• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurta dondurma

Herkese merhaba. Ben de evli değilim, 37 yaşındayım ve yumurta dondurma işlemi yaptırdım. Üniversite hastanesi olduğu için mi bilmiyorum benden rapor istenmedi. AMH değerim de 1,53 çıkmıştı. Açıkçası o sırada bu toplama işlemi için geçerli bir tanı konulması zorunluluğunu da bilmiyordum. Ancak bu işlem ile birlikte e-nabızımda ''N97.9 Kadın İnfertilitesi, Tanımlanmamış'' ifadesi var yani tanı olarak ''kısır'' denilmiş. Bu işlemi sağlıklı bir kadın olarak ve ileriyi düşünerek yaptırma şansımız yok onu anladım, mutlaka bir sorun bir tanı söylenmesi gerekiyor ama bunun için tek yöntem kısır teşhisi mi acaba? Sizin de sağlık geçmişinizde böyle bir kod, böyle bir ifade var mı?

MERHABA YAŞIM 37 YUMURTA DONDURMA İŞLEMİ YAPMAK İSTİYORUM. DEVLETE DE ÖZELE DE GİTTİM FAKATA KARARSIZIM.
DEVLETTE UYGUN FİYATTA BU İŞLEM YAPILIYOR. AMA ÖZELLE KONUŞTUĞUM DA İSE BANA ORADA YUMURTALARINIZI DOĞRU SAKLAYIP SAKLAMAYACAKLARINI BİLE BİLMİYORSUNUZ. HİÇ HİJYENİK KOŞULLAR DEĞİL DEYİP DURDULAR. TABİ BİRAZ SATIŞ ETKİSİ DE VARDIR. AMA KESİN BİR BİLGİ BULAMIYORUM. BU KONUDA BİLGİSİ OLAN, YAPTIRAN YA DA ARAŞTIRAN VARSA LÜTFEN BENİ BİLGİLENDİREBİLİR Mİ?
ARADA KALDIM. TEŞEKKÜRLER.

Benim amh değerim yüksek olduğu için transfer öncesi dondurma olacak. Bir çok özel yerle görüştüm ama hiçbiri bunu söylemedi (devleti karalamadı yani) Böyle söyleyen bi kurumla bence devam etmeyin.
Özeldede devlettede hiçbirşeyin garantisi yok.
İçinize sinen, bu işte iyi olan bi yer seçip yaptırın.

Back
X