- 28 Mayıs 2016
- 1.128
- 453
- 123
- Konu Sahibi Papatyagibisin70
-
Merhaba Ben 30/12/2016 tarihinde yaptım. 44 yaşındayım Teksen Çamlıbel in hastanesi Jinemed Kalamış hastanesinde tavsiye ederim.Yumurta dondurma işlemi yaptıran var mı yad bu konu Hakkı'nda bilgili olan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.özel yada devlet hastanesine yaptıran var mı
Ben 2 yıldır yüksek fsh değerimden dolayı (erken menopoz ve ailede de var) sadece ilaç kullanıyordum. Doktorum yumurta dondurmam gerekecepini söylememişti bile. Başka bir dr a gittiğimde amh baktı ve yumurta rezervimin de çok azaldığı anlaşıldı. Bu sitede benzer birisinden ankara üni prof. Dr.murat sönmezeri araştırdım. Kendisine ilk gidişimde 3 yumurtam olduğunu ve ilaçla geliştirmeye gerek kalmadan alabileceğimizi söyledi. Çok iyi ve güleryüzlü bir doktor. Rapor işlerine de yardımcı oldu. Gerçekten ilgisinden ve bilgisinden memnunum telefonlara dönüyor mutlaka. Siz de bence mutlaka en kısa zamanda iyi bir uzmanla görüşün, zamanla yarışıyoruz çünkü bol şansBenimde yumurta dondurmam gerekiyor.Ne yapacağını şaşırdım( En iyi merkez kalamış mı?
Cnm n’aptın dondurma işlemini bir de evli bayanlara bu işlemi yapıyorlar mıBen 2 yıldır yüksek fsh değerimden dolayı (erken menopoz ve ailede de var) sadece ilaç kullanıyordum. Doktorum yumurta dondurmam gerekecepini söylememişti bile. Başka bir dr a gittiğimde amh baktı ve yumurta rezervimin de çok azaldığı anlaşıldı. Bu sitede benzer birisinden ankara üni prof. Dr.murat sönmezeri araştırdım. Kendisine ilk gidişimde 3 yumurtam olduğunu ve ilaçla geliştirmeye gerek kalmadan alabileceğimizi söyledi. Çok iyi ve güleryüzlü bir doktor. Rapor işlerine de yardımcı oldu. Gerçekten ilgisinden ve bilgisinden memnunum telefonlara dönüyor mutlaka. Siz de bence mutlaka en kısa zamanda iyi bir uzmanla görüşün, zamanla yarışıyoruz çünkü bol şans
Ben 2 yıldır yüksek fsh değerimden dolayı (erken menopoz ve ailede de var) sadece ilaç kullanıyordum. Doktorum yumurta dondurmam gerekecepini söylememişti bile. Başka bir dr a gittiğimde amh baktı ve yumurta rezervimin de çok azaldığı anlaşıldı. Bu sitede benzer birisinden ankara üni prof. Dr.murat sönmezeri araştırdım. Kendisine ilk gidişimde 3 yumurtam olduğunu ve ilaçla geliştirmeye gerek kalmadan alabileceğimizi söyledi. Çok iyi ve güleryüzlü bir doktor. Rapor işlerine de yardımcı oldu. Gerçekten ilgisinden ve bilgisinden memnunum telefonlara dönüyor mutlaka. Siz de bence mutlaka en kısa zamanda iyi bir uzmanla görüşün, zamanla yarışıyoruz çünkü bol şans
Amh 0,45 ti Fsh ım da ilacı bıraktığımda 18i geçiyor.Fsh ve amh kac cikti?bende de o sorunlar var
Merhaba amh değerine kaçıncı günde bakılıyor yani öyle bi şartı varmı 3. Gün gibi?yoksa herhangi bi günde baktırabilirmiyiz?Amh 0,45 ti Fsh ım da ilacı bıraktığımda 18i geçiyor.
Benimde pek iç açıcı değil durumum ateş basmalarım falan.
Amh fsh gibi sürekli değişen bir hormon olmadığı için nezaman bakıldığı fark etmiyor ve çok sık bakılması da gereken bir hormon değil. Ayrıca yumurta rezervi hakkında daha net bilgi veriyor (muş) diyeyim mesleğim değil ama internetin altını üstüne getiren biri olarakMerhaba amh değerine kaçıncı günde bakılıyor yani öyle bi şartı varmı 3. Gün gibi?yoksa herhangi bi günde baktırabilirmiyiz?
Cok tşk ederim cevap verdiğiniz içinAmh fsh gibi sürekli değişen bir hormon olmadığı için nezaman bakıldığı fark etmiyor ve çok sık bakılması da gereken bir hormon değil. Ayrıca yumurta rezervi hakkında daha net bilgi veriyor (muş) diyeyim mesleğim değil ama internetin altını üstüne getiren biri olarak
Mwrhaba bizde yeni basladik tedaviye ne gibi tahliller isteniyor bilgi verirmisinizFsh ve amh kac cikti?bende de o sorunlar var
Cok tşk ederim cevap verdiğiniz içinbende ilk fırsatta kontrol ettircem
Tup bebek yapilcak ama esimin spermleri hic yok debecek kadar nerdeyse doktor dondurcaz dedi bilgisi olan varmiMerhaba,tedavi derken tam anlayamadım.tüp bebek mi?yumurta dondurma mı?
Fsh a baktırdım sence normal mifsh değerleri de aydan aya değişim göstermis olsa da en yüksek çıkan değer dikkate alíníyor.
Fsh gayet iyi ama birde regl 2 yada 3 günü vajinal ulturason ile baktır yumurta rezervineFsh a baktırdım sence normal mi
Tmm cnm cok tşk ederimFsh gayet iyi ama birde regl 2 yada 3 günü vajinal ulturason ile baktır yumurta rezervine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?