- Konu Sahibi selinakarca
Sizin yasiniz kucuk ama benim icin vakit daraliyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim drumda genetik olabilir demisti ama onlarda sorun cikmayinca deneme yanilma yontemiyle gidiyoruz Allah sabir guc kuvvet versin cok zormus yoruldum artikdoktorum bnm genetik uzmanı Kadın doğumcular yetersiz kaldı bnm durumuma son 2 tedavi mi bu dr la yaptım negatif oldu belki ama herşeyi deneyerek görüyoruz çünkü dışardan herşey yolunda olunca dr da tıkanıp kalıyor acaba hormonu yüksek iğnelere ters cvb veriyorda o yüzden mi olgunlaşmıyor dedik düşük dozda iğneler kullandık olmadı sonra ben rahim film istedim oda temiz çıktı nedenini şimdi dışardan aldığım besinlere bağlayarak gen taraması yapıcak daha önce bana benzer bi hastası varmış ona herşeyi yapmışlar ama hep negatifmiş 3 ay vücuduna göre diyet yapmış tedaviye cvb vermiş tabi Allah dilemeyince olmuyor
Tamam canim guzel haberlerini bekliyorum bide doktorun kim memnunmusunKan alıp yurtdışına gönderip araştırıyorlarmış burda olmuyormuş haber veririm gelişmeleri inşallah
2 kez tedavi oldum ikisinide dr Gurkan bozdağ ucuncuyu hen olmak istemedimSiz hangi dr gidiyorsunuz kaçıncı tedaviniz