Yumurta donasyonu

Kuzey550

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
102
59
298
Türkiye
Merhaba yakın zmanda yumurta donasyonu yaptırmış olan ya da yaptırmayı düşünen varmı .yaptıran varsa hangi klinikte yaptırdınız süreç nasıl paylaşırsanız sevinirim

Ne kadar yaygın donasyon yaptırmayı düşünenler, tıp ne kadar ilerlemiş, resmen anne olmamız için tüm imkanlar seferber edilmiş.

Aslında infertilite çok yaygın. Eskiden koca kasabada çocuğu olmayan 1-2 kişi anca olurdu, şimdi sadece bizim sokakta 3 tüp bebek annesiyiz. 2 kişinin de hiç olmuyormuş :(

Ne kadar yaygın donasyon yaptırmayı düşünenler, tıp ne kadar ilerlemiş, resmen anne olmamız için tüm imkanlar seferber edilmiş.
Geç evlilik erkenden biten yumurtalar ve sonuç … aslında kök hücreyide düşündüm ama yumurta yok oluşurmu zaman harcamaya değermi bilemiyorum donasyonu araştırıyorum bu konuda yeniyim çok bilgim yok

Aslında infertilite çok yaygın. Eskiden koca kasabada çocuğu olmayan 1-2 kişi anca olurdu, şimdi sadece bizim sokakta 3 tüp bebek annesiyiz. 2 kişinin de hiç olmuyormuş :KK43:
Niye böyle acaba ya, o kadar üzülüyorum ki, ne bileyim bizler de isterdik doğal yollardan anne olmayı, hakketmedik mi acaba?

Transfer öncesi duygusala bağlamak istemiyorum

Niye böyle acaba ya, o kadar üzülüyorum ki, ne bileyim bizler de isterdik doğal yollardan anne olmayı, hakketmedik mi acaba?

Transfer öncesi duygusala bağlamak istemiyorum

Çocuklar bu gece uyanıyor sürekli, salonda uyumuşlardı eşimle koştuk gittik. Yemin ederim 1 saat önce buna ağladım. O kadar emek verdik, yıprandık, rabbim tedavi yolundaki herkesin kucağına hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah diye dua ettim, bağlama bağlama. Aç dizi/film ya da kitap. İnanıyorsan bol bol fetih suresini oku. Vardır hayır bunda da..

Donasyon, yıllar evvel bir doktorla kesişti yolum, hiçbir yere başvurma hiçbir şey yapma sadece paranı kaptırırsın demişti, şimdi bir imkan var ufak da olsa bir umut ışığı peşinden gidiyorum..
İnşalh güzel sonuçlar alırsınız herkes ufakta olsa bir umut peşinde koşuyor inşlh herkesin gönlüne göre verir rabbim bende yeni yeni araştırıyorum son çare olarak

Benim son çarem değil tek çarem, siz yine de başka alternatifleriniz varsa düşünün, yaşınız kaç bilmiyorum çok da geçe bırakmayın. Çarşamba günü transferim var benim de.
Aslında benimde tek çare gibi 38 yaşındayım 1.5yıllıkevliyim evlendikten 5 ay sonra adetlerim düzensizleşti şuandada hiç 3 aydır adet olmuyorum ve yumurta yok dedi doktor kök hücre deneyebilirsin dedi ,o da ne kadar başarılı belli değil araştırıken donasyonla ilgili yazıları okuyunca ve çok fazla yaptıran olduğunu görünce içinde bir umut yeşerdi

Aslında benimde tek çare gibi 38 yaşındayım 1.5yıllıkevliyim evlendikten 5 ay sonra adetlerim düzensizleşti şuandada hiç 3 aydır adet olmuyorum ve yumurta yok dedi doktor kök hücre deneyebilirsin dedi ,o da ne kadar başarılı belli değil araştırıken donasyonla ilgili yazıları okuyunca ve çok fazla yaptıran olduğunu görünce içinde bir umut yeşerdi
Umut her zaman vardır, ben de bunu öğrendim, kök hücreyi de araştırın eğer ihtimal varsa neden olmasın.

Umut her zaman vardır, ben de bunu öğrendim, kök hücreyi de araştırın eğer ihtimal varsa neden olmasın.
Yani kök hücrenin benim gibi yumurtası bitmiş hastalarda ne derecede etki ettiği başarı oranı belli değil gibi bişey tekrar oluşurmu yumurta oluşursa ne derece kaliteli olur boşa kürek çekmek gibi sanki ayrıca hepside maliyetli , inşlh güzel sonuç alırsınız bizede umut olursunuz

Yani kök hücrenin benim gibi yumurtası bitmiş hastalarda ne derecede etki ettiği başarı oranı belli değil gibi bişey tekrar oluşurmu yumurta oluşursa ne derece kaliteli olur boşa kürek çekmek gibi sanki ayrıca hepside maliyetli , inşlh güzel sonuç alırsınız bizede umut olursunuz
Donasyon sürecinde çok fazla kişiyle mesajlaştım, hatta sırf bu yüzden Türkiye’de de ünlü hocalara gittim görüştüm, hocam bakın bana umut satacaklarsa gitmeyeyim kıbrısa hayal kırıklığını kaldıramam dedim. Herkes çok olumlu konuştu. Gittiğim ünlü doktor tam yaşındasın rahmin de tertemiz tutarsa sende tutar dedi. Buradaki arkadaşların da hayırlı haberlerini aldım, aklına koyduysan çok bekleme ama

Back
X