- 22 Mayıs 2023
- 244
- 88
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy çook sevindim sağlıkla kucağına al inşallah7. Gün 15
9.Gun 35
11. Gün 71 oldu
Düşük başladı ama yükselişi güzel denildi
Canım selam nasıl gidiyo gebelik ben 5+4teyim iki gün çnce çok yoğun kanamam oldu usg ile baktılar kese var ama yolk sacı yok henüz senin görüldü mü yolk sacı ne zaman görüldü?7. Gün 15
9.Gun 35
11. Gün 71 oldu
Düşük başladı ama yükselişi güzel denildi
Kuzum başınız sağ olsun çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallahGelişim geriliği oldu 7-8. Haftada kalp duyduk fakat kesemiz büyümedi kalbimiz durdu.. düşük yaptıö
Merhaba sonucunuzu öğrenebilir miyim. Bende britishte yumurta donasyonu düşünüyorum. cevap verirseniz çok sevinirim. British hakkında olumsuz birşey okumadım ama .. teşekkür ederim.Donor sectinizmi? Ben de British IVF dusunuyorum
Gebeliğiniz gerçekleşti miKuzum başınız sağ olsun çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Evet çok şükürGebeliğiniz gerçekleşti mi
Yolk saçı kaçıncı haftada gördünüz acabaEvet çok şükür
Yolk sacını görmedik hatta boş gebelik oldupunu bile düşündüler 8. Haftada alttan muayene ile kalp atışı duyuldu karından görünmedi.Yolk saçı kaçıncı haftada gördünüz acaba
Maşallah yaaYolk sacını görmedik hatta boş gebelik oldupunu bile düşündüler 8. Haftada alttan muayene ile kalp atışı duyuldu karından görünmedi.