Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
250 tl civari cnmKızlar bu gonal f vb yumurta geliştirici iğneler eğer rapor varsa aşağı yukarı ne kadar fiyat oluyor bilen var mı?
Doktora bunun maliyeti ne olur diye sordum, rapor çıkarcam gidip direk alacaksın dedi bana.250 tl civari cnm
Valla cnm ben ozele gidiyodum raporla yari fiyati dusuyo demisti rapor cikardik o zmn genede 250 tl verdim eczaneye bunlar pahali ilaclar die biliyorumDoktora bunun maliyeti ne olur diye sordum, rapor çıkarcam gidip direk alacaksın dedi bana.
Aynen ben de özele gittim bana böyle söyledi. Bedava alabileceğimi sanmıyordum ama doktor öyle deyince şaşırdım. İğneyle mi oldu hamileliğinizValla cnm ben ozele gidiyodum raporla yari fiyati dusuyo demisti rapor cikardik o zmn genede 250 tl verdim eczaneye bunlar pahali ilaclar die biliyorum
Yok cnm ben ilk cocugum icin tedavi goruyodum pkodan dolayi iki ay ogne kullandim olamadi sonra hsg cektirdim hamile kaldim bu ikinci bebegim rabbim nasip ederseAynen ben de özele gittim bana böyle söyledi. Bedava alabileceğimi sanmıyordum ama doktor öyle deyince şaşırdım. İğneyle mi oldu hamileliğiniz
Bende de pko ya bağlı yumurta tembelligi ve fsh yüksekliği var. Bugün hsg çektirdim İnşallah sizin gibi kendiliğimden kalabilirimYok cnm ben ilk cocugum icin tedavi goruyodum pkodan dolayi iki ay ogne kullandim olamadi sonra hsg cektirdim hamile kaldim bu ikinci bebegim rabbim nasip ederse
Selamlar üniverste hastanelerinde rapor çıkardığında toplamda 5 kutusuna yanında düzenleyici iğneyle beraber 450 tl verdim ayrı yeten üniverste den aldığın raporu dışardan SSK anlaşmalı tüp bebek merkezlerindede kullanabiliyosun tek kutu fiyatları raporu 240 tl raporla ilgili sormak istediğin şeyler olursa yazarım cvp veririm Rabbim tüm isteyen kullarının kollarını görüşlerini doldursunKızlar bu gonal f vb yumurta geliştirici iğneler eğer rapor varsa aşağı yukarı ne kadar fiyat oluyor bilen var mı?
450 tl nin içinde ovitrelle çatlatma ign eşine dahil onu unutmuşum yazmayiKızlar bu gonal f vb yumurta geliştirici iğneler eğer rapor varsa aşağı yukarı ne kadar fiyat oluyor bilen var mı?
450 tl nin içinde ovitrelle çatlatma ign eşine dahil onu unutmuşum yazmayiKızlar bu gonal f vb yumurta geliştirici iğneler eğer rapor varsa aşağı yukarı ne kadar fiyat oluyor bilen var mı?
Çok teşekkürler. Bana doktor kaç kutu alacağız söylemedi sadece ilk etapta 5 günle başlayacağım sana dedi. 5 gün tek kutu demek mi bilmiyorum tabiSelamlar üniverste hastanelerinde rapor çıkardığında toplamda 5 kutusuna yanında düzenleyici iğneyle beraber 450 tl verdim ayrı yeten üniverste den aldığın raporu dışardan SSK anlaşmalı tüp bebek merkezlerindede kullanabiliyosun tek kutu fiyatları raporu 240 tl raporla ilgili sormak istediğin şeyler olursa yazarım cvp veririm Rabbim tüm isteyen kullarının kollarını görüşlerini doldursun
Canım besgüne vurcagin miktarı ayarlayip bir kutu yetebilir bu tarz ilaçlar tüp bebek tedavisinde kullanıyor emin ellerde bilen doktorlarla yapılması gerek genelde beş günlük tedavide klomen de görür işini ilaçlı iğneli beş günlük tedavi olayı değişik geldı rabbim den hayirlisiÇok teşekkürler. Bana doktor kaç kutu alacağız söylemedi sadece ilk etapta 5 günle başlayacağım sana dedi. 5 gün tek kutu demek mi bilmiyorum tabi
5 günle başlicaz, senin cevap vermene göre günler artacak dedi. Yeterli olgunluğa ulaşınca da çatlatacakmış. Ama maddi durumum müsait değil buna. Klomen kullanmak istemiyorum çünkü daha önce kullandım ve yumurtam büyümedi. Yumurtalar tembelmişCanım besgüne vurcagin miktarı ayarlayip bir kutu yetebilir bu tarz ilaçlar tüp bebek tedavisinde kullanıyor emin ellerde bilen doktorlarla yapılması gerek genelde beş günlük tedavide klomen de görür işini ilaçlı iğneli beş günlük tedavi olayı değişik geldı rabbim den hayirlisi
Canım rabbim den hayirlisi madem maddi durumum elvermez diyosun üniverste hastanelerinde devlet rapor çıkarıyor ve destek veriyor bulunduğun şehirde araştır derim5 günle başlicaz, senin cevap vermene göre günler artacak dedi. Yeterli olgunluğa ulaşınca da çatlatacakmış. Ama maddi durumum müsait değil buna. Klomen kullanmak istemiyorum çünkü daha önce kullandım ve yumurtam büyümedi. Yumurtalar tembelmiş
teşekkür ederim. özel hastanede de rapor çıkaracağım dedi doktor. bilmiyorum üni hastanelerinde çıkarılan raporla farkı var mı? yani her türlü 250 civarı bi ücret çıkıyormuş sanırımCanım rabbim den hayirlisi madem maddi durumum elvermez diyosun üniverste hastanelerinde devlet rapor çıkarıyor ve destek veriyor bulunduğun şehirde araştır derim
Özelde rapor olmaz canım üniverste de tüp bebek yapıldı toplamda 1100 tl tuttu 600 tl ilaç 420 tl de hastaneye ödedim birde 120 tl muayene ücreti özelde bir aşılamaya 750 alıyorlar kaldıramazsın ilaçla beraber özelde senin dediğin işlem 2000 tl tutar araştır bodoslama atlayıp özel hastanelere soydurma kendiniteşekkür ederim. özel hastanede de rapor çıkaracağım dedi doktor. bilmiyorum üni hastanelerinde çıkarılan raporla farkı var mı? yani her türlü 250 civarı bi ücret çıkıyormuş sanırım
Canım nasılsın napiyosun nasıl gidiyo çalışmalar güzel haberler var miKızlar bu gonal f vb yumurta geliştirici iğneler eğer rapor varsa aşağı yukarı ne kadar fiyat oluyor bilen var mı?
yok bana aşılama veya tüp bebek yapılmayacak. sadece yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesiÖzelde rapor olmaz canım üniverste de tüp bebek yapıldı toplamda 1100 tl tuttu 600 tl ilaç 420 tl de hastaneye ödedim birde 120 tl muayene ücreti özelde bir aşılamaya 750 alıyorlar kaldıramazsın ilaçla beraber özelde senin dediğin işlem 2000 tl tutar araştır bodoslama atlayıp özel hastanelere soydurma kendini
yok malesef? sende durumlar nasıl ?Canım nasılsın napiyosun nasıl gidiyo çalışmalar güzel haberler var mi