Erkek İnfertilitesi Yumurta dondurma işlemi konusunda yardıma ihtiyacım var

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Papatyagibisin70

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2016
1.128
453
123
Yumurta dondurma işlemi yaptıran var mı yad bu konu Hakkı'nda bilgili olan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.özel yada devlet hastanesine yaptıran var mı

Benimde yumurta dondurmam gerekiyor.Ne yapacağını şaşırdım( En iyi merkez kalamış mı?

Benimde yumurta dondurmam gerekiyor.Ne yapacağını şaşırdım( En iyi merkez kalamış mı?
Ben 2 yıldır yüksek fsh değerimden dolayı (erken menopoz ve ailede de var) sadece ilaç kullanıyordum. Doktorum yumurta dondurmam gerekecepini söylememişti bile. Başka bir dr a gittiğimde amh baktı ve yumurta rezervimin de çok azaldığı anlaşıldı. Bu sitede benzer birisinden ankara üni prof. Dr.murat sönmezeri araştırdım. Kendisine ilk gidişimde 3 yumurtam olduğunu ve ilaçla geliştirmeye gerek kalmadan alabileceğimizi söyledi. Çok iyi ve güleryüzlü bir doktor. Rapor işlerine de yardımcı oldu. Gerçekten ilgisinden ve bilgisinden memnunum telefonlara dönüyor mutlaka. Siz de bence mutlaka en kısa zamanda iyi bir uzmanla görüşün, zamanla yarışıyoruz çünkü bol şans

Cnm n’aptın dondurma işlemini bir de evli bayanlara bu işlemi yapıyorlar mı

Evli bayanlar da dondurabilir ama en güveniliri embriyonun dondurulması.araştırdım ve gittiğim tüm doktorlar yumurta da bozulma ihtimali oluyor dediler.evli olsaydın embriyo dondururdun,bozulma ihtimali çok dusuk dediler.

Merhaba, 2 yil once yumurta dondurmam gerektigini ogrendigimde Murat Sönmezer'e gitmistim, burda da yazmıştım, belki de o bahsettginiz kisi benimdir :) her neyse, ben dondurmadim hala ve galiba pisman olma asamalarindayim. Bekar oldugum icin karindan toplanmiyor diye biraz korktum, stres yapmayim dedim, üstünü örttüm. Simdi yöntemi nasil olursa olsun dondurmak icin guvenilir iyi bir doktor arayisina girdim tekrar. Sonucunuz noldu? Cok merak ettim...

Eğer sizseniz gerçekten çok teşekkür ederim :) Murat hoca çok iyi ve pozitif bir doktor. Ben ilk muayenemde o kararı vermeseydim şimdi pişman olacaktım. Şimdilik sağlıklı 1 yumurtam var. Bir de ilaçla denedik ama sadece bir tane gelişti onu da aldı ama sağlıksız (boş) çıktı. İlaçlar çok masraflı süreç gerçekten zor yıldırıcı ama önümüzdeki ay bir kez daha deniycez. Umarım seninde sağlıklı yumurtaların ve bebeğin olur. Moral olarak ta kendimi herşeye hazırladım ama denemeden pes edemeyiz. Bol şans

Merhaba amh değerine kaçıncı günde bakılıyor yani öyle bi şartı varmı 3. Gün gibi?yoksa herhangi bi günde baktırabilirmiyiz?
Amh fsh gibi sürekli değişen bir hormon olmadığı için nezaman bakıldığı fark etmiyor ve çok sık bakılması da gereken bir hormon değil. Ayrıca yumurta rezervi hakkında daha net bilgi veriyor (muş) diyeyim mesleğim değil ama internetin altını üstüne getiren biri olarak

Cok tşk ederim cevap verdiğiniz için bende ilk fırsatta kontrol ettircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…