Yumurta donasyonu

Merhaba 23 aralık dr. Hitte transfer oldum. Suan 31 haftalık gebeyim ikiz bebeklerimi bekliiyorum. Cok memnun kaldım ilgi alaka takip her konuda . Dünya kadar yer var ama en iyi olarak dr. Hit geciyor
Çok sevindim ben de çok isterim ikiz annesi olabilmeyi cinsiyetleri nedir? Allah sağlıklıca kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin hayırlı olsun Estrofem kullanmayı ne zaman bıraktınız göbekten iğne falan kullandınız mı?

Dün transfer yapıldı ancak benim anlamadığım düne kadar olan akıntıdan bugün eser yok hatta o kadar kuru ki progestanı fitil olarak vajinadan içeri itmek çok zor oluyor var mı benim gibi olan?

Teşekkür
Bu arada Allah bağışlasın çok sevin
Merhaba hangi merkezde denediniz kıbrısta kalınlaşma için estrofemi fazlamı verdiler acaba bende tam tersi estrofeme ek başka bir ilaç ve estrofem karışımlı bir fitil var ezzane özel yapıyor bende onunla kalınlaşma oluyor şükür oluyor kalınlaşma ama bu ay haziran da denedik bizde Kıbrısı hamile kaldım ama bu hafta başı düşük yaptım 🥺😪 sağlıkla kalıp doğum yapmanız dileği ile..
Bu arada Allah bağışlasın çok sevindim
Ya benim hemşirem de Ege Hanım bugün eşim numune vermeye gitti. Perşembe de transfer var ancak bana antibiyotik başladılar bu kadar ilaç kullanımı olumsuz etkiler mi diye korkuyorum rahim duvarım olması gerekenden daha da fazla kalınlaşmış antibiyotik verdiler
Transfer oldu mu? Mesajı anca gördüm merak ettim.

Teşekkür

Transfer oldu mu? Mesajı anca gördüm merak ettim.
Bende antibiyotik kullanmıştım aynı sebeple hatta başka ilaçlar da vermişti doktor bey olası bir iltihap durumu varsa diye merak etmeyin hiç bir olumsuzluk olmadı

Merhaba perşembe günü transfer yapıldı kasık ağrım var şimdilik perşembeden bu yana genelde uzanarak dinleniyorum eğilip kalkmadan günlük işlerimi yapmaya çalışıyorum yarın işe başlıyorum bakalım nolacak

Arkadaşlar ben kıbrıslıyım, 40 yaş kendi yumurtamla inşallah yarın test günüm Halil İbrahim Tekinde tedavi oldum. Kıbrıslılar genelde en iyinin Dr HiT olduğunu bildiği için onu tercih ederler. Ben istanbulda yaşıyorum ona rağmen hit için kıbrısa gidip geliyorum. İnşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin herkesin 🙏🏻🙏🏻💕🧿 erken testte pozitifi gördüm umarım devam eder sağlıkla 🥰🥰🧿💜 ikinci çocuğu da istiyorum ve eğer kendi yumurtalarım yetmezse donasyon düşünüyorum. Süreç nasıl ilerliyor, donör nasıl seçiliyor?

Kök hücre dediğiniz prp mi ? Ben de 38 yaşındayım 1 2 yumurta görünüyor ama tüp bebek için birden fazla olsun öyle yapalım diyor doktorlar yoksa bir iki yumurta ile şansım çok düşükmüş . Şimdi donasyonu da arastırıyorum ve bu konuda çok bilgim yok
Kök hücre gibi tedavilere benim doktorum inanmıyor ama 1-2 yumurta deyip geçmeyin benim her ay 3-4 yumurtam vardı, kalitesini artırmak için çok uğraştım, son OPU'da 3 yumurtadan 2'si döllendi, ikisi de 5. Güne ulaştı, şimdi inşallah hamileyim yarın test günüm ama erken testte pozitifi gördüm 🙏🏻🧿 bence Kıbrıs dr. Hit deneyin. Ben istanbuldaki doktorların protokolü ile başarısız olmuştum ama Halil bey ile uygulanan protokoller bana iyi geldi 🥰🙏🏻💜

Kök hücre gibi tedavilere benim doktorum inanmıyor ama 1-2 yumurta deyip geçmeyin benim her ay 3-4 yumurtam vardı, kalitesini artırmak için çok uğraştım, son OPU'da 3 yumurtadan 2'si döllendi, ikisi de 5. Güne ulaştı, şimdi inşallah hamileyim yarın test günüm ama erken testte pozitifi gördüm 🙏🏻🧿 bence Kıbrıs dr. Hit deneyin. Ben istanbuldaki doktorların protokolü ile başarısız olmuştum ama Halil bey ile uygulanan protokoller bana iyi geldi 🥰🙏🏻💜
Dr hit size tüp bebekte nasıl protokol uyguladı amh ve yas kaç acaba kendi yumurtamiz ile tüp bebekte fiyatlar neler

Dr hit size tüp bebekte nasıl protokol uyguladı amh ve yas kaç acaba kendi yumurtamiz ile tüp bebekte fiyatlar neler
Uzun protokol uyguladı, hafif ilaçlar verdi, fazla hormon vermedi. Yaşım 40. Amh 0.18 - 0.2 civarıydı. Fiyatlar 2000 Euro idi şimdi değişti mi bilmiyorum ben 2-3 kere OPU yaptım o sebeple daha fazla ödedim

Uzun protokol uyguladı, hafif ilaçlar verdi, fazla hormon vermedi. Yaşım 40. Amh 0.18 - 0.2 civarıydı. Fiyatlar 2000 Euro idi şimdi değişti mi bilmiyorum ben 2-3 kere OPU yaptım o sebeple daha fazla ödedim
Anladım Tr den Kıbrıs'a gitmek maalesef maliyetli Halil İbrahim hocanın İstanbul'da merkezi var diyolar birde orda görüşmek lazım belkide

İlk aylarda oluyor iş yapmayın çok inşallah kucağınıza almak nasip olsun bizlere de 😍🌺
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı ve hayırlı evlatlar 🙏 bugün 6. Gündeyim progesteron 12 çıktı dr göbekten iğne ekledi. Progesteron baktırırken beta da baktırdım 17 çıktı dr kızdı ama 12. Gün bakılacak tekrar bakmayın lütfen dedi. Salı günü belli olucak

Erkenden takip etmek hep stres yapar ben de o hatayı yapmıştım kafanızı dağıtacak şeyler bulun zaman geçmiyor yoksa insana

Merhaba perşembe günü transfer yapıldı kasık ağrım var şimdilik perşembeden bu yana genelde uzanarak dinleniyorum eğilip kalkmadan günlük işlerimi yapmaya çalışıyorum yarın işe başlıyorum bakalım nolacak
Çok hareket etmeyin 🙏🏻 hareketsiz de kalmayın ama uzun süre yürümeyin mesela, işe gider gelirken

Back
X