BEKAR HASTALARDA YUMURTA DONDURMA SARTLARİ ( GUNCEL MEVZUAT)

htmls

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
58
19
3
37
Bekar hastalarda yumurta dondurma için yaş sınırı bulunmamaktadır.
- yumurta dondurma için tek şart amh degerinin 1 in altında olması
- amh değeri düşük olan bekar hasta istenilen evrakları hazırladıktan sonra ,yumurta dondurabilir raporu aliyor
- bu raporu aldıktan sonra isterse tedavisini devlet Hastanesi'nde ( Zeynep Kamil hastanesi),isterse bu raporu alıp özel bı merkeze gidebilir
- devlet rapor verdiği halde malesef bu tedaviyi karşılamıyor,yumurta dondurma yapmak isteyen hasta .tedavi aşamasında ilaçlarını kendisi eczaneden alıyor ,devletin hiçbir desteği bulunmuyor
- ilaçlar ortalama 7-8 bin TL civarında tutuyor
- ilaçlar dışında ,yumurta toplama günü işlem uceti olarak hastane 1300 TL işlem ücreti alıyor ( Zeynep Kamil hastanesi)
- yumurta dondurmak isteyen bekar hastanin devlette maliyeti yaklaşık 9-10 bin TL civarındadır

Bekar hastalarda yumurta dondurma için yaş sınırı bulunmamaktadır.
- yumurta dondurma için tek şart amh degerinin 1 in altında olması
- amh değeri düşük olan bekar hasta istenilen evrakları hazırladıktan sonra ,yumurta dondurabilir raporu aliyor
- bu raporu aldıktan sonra isterse tedavisini devlet Hastanesi'nde ( Zeynep Kamil hastanesi),isterse bu raporu alıp özel bı merkeze gidebilir
- devlet rapor verdiği halde malesef bu tedaviyi karşılamıyor,yumurta dondurma yapmak isteyen hasta .tedavi aşamasında ilaçlarını kendisi eczaneden alıyor ,devletin hiçbir desteği bulunmuyor
- ilaçlar ortalama 7-8 bin TL civarında tutuyor
- ilaçlar dışında ,yumurta toplama günü işlem uceti olarak hastane 1300 TL işlem ücreti alıyor ( Zeynep Kamil hastanesi)
- yumurta dondurmak isteyen bekar hastanin devlette maliyeti yaklaşık 9-10 bin TL civarındadır

Devlet hast yapmıyor ki gittim oda aynı parayı istedi..Bahceciye gittim dün muayene 700 altı ay geçerli işlem ücreti 11.700 5 yıllık saklama 3.300 DNA kimliklendirme 780 ilaçlar ne olucak belli değil ikinci havuz toplamada yine 10.250 ekstra yine ilaçlar..Altı ay geçince yine muaayene ücreti nasıl cikicam içinden diye düşünüyorum çalışmıyorum hiç bir destek yok daha önce çalışırken az bir miktar vardı yarısını bile karşılamiyor bekliyecek zamanda yok.. Psikolojik bitigimmmm şaşırdım yoruldum :(

Devlet hast yapmıyor ki gittim oda aynı parayı istedi..Bahceciye gittim dün muayene 700 altı ay geçerli işlem ücreti 11.700 5 yıllık saklama 3.300 DNA kimliklendirme 780 ilaçlar ne olucak belli değil ikinci havuz toplamada yine 10.250 ekstra yine ilaçlar..Altı ay geçince yine muaayene ücreti nasıl cikicam içinden diye düşünüyorum çalışmıyorum hiç bir destek yok daha önce çalışırken az bir miktar vardı yarısını bile karşılamiyor bekliyecek zamanda yok.. Psikolojik bitigimmmm şaşırdım yoruldum :KK43:
Zeynep Kamil hastanesi yapıyor, İstanbul'daki tek devlet hastanesi sanırım bu işlemi yapan.ilaclariniz 7-8 bin civarı tutar,hastanede 1300 TL civarı para aliyor

Malesef ordaki hastaneler konusunda bı bilgim yok
Gittiğim merkez bahcecide malesef çok şansimin olmadığını söyledi :( Devletten rapor aldım geldim sonuçlar değişmiş amh 001 Ken 004 olmuş FSH 29 Ken 6 olmuş ama tedaviye basliyamam bu hormonla dedi malesef rezerv bitmiş dedi çok istiyorsan yinede bakicam diosan diğer ay adet olunca yine gel bakalım ama çok çok çok zor Parana yazık olur dedi

Gittiğim merkez bahcecide malesef çok şansimin olmadığını söyledi :KK43: Devletten rapor aldım geldim sonuçlar değişmiş amh 001 Ken 004 olmuş FSH 29 Ken 6 olmuş ama tedaviye basliyamam bu hormonla dedi malesef rezerv bitmiş dedi çok istiyorsan yinede bakicam diosan diğer ay adet olunca yine gel bakalım ama çok çok çok zor Parana yazık olur dedi
😔😔😔

Gittiğim merkez bahcecide malesef çok şansimin olmadığını söyledi :KK43: Devletten rapor aldım geldim sonuçlar değişmiş amh 001 Ken 004 olmuş FSH 29 Ken 6 olmuş ama tedaviye basliyamam bu hormonla dedi malesef rezerv bitmiş dedi çok istiyorsan yinede bakicam diosan diğer ay adet olunca yine gel bakalım ama çok çok çok zor Parana yazık olur dedi
Merhabalar fsh baya dusmus bu iyi birsey folikül gorulme ihtimali cok yuksek gibi. Kontrolünüzü merakla bekliyorum. Gecen sene bana erken menopoz tanisi koyuldu amh 0.22 cikmisti fsh 11.9

Back
X