Yumurta donasyonu

umutlubiri23

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2023
79
18
18
29
Arkadaşlar ben donasyon için tedaviye başladım regl oldum doğum kontrol ve coraspirin ilacına başladım sürecim başladı bu süreçler neler oluyor bu yoldan geçenler deneyimlerinizi yazabilir misiniz

Arkadaşlar ben donasyon için tedaviye başladım regl oldum doğum kontrol ve coraspirin ilacına başladım sürecim başladı bu süreçler neler oluyor bu yoldan geçenler deneyimlerinizi yazabilir misiniz
Merhaba bende basliycam da hangi klinik de başladınız aceba siz

Canm normal ile aynı ilerliyo dönmüş transfer gibi düşün önce rahim kontrolü adetli iken kanlar bakiliyo ilaçlar başlanıyor rahim istenen kalınlığa ulaşıyor ve 12. Gün genelde bir progesteron ölçümü yapiliyo 1.5 altında olması lazım bazı doktorlar da 1 in altında isterler eğer böyle çıkar ise sizlere dışardan östrojen hormonu vermeye başlıyor fitil ve iğnede olabilir progesteron yani beşinci günde de transfer işlemi oluyo

TSH değerinin yuksekmemesi gerekir rahim kalınlığı 9-10 çok güzeldir 8 i normal kabul edenlerde var ve progesteron seviyeni son gün bakarlar yetersiz ise iğne yaptırırlar gerekirse sabah akşam olur yüksek olması tutunmaya yardimcidir

Tahmin değerim hep normaldi önceki muayenelerimde rahim kalınlığım iyi çıkıyordu 10 11 falan bugün doğum kontrol hapımın 2. Günü heyecanla gün sayıyoruz ama aklıma şu takıldı donörle aynı amda kullanmam gerekmiyor mu donör seçimimi daha yapmadık

Donör senden önce başlar aslında sen seçersin hazır yumurta mı kullanacaklar acaba bazı merkezler malesef öyle yapıyor yalan söyleyip ekipriz raporu mutlaka talep edin

Merhaba benim bir arkadaşım taze transfer oldu, benimki de ufak bir pürüzden dolayı donmuş embriyo oldu. İkimizde aynı doktor, aynı klinikte olduk. İstanbul’da doktorumuz takibimizi o yapıyor. Kıbrısta ki hastaneye de o yönlendirdi. Biz memnunuz şansımıza iyi çıktılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…