Merhaba.Ben de yumurta dondurma işlemi yaptırmayı düşünüyorum.2015 yılında yazmışsınız bu postu.İşlemi yaptırdınız mı acaba merak ediyorum?Arkadaşlar Merhaba, zeynep kamil hastanesinde yumurta dondurma işlemi yaptıran var mı?
25 yaşındayım FSH değerim 18, AMH 0.02 yıllardır aşırı kanama sorunum vardı. Bugün göründüğüm doktor ADENOMYOZİS hastalığım olduğunu söyledi. Yumurta dondurma işlemi önerildi fakat şuan sadece 1 yumurtam var. Yumurta kalitemin artması için Dhea Biosteron ve Takviye edici bir gıda olarak teatrio yazdı. Benim gibi benzer bir süreçte olan var mı? Kullandığınız ilaçlar ve etkisi nedir? Yardımlarınızı bekliyorum
Hayır geçen ay yazmıştım. Henüz gitmedim maalesefMerhaba.Ben de yumurta dondurma işlemi yaptırmayı düşünüyorum.2015 yılında yazmışsınız bu postu.İşlemi yaptırdınız mı acaba merak ediyorum?
Çok teşekkürler cevabınız için.Neden fikrinizi değiştirdiniz diye sorsam:)Hayır geçen ay yazmıştım. Henüz gitmedim maalesef
Tamamdır çok teşekkür ederim:)Fikrimi değiştirmedim. Geçen ay doktorum yumurta kalitemin artması için ilaç takviyesi yazdı. Suan o ilaçların etki etmesi için ve virüs sebebi ile beklemeyi tercih ettim. Bir de doktorum izne çıkmış onu bekliyorum aslında
Merhaba, acaba işlemi yaptırdınız mı? Ben de çok yakın bir zamanda yumurta dondurma işlemini yaptırmam gerektiğini öğrendim de.Merhaba, başlığı okuyan ve bilgi soran arkadaşlarım için bir güncelleme yapayım.
Bugün zeynep kamil hastanesi tüp bebek poliklinik randevum vardı. Doktor yumurta dondurma isteğimin sebebini sordu. Değerlerimi sordu. Amh testi ve hormon testleri için tekrar tahlil yapıldı. Amh 10 gün sonra çıkacakmış. Bu test sonuçlarına göre oradan sistemde rapor açılacak. O rapor olmadan yumurta dondurma yapılamıyor. O raporu alıp özel merkezlerde de tedavi yapılabiliyor. Benden eski ultrason sonuclarim, nüfus kayıt örneği fotokopisi
(bekar olduğumu kanıtlamak için), kimlik fotokopisi istendi. Eksiksiz bir şekilde gitmenizi tavsiye ederim. 10 gün sonra çıkacak sonuçlara göre işlem için tedaviye başlanacak. Tedavi için verilecek ilaçları devlet karşılamıyor. Yumurta dondurma operasyonu için ücret 1.250 tl her yıl dondurma koruma bedeli 250 tl. Bu süreç yaklaşık olarak 5000tl yi bulur dediler. Bilgilenmeniz açısından söylemek istedim..
Bu ay kist çıktığı için ve e2 hormon seviyem yüksek olduğu için tedavim diğer aya kaldı.Merhaba, acaba işlemi yaptırdınız mı? Ben de çok yakın bir zamanda yumurta dondurma işlemini yaptırmam gerektiğini öğrendim de.
Anladım, geçmiş olsun umarım en kısa zamanda tedavinizi olursunuz.Bu ay kist çıktığı için ve e2 hormon seviyem yüksek olduğu için tedavim diğer aya kaldı.
MerhabaMerhaba, başlığı okuyan ve bilgi soran arkadaşlarım için bir güncelleme yapayım.
Bugün zeynep kamil hastanesi tüp bebek poliklinik randevum vardı. Doktor yumurta dondurma isteğimin sebebini sordu. Değerlerimi sordu. Amh testi ve hormon testleri için tekrar tahlil yapıldı. Amh 10 gün sonra çıkacakmış. Bu test sonuçlarına göre oradan sistemde rapor açılacak. O rapor olmadan yumurta dondurma yapılamıyor. O raporu alıp özel merkezlerde de tedavi yapılabiliyor. Benden eski ultrason sonuclarim, nüfus kayıt örneği fotokopisi
(bekar olduğumu kanıtlamak için), kimlik fotokopisi istendi. Eksiksiz bir şekilde gitmenizi tavsiye ederim. 10 gün sonra çıkacak sonuçlara göre işlem için tedaviye başlanacak. Tedavi için verilecek ilaçları devlet karşılamıyor. Yumurta dondurma operasyonu için ücret 1.250 tl her yıl dondurma koruma bedeli 250 tl. Bu süreç yaklaşık olarak 5000tl yi bulur dediler. Bilgilenmeniz açısından söylemek istedim..
Merhaba, başlığı okuyan ve bilgi soran arkadaşlarım için bir güncelleme yapayım.
Merhaba öncelikle hangi hastane biriminden randevu almak gerekiyor, nasil bir yok izlemeliyim bilgi verirseniz çok memnun olurum
Arkadaşlar Merhaba, zeynep kamil hastanesinde yumurta dondurma işlemi yaptıran var mı?
25 yaşındayım FSH değerim 18, AMH 0.02 yıllardır aşırı kanama sorunum vardı. Bugün göründüğüm doktor ADENOMYOZİS hastalığım olduğunu söyledi. Yumurta dondurma işlemi önerildi fakat şuan sadece 1 yumurtam var. Yumurta kalitemin artması için Dhea Biosteron ve Takviye edici bir gıda olarak teatrio yazdı. Benim gibi benzer bir süreçte olan var mı? Kullandığınız ilaçlar ve etkisi nedir? Yardımlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?