• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta kaynaklı dollenme problemi yasayanlar

Haklisin bende acibadem maslakta yaptirdim ilkini.orasida sozde cok iyi bi yer ama en iyi sonucu iatanbul tup bebek merkezi de aldim.hayirlisi dogru diyosun

Merhaba
3 denememi bahçecide yaptırdım 4.denememi genartta piezzo yöntemi ile 3 embriyo elde4 tedavimden sadece sonuncuda transfer aşamasına gelebildik yumurta Kaynaklı diyorlar spermi yumurtaya verdiklerinde laçka kalıyor zar oluşmuyor dediler tam açıklama yapamıyorlar bilemiyorum son kez genartta gitmeyi düşünüyorum hayırlısı size birsey diyorlarmı
benim ilk denemem genarta oldu 15 yumurta toplandı hiç döllenmedi sonra bana piezzo ile döllenme elde ederiz dediler ikinci denemeyide yaptık uzun protokol ilaç kullandım 22 yumurta toplandı 2 tane döllendi transfer edildi ama tutmadı hiç bir açıklamada yapılmadı cok uzuldum sonra cok araştırma yaptık 3 denemeyide bahçeci fulyaya gittik olanları anlattım sonra tadaviye başladım 15 yumurta toplandı 3 tane döllendi 2si iydi transfer edildi o tuttu ama kalp atışları durdu kürtaj oldum 2 aylıkken transfer edilmeden önce yumurta kaynaklı olduğu söylendi ama telde görüşemedik uzaktan gidiyordum istanbula sonra transfer için gittiğimde dr bana takma bunları düşünme sonuçta yumurtan döllendi dedi açıklama yapmadı şimdi tekrar gitmeye korkuyorum sana o açıklamayı bahçecimi yaptı genartmı yaptı birde kaç yumurtanız toplanıyordu hangi bahçeci dr kimdii

benim ilk denemem genarta oldu 15 yumurta toplandı hiç döllenmedi sonra bana piezzo ile döllenme elde ederiz dediler ikinci denemeyide yaptık uzun protokol ilaç kullandım 22 yumurta toplandı 2 tane döllendi transfer edildi ama tutmadı hiç bir açıklamada yapılmadı cok uzuldum sonra cok araştırma yaptık 3 denemeyide bahçeci fulyaya gittik olanları anlattım sonra tadaviye başladım 15 yumurta toplandı 3 tane döllendi 2si iydi transfer edildi o tuttu ama kalp atışları durdu kürtaj oldum 2 aylıkken transfer edilmeden önce yumurta kaynaklı olduğu söylendi ama telde görüşemedik uzaktan gidiyordum istanbula sonra transfer için gittiğimde dr bana takma bunları düşünme sonuçta yumurtan döllendi dedi açıklama yapmadı şimdi tekrar gitmeye korkuyorum sana o açıklamayı bahçecimi yaptı genartmı yaptı birde kaç yumurtanız toplanıyordu hangi bahçeci dr kimdii
Bana yumurta Kaynaklı diye bahçeci yaptı ilk ikisi kısa protokol ilkinde 8 yumurta döllenen yok ikinci 12 yumurta 1 tanesi döllendi ama transfere uygun bulmadılar transfer etmediler üçüncüde 6 yumurta döllenen yok uzun protololdu.en son tedavimde 11 yumurta 3 döllenen piezzo kullanıldı 3üde transfer edildi ama tutmadı bende tekrar gitmeyi istemiyorum bile diyebilirim 2 yıl içinde 4 tüp bebek yoruldum çok.

Fulya bahçeci bu arada canım ama senin tutmuş bir kere denemeye değer maddi manevi zor bi süreç Allah yardımcımız olsun drları suçlayamıyorum iyi merkez iyi labaratuarlar

Valla yine sizlerde bi iki kipirdama var en azindan bi tane dollenebilmesi bile yeterli sonucta istedikleri bu degil mi. Ama gercekten cok yorucu. Allah sabir versin. Bende sifir sifir sifir:) aman ya Rabbi. Durum vahim diyorum. Sonra sperm var yumurta uretimi var diye sukrediyorum. Bizede herhangi bir aciklamada bulunmadilar. Normalde embriyo olusum fotograflarini bile alabilme olanagimiz varmis. Neyse ozetlemek gerekirse. Kadin dogum uzmani erkek infertilitesine karisti yok antioksidan yok klomen deyince bi sy daha kullanin tekrar tup bebek deneyelim dedi. Bende tuhaf oldum o nerden bilebilir diyerek kaan aydostan randevu alip e mail attim. Tahlilleri gonderdim son bir ay icinde yapilmis sperm tahlili istedi onu da attik bakalim ne diyecek.

Merhaba arkadaşlar 4 defa tüp bebek denedik son tüp bebegimiz de pgt de çekirdeksiz embriyo olduğunu söylemişlerdi bunun üzerine Ankara da tedavi olcaktım ama şimdi belki tekrar bi tüp bebek daha yapabiliriz die düşünüyoruz eşimle acaba Ankara veya İstanbul da önereceğiniz laboratuvarı çok çok iyi olan tüp bebek merkezleri var mı ?

Merhaba arkadaşlar 4 defa tüp bebek denedik son tüp bebegimiz de pgt de çekirdeksiz embriyo olduğunu söylemişlerdi bunun üzerine Ankara da tedavi olcaktım ama şimdi belki tekrar bi tüp bebek daha yapabiliriz die düşünüyoruz eşimle acaba Ankara veya İstanbul da önereceğiniz laboratuvarı çok çok iyi olan tüp bebek merkezleri var mı ?
Ben istanbul tup bebek merkezi emre karatekeliden cok memnun kaldim.su an teste 6 gunum var ama yine onu tercih edicem sonuc ne olursa olsun.bence gorusmelisin sonra kendin karar verirsin zaten

Aytun aktandı benim doktorum bi açıklama yapamıyorlar genetiktede problem çıkmadı
benim dokturumda mustafa bahçeci benim genartta olumsuz olmuştu bahçecide oldu ama 2 aylıkken kürtaj oldum benimde 1 sene içince 3 tup bebek denememdi o yüzden maddi acıdan biraz zor oldu bide sehir dışından olduğum içindaha cok masraflı oluyor denemek isterim ama 1 yıl daha bişey yapamam allah hepimizin yardımcı olsun birde biizimde genetik testler kromozomlar hep yapıldı bahçecide hersey temiz cıktı anlamadığım sadece yumurta toplanmadan kaliteli iyi gelişiyor diyorlar 10 dan fazla yumurta toplanıyor ama 2 tane dölleniyor oda calsiyum ıyonosfer ile yada piozzo ile

Valla yine sizlerde bi iki kipirdama var en azindan bi tane dollenebilmesi bile yeterli sonucta istedikleri bu degil mi. Ama gercekten cok yorucu. Allah sabir versin. Bende sifir sifir sifir:) aman ya Rabbi. Durum vahim diyorum. Sonra sperm var yumurta uretimi var diye sukrediyorum. Bizede herhangi bir aciklamada bulunmadilar. Normalde embriyo olusum fotograflarini bile alabilme olanagimiz varmis. Neyse ozetlemek gerekirse. Kadin dogum uzmani erkek infertilitesine karisti yok antioksidan yok klomen deyince bi sy daha kullanin tekrar tup bebek deneyelim dedi. Bende tuhaf oldum o nerden bilebilir diyerek kaan aydostan randevu alip e mail attim. Tahlilleri gonderdim son bir ay icinde yapilmis sperm tahlili istedi onu da attik bakalim ne diyecek.
canım bende ilk denediğimde hiç yumurtam döllenmedi ikincide 2 tane döllendi ilk başta döllenmeyince ona göre tedavi yapıyorlar belki sende ikinci tup bebek denemende döllenme olcak ama dr labaratuar cok önemli araştırmanı yap ikinci denemeni o sekilde yap bence

bahçeci fulya canım ben çok araştırdım orayı buldum gerçekten iyi biyer ama nasip meslesi bu işler allah nasip ederse olur tabiki cok iyi inceliyorlar herseyi pat diye hemen olsun bitsin bu iş yapmıyorlar sen daha önceden nerde yaptırmısdınn

Yumurta kaynakli oldugunu nerden biliyolar? Tarama mi yapiliyor? Genetik falan ?[/QUOT
ben tum testlerimi yaptırdım hiç birsey çıkmıyordu hersey güzel diyor doktorlar tup bebek yaparken ilaçları kullanıp yumurta toplama işlemi sırasındada yumurtalar güzel gelişdi dediler ama toplandıktan sonra spermle döllenmeye bıraktıkları anda incelenirken sanırım sorun gorulduku yumurta kaynaklı dediler aslında eminde değiller galiba benim böyle oldu ama diğer arkadaşlara nasıl söylendi bilmiyorum

canım bende ilk denediğimde hiç yumurtam döllenmedi ikincide 2 tane döllendi ilk başta döllenmeyince ona göre tedavi yapıyorlar belki sende ikinci tup bebek denemende döllenme olcak ama dr labaratuar cok önemli araştırmanı yap ikinci denemeni o sekilde yap bence
Ona göre tedavi derken nasil bir sey. Medicana da yaptırmıştım iyi diyr seçmiştim

Ona göre tedavi derken nasil bir sey. Medicana da yaptırmıştım iyi diyr seçmiştim
sen bilirsin ama ben olsam değiştirirdim hangi medikanada yaptırdınız bulunduğunuz sehir bneresi cok tup bebek merkezleri var başarı oranlarına bakın araştırma yapın labaratuar ortamı faklı oluyor orda döllenmediyse başka yerde döllenebilir belki benim öle olmusdu sizin neden olmasın

Back
X