konusa bilirmiyizHayır başka bir hemşire negatif sonuç almadık ama embriyo sayısı tedirgin etti bizi
mja bakarmısınızYaaa bozmayın moralinizi bizimde bugun toplandı eşim oradaydı döndü bugun nerde yaptırdınız siz acaba bakalım bizim ne olacak yarın arıcaklarmış transfer gününüz belli mi??
kaç tan kaç çıktıHayır başka bir hemşire negatif sonuç almadık ama embriyo sayısı tedirgin etti bizi
12adet yumurtadan 8e düştü sonradan 2 yekaç tan kaç çıktı
kaçıncı günde 2 ye düştü12adet yumurtadan 8e düştü sonradan 2 ye
3. Günü bugünkaçıncı günde 2 ye düştü
neden böyle olmus ki böyle durumda tekrar toplamaları gerekir diyerleride bozulursa parayı iyade etmeleri gerkir3. Günü bugün
Yok canım normal gebelik testinde gördüm , donasyon yeni yeni araştırmaya başladımyumurta donasyonu ile mi negatif aldınız doktoruz kim
Doktorla konuştuk bugün dayanamayıp gittik hastaneye .yardımcı olacaklarını söylediler ama yinede Türkiye'den gel git hepsi masraflı işler aynı zamanda psikolojik yıpranma ifade edemiyorum üzüntümü ama anladığınızı hissediyorumneden böyle olmus ki böyle durumda tekrar toplamaları gerekir diyerleride bozulursa parayı iyade etmeleri gerkir
cok iyi anlıyorumDoktorla konuştuk bugün dayanamayıp gittik hastaneye .yardımcı olacaklarını söylediler ama yinede Türkiye'den gel git hepsi masraflı işler aynı zamanda psikolojik yıpranma ifade edemiyorum üzüntümü ama anladığınızı hissediyorum![]()
Bozuldu malesef çünkü 12den 8 i tuttu dediler bugünde 2 onlarda zayıf gibi geliyor bana bilmiyorum çöküş yaşadık resmen