Yumurta ilacı kist oluşturmuş

Esraerol

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2016
427
688
18
Kızlar...4 aydır yumurta ilaci olan femarayi kullaniyorum ..yumurtayi büyütüyor...fakat bu ay 6 gün gecikince hastalığım kanda da beta 1.2 çıkınca dokyor muayene etti ve kist oluşturmuş dedi ...kisti olup gecen var mi peki nasil gecti yardımcı olur musunuz...bu ay testler istedi aşılama olmak için fakat kist gecmezse aşılama nasıl tutacak ki

hayir yapmadi ustelik 4 aydir da catlatma ignesini ısrarla söylememe ragmen vermedi avrupada kalkmis dedi..bu ay yumurtlama yok dedi zaten catlamamis ama gecer mi peki bu kist bu ay aşılama yapacam ustelik

2 yili gecmis evlilik 2 bebek kaybım var ..kan pihtilasmasi sonucu çıktı..simdide kist dedi bu ay aşılama yapılacaktı umarim hastalıkta gecer gider
İnsallah rabbim gönlüne göre versin benim de iki yıl sonra oldu iki sene icinde hic hamile kalmadim nisanda klomen kullandim mayista cat .ignesi oldum ama o ay tutmadi haziran ayinda hamile oldugumu ögrendim kendiligimden hamile kaldim tedaviye gerek kalmadan kan pıhtilasmasi icin tedavi oldunuz mu ?

İnsallah rabbim gönlüne göre versin benim de iki yıl sonra oldu iki sene icinde hic hamile kalmadim nisanda klomen kullandim mayista cat .ignesi oldum ama o ay tutmadi haziran ayinda hamile oldugumu ögrendim kendiligimden hamile kaldim tedaviye gerek kalmadan kan pıhtilasmasi icin tedavi oldunuz mu ?
Böyle haberlerde beni mutlu ediyo ya. Bu ay klomen kullandım yumurtam çatlamış. Tabi hamilelik yok. İnşallah önümüzdeki ay olur. Sende sağlıkla kucağına al canım.

Allah ın gücüne gitmesin ben hic icemedim bir kere yaptim ögürmekten kötü oldum icemedim rabbim hasta olan herkese sifa versin insallah bizleri dermazsiz dertlerle sinamasin

Böyle haberlerde beni mutlu ediyo ya. Bu ay klomen kullandım yumurtam çatlamış. Tabi hamilelik yok. İnşallah önümüzdeki ay olur. Sende sağlıkla kucağına al canım.
İnsallah canım rabbim cok bekletmesin insallah benim esimde sayi dusuklugu var benim tek tüpüm kapalı ve cift rahimliyim rabbim verdikten sonra ne sorun olursa olsun ol diyor zamani vakti var herseyin umudunu kaybetme bende klomenden sonra asilamayi düsünmeye baslamistim rabbime binlerce kez sükürler olsun bizi daha fazla sınamadı :( rabbim insallah en kisa zamanda isteyen herkese nasip etsin

İnsallah canım rabbim cok bekletmesin insallah benim esimde sayi dusuklugu var benim tek tüpüm kapalı ve cift rahimliyim rabbim verdikten sonra ne sorun olursa olsun ol diyor zamani vakti var herseyin umudunu kaybetme bende klomenden sonra asilamayi düsünmeye baslamistim rabbime binlerce kez sükürler olsun bizi daha fazla sınamadı :KK43: rabbim insallah en kisa zamanda isteyen herkese nasip etsin
Amin canımm. Benim eşiminde morfolojisi %2 çıktı ama sayı ve hareketlilik iyi.

Amin canımm. Benim eşiminde morfolojisi %2 çıktı ama sayı ve hareketlilik iyi.
Keci boynuzu kuru yaptin mi ya da esin icin tedavi verdiler mi benim esimin sayisi düsük oldugu halde hic ilac falan vermediler keciboynuzu kürü yaptim iki bardak icti sonra icmedi icemedi tadindan dolayi birakti aslinda ne yaparsak yapalim zamani gelince oluyor

Keci boynuzu kuru yaptin mi ya da esin icin tedavi verdiler mi benim esimin sayisi düsük oldugu halde hic ilac falan vermediler keciboynuzu kürü yaptim iki bardak icti sonra icmedi icemedi tadindan dolayi birakti aslinda ne yaparsak yapalim zamani gelince oluyor
Doktor çk önemli değil demiş. Sayı ve hareketlilik iyi olduğu için. Keçiboynuzu suyunu bi kaç kez içti sadece. Pekmez yiyo ara sıra.

Back
X