• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta kalitesini artıracak besinler nelerdir?

benharikabiriyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2025
71
13
3
25
Selamün aleyküm kızları bende yumurta tembelliği vardı maalesef ama çok şükür instrol ilacını kullandım kontrol filan yapıldı "doktora düzeldi mi?" Dedim
Doktra da "evet"dedi
O zaman bana "beslenmene dikkat et spor yürüyüş yap" dedi
ama ilacı konusunda istiyorsan kullanmaya devam et zararı yok faydası var dedi
Ama ben yemek yiyecek konusunda hangisi iyi gelir Yumurta temebliğine ilaç kullanmadan ilacın kutusu 1200 tl ilaçtan takviye den çok besin olarak hangi yiycekler iyi gelir?

Selamün aleyküm kızları bende yumurta tembelliği vardı maalesef ama çok şükür instrol ilacını kullandım kontrol filan yapıldı "doktora düzeldi mi?" Dedim
Doktra da "evet"dedi
Ama ben yemek yiyecek konusunda hangisi iyi gelir Yumurta temebliğine ilaç kullanmadan ilacın kutusu 1200 tl ilaçtan takviye den çok besin olarak hangi yiycekler iyi gelir?
Aleykum selam. her gün kahvaltıda yarım avokado tüketin, çiğ badem, ceviz, balık ve yeşil sebzeler, özellikle semiz otu tüketin. Yani ilaç kullanmak istemiyorsanız üreme sağlığı için takviyeler var ama onlar da 1000 küsur TL:))

Doktra da "evet"dedi
Ben incir kürünü duydum bu ay bende başladım. Tembellik falan yok bende ama daha önce hiç ovulasyon testi ile takip etmedim doktora gittik hersey yolunda sıkıntı yok dedi ama 1 sene olmadığı icin bisey yapamayız dedi incir havuc kürü duydum araştırabilirsiniz

Aleykum selam. her gün kahvaltıda yarım avokado tüketin, çiğ badem, ceviz, balık ve yeşil sebzeler, özellikle semiz otu tüketin. Yani ilaç kullanmak istemiyorsanız üreme sağlığı için takviyeler var ama onlar da 1000 küsur TL:))
Öyle fiyatları ama ben daha çok besin olarak tüketmek istiyorum

Semizotu çok severim çoban salatası gibi yapıp içersine sirke filan kouyorum güzel oluyor her pazara gittiğimde alırım iki demet daha var yarın yapacağım

Merhaba bende de pcos görünümlü demişti tek taraflı tembellik var demişti, incir kürü duydum yaptım prolaktin hormonun tavan yaptı inanın indirmek için kaç ay uğraştık lütfen etraftan duyma kür şeyler yapmayın 🙏🏻 benim hormonlarımı alt üst etti sizinde etmesin

Ama folat bende sürekli 20 çıkıyor bir iki derece yüksek çıkıyor bir şey olmaz herhalde dahilde görmüştü bir şey demedi
Bişey sorucam folbiol 5 mg değil mi? Normalde günlük alınması gereken doz 400 mcg. Folbiol o yüzden biraz fazla geliyor olabilir. Benim ilk gebeligimde doktorum söylemişti bunu. Ben Regenesis Max kullanıyorum. Folik asit dışında birçok vitaminin var bunda.

Bişey sorucam folbiol 5 mg değil mi? Normalde günlük alınması gereken doz 400 mcg. Folbiol o yüzden biraz fazla geliyor olabilir. Benim ilk gebeligimde doktorum söylemişti bunu. Ben Regenesis Max kullanıyorum. Folik asit dışında birçok vitaminin var bunda.

Sağlık ocağı verdi bana bunu folbiol
Kadın doğum doktoru bana o zaman
Neofol verdi para ile alınıyor
Bilmiyorum olabilir ara mi vereiyim?

Eklentiler

• FOLBIOL-5-MG-50-TABLET-1.webp
    FOLBIOL-5-MG-50-TABLET-1.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 7
  • images (3).webp
    images (3).webp
    15 KB · Görüntüleme: 6
Sağlık ocağı verdi bana bunu folbiol
Kadın doğum doktoru bana o zaman
Neofol verdi para ile alınıyor
Bilmiyorum olabilir ara mi vereiyim?
Aynen bana da sağlık ocağı yazmıştı, doktorum folbiol dozu yüksek onu kullanma diye başka folik asit yazdı. Evet parayla maalesef.

Size hangisini yazdı adı neydi
6 Şubat depreminin hemen oncesiydi inanın hatırlamıyorum. Zaten o dönem yeni hamileydim deprem olunca apar topar şehir dışına çıktım. Onun yazdığını alamadım. Regenesis Max ı buradan biri önermişti, İstanbul'daki doktora sordum çok iyi kullan dedi.

Back
X