yumurta geliŞtiremeyen klomen

MUCIZEMIBEKLIYORUMN

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2021
55
13
3
30
kizlar merhaba , ben pkosluyum ve doktorum bana klomen verdi,günde 4 tane ve 4 gün kullandirdi fakat yumurtam gelişmemiş. şimdi tekrar devam ettirip 4 gün kullandiricak , sizce bir degisiklik olurmu ? başına gelen varmi acaba ?

Günde dört tane mi ben de bugün klomene başlayacağım sadece akşamları bir tane dedi doktor. Günde bir yani

Cnm drnuz onerdigine gore vardir mutlaka bir sebebi insallah olur cnm siz saatlerinizi aksattirmadan icin ilacinizi sifa olsun insallah

maaleseff pkosluyum diye Herhalde ki 4 kutu klomen +12 gelistirici igne kullandim klomenler gelistirmedi diye igneye gectik bu seferde Yumurtalar biran da asiri gelisti ve tedavim iptal edildi.
Canım çok ilaç almışsın ondan aşırı gelişmiş ve tedavi iptal olmuş. Bence başka bir doktora daha görün. Belki dozunu tam ayarlayamamıştır doktor. Bazı doktorlar gerçekten çok bir şey bilmiyorum ezberlemiş te gelmiş gibi. Ben çok doktor denedim içime sinmeyeni değiştirdim. En son ki doktoruma diğer doktorların bana dediklerini dedik doktor şok bana piko demişlerdi ama değilmişim olmadığım ortaya çıktı mesela. Sebebi bulunamadı gebe kalamayışımın mesela. Önümüzdeki ay inşallah aşılama olacak. Bende pikolularrı zaman kaybetmemek için direk aşılama ve tüp bebek tedavisine almalılar. Zaten durum belli belli diye düşünüyorum. Çevremdeki bütün pikolular ya aşıla işe ya da tüp benek ile gebe kaldılar

Ya gitigim doktor doçent canim Yani bayada basarili bir tup bebek profosoru , ama neden boyle oldu bilmiyorum.. son bir kez daha deneyecegim sans verecegim olmazsa mecbur baska bir doktora gidecegim. Maalesef ozellerde pkosla tecrubeli bir doktor yok. hepsi gebelik uzerine kadin dogum doktoru. Allah sonumu hayirli eyler insallah Bakalim ne olacak. 10 tane 20 mm lerde yumurta oluştu ve Kan tahliline gore çatlamis yumurtalar.Cogul gebelik olmasin diye iliskiyide yasak etti. Umarim bunlar adet ile sokulur . Benim pkos oldugum icin amh degerim 11 Yani Suan cok yumurtan oldugu icin kafaya takmiyorum bakalim birdahaki tedavi surecimde ilacin dozunu ona gore ayarlar herhalde doktor.. aynisi olursa zaten sikayette bulunacagim

Yumurta sayınız iyiymiş. Bende üç tane oluşmuştu sadece. Ben de doktor arıyorum alanında iyi. onunla devam etmek istiyorum ama bulamadım henüz içime sinen. Ben işk doktorumu şikayette bulundum benim proklatin değerlerime bile bakmadan bana hormon ve çatlatma iğnesi falan verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…