Yumurta neden oluşmaz!!

canannem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
750
161
133
Bir ay önce klomen kullandım ve kist oluştu bu ay kullanmadım ve doktora kontrole gittim yumurta oluşmamış dedi.
Yumurta neden oluşmaz ne yapmam lazım oluşması için yardım edin lütfen. 9 ay önce bir düşük yaptım ama 2 yıldır anne olma umuduyla bekliyorum. :5::5::5:

Son düzenleme:
ahhh ahhh hiç sorma canım bu yumurta banada çok çektiriyo :5: rabbim başka bir dert vermesin genede

ahhh ahhh hiç sorma canım bu yumurta banada çok çektiriyo :5: rabbim başka bir dert vermesin genede

Canım sen ne yaptın ? İmzanı kaldırmışsın hayırdır. Kırmızılar mı geldi :26:

Ben ovulasyon testleri kullanıyorum. Ve 5.ci ayımdayım. Ve bazı aylarda hiç koyu çizgi görmedim. Galiba yumurtlamadım. Her ay yumurta oluşmayabilir. Sadece 2 ay çift çizgiyi görememiştim.

yumurtlama olup çatlama olmayınca kist oluşuyor. Ve diğer adet kanamasında vücut kendinden atıyor. Eğer kist büyükse tedavi gerektirebiliyor.

Bal- Tarçın- Çörek otu kürünü uygulabilirsin. Ben yapmadım ama yapan arkadaşlar var araştırırsan sana daha iyi yardımcı olurlar.

İncir kürü var.

Kistin içinde soğan suyu kürünü yapabilirsin.

Arkadaşlar çok faydalarını gördüklerini söylüyor.

Canım sen ne yaptın ? İmzanı kaldırmışsın hayırdır. Kırmızılar mı geldi :26:

Ben ovulasyon testleri kullanıyorum. Ve 5.ci ayımdayım. Ve bazı aylarda hiç koyu çizgi görmedim. Galiba yumurtlamadım. Her ay yumurta oluşmayabilir. Sadece 2 ay çift çizgiyi görememiştim.

yumurtlama olup çatlama olmayınca kist oluşuyor. Ve diğer adet kanamasında vücut kendinden atıyor. Eğer kist büyükse tedavi gerektirebiliyor.

Bal- Tarçın- Çörek otu kürünü uygulabilirsin. Ben yapmadım ama yapan arkadaşlar var araştırırsan sana daha iyi yardımcı olurlar.

İncir kürü var.

Kistin içinde soğan suyu kürünü yapabilirsin.

kan tahlili yaptırdım canım 0.100.hemde silik çizgiyi gördükten sonra offf offf.farlutala başladım.bal kürünüde yaptım olmadı canım.sanki üstüne düştükçe geri tepiyor.hayırlısı artık :(
Arkadaşlar çok faydalarını gördüklerini söylüyor.

bende aldım ovulasyon testi.bi deneyim bakalım

Bal tarçın çörek otu kullandım gene olmadı hala bebeğim yok biliyor musunuz ve nerede çocuk görsem ağlamaya başlıyorum markette sokakta :14: ve en çok dokunan eşimi baba yapamamak Çok dua ediyorum kafama takmamaya çalışıyorum ama kafamı nereye döndürsem ya birisi hamile yada kucağında bebeği var psikolojim alt üst oldu

Her kadın her ay yumurtlamazmış aslında.
Bilmiyorum denediniz mi ama önce soğan kürü ardından havuç atılarak yapılan incir kürünü tavsiye ederim.
Ablamında düşüğünden sonra 3 yıl bebeği olmadı. Şimdi iki oğlu var.
Klomen + soğan kürü + incir kürü denedi 4 ay ve nasip tabi hamile kaldı.

Bu kadar üzülürseniz zaten hormonlarınıza direk olumsuz etki yapıyorsunuz.
Oyalayın kendinizi ve sağlıklı yaşamaya çalışın.
Allah'ın izniyle vakti gelince olur.

Çok teşekkür ederim cvp verdiğiniz icin ister istemez uzuluyorum sanki hic bebeğim olmayacak gibi hissediyorum :( o incir kürü nasil yapılıyor acaba. Normalde yumurtlamam vardi kaç kere dr. Gittim hep yumurtalıkların normal rahim normal dedi doktorlar aralik ayında ben istedim klomen kullanmayi dr vermek istemedi biraz kendi haline bırak dedi ama ben dinlemedim vermesini istedim bir ay kist yaptı bir ay yumurta oluşmamış dedi bal corek otu tarçın kullandım gene olmadı dün adet oldum bu ay yeniden bal çörek otu tarçın kullanacağım beraberinde sogan suyu kullansam olur mu acaba bilginiz var mi

Back
X