Yumurta kalitesi icin takviye

Bitkisel takviyeler daha korkutur bunlar vitamin oldugu icin eczaci danismanliginda kullaniyorum tabi yine de siz bilirsiniz. Benim de yastan dolayi hizlandirmaya calisiyorum ne yapacagimi sasirdim

Kızlar doktorum femara önerdi bana onu kullanırken bu takviyelerden de kullanabilirmiyim

Ben geçen ay çoban Çökerten otu kullanmıştım ovulasyonda çizgiler kıpkırmızı çıktı ve 2 gün erken yumurtladim. Erkeğe de kadına da etkili bir bitki araştırmanızı tavsiye ederim

Merhaba arkadaslar, yumurta kalitesi icin imprly mi yoksa argifertil mi daha etkili acaba?
Merhaba bende iksirinden birini almak istiyorum ama karar veremedim siz hangisini aldınız ve fayda gördünüz mü acaba ?Benim rezervin çok düşük onun için istiorum

Merhaba bende iksirinden birini almak istiyorum ama karar veremedim siz hangisini aldınız ve fayda gördünüz mü acaba ?Benim rezervin çok düşük onun için istiorum
Merhaba, ikisini de kullanmadim acikcasi, maxijunoyu kullandim ama hormonlarim kotu oldugu icin pek bi etkisini goremedim

I
Benim de maalesef, inşallah iyi gelir
Inşallah çok saolun erken menapoz durumu var o zaman sizdede. Acaba tüp bebek surecindemisiniz ? Fsh düşürmek için bişey bulabildiniz m ibenim ne yapsam hep yükseldi hiç düşmedi ne yazık ki 1 senedir de tüp bebek yollarında gelip gidiyorum hiç toplamaya alamadılar daha her gittigimde yumurta vardi bu sy yunurtada yok denildi. Cyclo prognov ile adet oldum bu ay siz ne durumdasınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…