- 18 Mayıs 2023
- 369
- 382
- 23
trnsver oldunmu sonuc neMerhaba kızlar bakalım benim önümüzdeki cumartesi Kıbrıs ta transferim var bir aksilik çıkmaz ise bende yumurta donosyonu yaptırdım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
trnsver oldunmu sonuc neMerhaba kızlar bakalım benim önümüzdeki cumartesi Kıbrıs ta transferim var bir aksilik çıkmaz ise bende yumurta donosyonu yaptırdım![]()
hangi doktora gittinizMerhaba donasyon için kibristayiz ama bugün embriyonun iki adet kaldığını öğrendik çok korkuyorum 5. Güne yetismeyecek yetisse bile zayıf olup tutmayacak diye yaşayan var mı bu durumu
gittin mi sonuc ne o benimde doktorumBen de iki hafta sonra DrHite gidiyorum giden tutan var mı?
Canım seni hatırlıyorum ocak ayı transferleriyiz biz negatif olanlar benimde amh değerim 0.8 41 yaşındayım bende son bir umut olarak yumurta donosyonu denedik bakalım nasipse benim yumurtam oluyor olması maleseftuttumu
Merhaba ben euro çare ye gittim evet haziran ayında hamile kaldım ama 5 haftalık düşükle sonuçlandı siz ne durumdasınız şuan?gittin mi sonuc ne o benimde doktorum
Kibrisda doktorla görüştüm 11 gün evden iğne vurulup kibrisda 7 gün tedavi olacagim bilgisi olan varmiAslında. Pahalı gibi duruyor ama bence değer. Sadece OPU ve transfer için gitmek gerek.
Merhaba yaptırdınız mı nasıl gidiyor merak ettim benim 16. Haftada kesem açıldı sonlandırmak zorunda kaldımSiz yaptırdınız mı bende bir hafta sonra yaptıracağım inşallah
Merabalar dönüş yaparsaniz sevinirim hamileliginizde ikili ve üclü tarama testi yaptinizmi?Merhaba, yumurta donasyonu kullanarak anne oldum. İlk denemede…doktor firdevs hanım ama kliniği hatırlamıyorum, neden hatırlamadığımı ve neden merak etmediğimi şu şekilde açıklayayım… geç yaşta anne olanlardanım, yaş 43 , toplanılan yumurtalar ya beşiz, ya üçüz oluyordu( ikiz olduğu mdan olabilir), hocama kıbrıs düşünüyorum siz nedersiniz dedim yardımcı oluruz dedi… ( bende eşimde bir sıkıntı yok döllrnen yumurtalardan fazla bebek olduğu için döküntü yaşadım tabi yaş ilerde olunca hemen olsun dedik)… merkezle aynı gün iletişime geçildi( şansımıza benim tenim ve boyuma yakın( boyum 177) bir dönor vardı ve hiç fire vermemiş, hemen gelsin eşiniz sperm ve 4500 eur ile gelin denilince apar topar eşim sabah gitti akşam geldi.. bende İstanbuldan hazırlıklara yani ilaç almaya başladım…döllenen yumurtalar gönderildi 6 adet… bir hafta sonra gelin dediler sabah gittik, klinik şoförü havalimanında karşıladı..aç olduğumdan su ancak 1 lt içebildim.. elbise ile gitmiştim sadece iç çamaşırı çıkartılar o kadar (şaşırdım burada ameliyata girer gibi bir sürü prosedür var bilirsiniz), Firdevs hanım geldi baktı su içmemişsiniz işlem yapmam dedi ve tekrar yukarı su içmeye çıktım ( bunada şaşırdım istanbul da böyle bir uygulama yok ne içersen ne kadar içersen) , ve hazırım dedim.. Firdevs hanım 3 adet yükleyelimmi dedi.. hayır dedim ( doktorun sakın böyle birşey yapma tutar demişti) … 9. Gün test aldım pozitif sonra kan pozitif ve 6 aylık bir oğlum bir kızım var…