yumurta kalitesi

milkabeyaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2006
388
4
96
Hatay
merhabalar,hocam sormak istediğim şu;daha önce de sizinle yazışmıitım aslında,çikolata kistimle ilgili.ben 1 yıldır sürekli olarak aynı doktora gidiyordum,çevremdekiler başka bir doktorun da görmesini istediler.ve ben de tavsiye üzerine farklı bir doktora muayene oldum.bu yeni doktor,bize diğeriyle paralel şeyleri söylemesinin yanında (6-7 aydır çikolata kistim var,2-2.5cm boyutunda,büyümüyor.en son ca125 değerim 27 oldu,bi iki ay içinde laparoskopiyle alınması gündemde) yumurtaların da kalitesinin düşük olduğunu olduğunu.yaşıma göre (29) yumurtalarımın sayısının da kalitesinin de normala yakın olduğunu ama daha iyi olması gerektiği belirtti.yani kalitesizmiş işin özü...bunu sadece vajinal ultrasonla tesbit edebilmek mümkün mü?moralimiz alt üst oldu.hiçbir test yapmadı.çelişkideyiz.ben yine de size geçen ay kendi doktorumun yaptığı hormon testi sonuçlarımı gönderiyim.sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim,aklımız çok karışık
* yumurtaların kalitesinin düşük olduğunu sadece ultrasonla görebiliyor muyuz?
* hormon değerlerim kötü mü?
çok vaktinizi aldığım için şimdiden özür diler,ilginiz için teşekkür ederim.
FSH 6.1
LH 6.0
ESTRADİOL(E2) 103
PROLAKTİN 18.9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…