Yumurta dondurma / fiyat maliyet

Buffalosos

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2018
14.254
38.084
598
Kızlar konuyu çok yakın arkadaşım için açıyorum amh değeri 0.02 çıktı 32 yaşında.. Kendisi evli değil.. doktor yumurta donduralım dedi ama kendi doktoru 180bin gibi bir fiyat verdi çok yüksek :(
Bilen duyan var mı? Ne yapılabilir? Tecrübeli olan var mı fiyat hakkında bilgisi olan
Yer İstanbul

Bir arkadaşım vardı aynı bu şekilde evli değil yumurtalarını dondurdu. Ama 3 sene falan olmuştu sanırım kocaelide yaşıyor. Sanırım orada devlete bağlı bir hastanede yaptırmıştı. Fiyatla ilgili bir bilgim yok ama oda kredi çekip yaptırmıştı. Devletlere bir sorsa arkadaşınız.

Kızlar konuyu çok yakın arkadaşım için açıyorum amh değeri 0.02 çıktı 32 yaşında.. Kendisi evli değil.. doktor yumurta donduralım dedi ama kendi doktoru 180bin gibi bir fiyat verdi çok yüksek :KK43:
Bilen duyan var mı? Ne yapılabilir? Tecrübeli olan var mı fiyat hakkında bilgisi olan
Yer İstanbul
merhaba bruksel tüp bebek merkezi yaklasık 63bin lira fiyat verdı, sasırdım sizin rakama

Kızlar konuyu çok yakın arkadaşım için açıyorum amh değeri 0.02 çıktı 32 yaşında.. Kendisi evli değil.. doktor yumurta donduralım dedi ama kendi doktoru 180bin gibi bir fiyat verdi çok yüksek :(
Yer İstanbul
Yumurta dondurma için çok yüksek bir fiyat değil mi ? Öncesinde prp mi yapilacak ? Öyle olsa bile çok fazla bu rakam . Guvenilir bir sürü merkez hastane var onlara da sorsun .

Kızlar konuyu çok yakın arkadaşım için açıyorum amh değeri 0.02 çıktı 32 yaşında.. Kendisi evli değil.. doktor yumurta donduralım dedi ama kendi doktoru 180bin gibi bir fiyat verdi çok yüksek :KK43:
Yer İstanbul
Arkadaşınızın amh değeri çok düşük. Bu nedenle yumurta toplama işi tek seferlik olmayacak gibi. Birden fazla yumurta toplama işlemi yapılacağından bu kadar yüksektir fiyatı. Yoksa bahcecide bu işlem 60 bin. Ama bu tek sefer için. Amh i cok düşük olanlarda tek seferlik toplamada yumurta sayısı çok az oluyor. Arkadaşımın 0,1 bu nedenle nerdeyse ayda bir toplama yapılıyor

Back
X