Yumurta olusmama

Kbrk34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
283
51
98
31
Kizlar merhabalar ben 2 yıldır evliyim doktora gittim bana adetliyken gel demişti gittim ve yumurtaları daha iyi görmek için yumurtlama döneminde çağırıp baktı yumurtan oluşmamış ama endişelenme ilaçla tedavi edilebilir diyo adet olunca tekrar gel birkez daha bakıp ekin olalım dedi ama endişeleniyorum ne demek oluyo yaşam varmı bana bilgi verirmisiniz

Merhaba canım herhangi bir rahatsızlığın var mı pcos gibi ondan kaynaklı olabilir

Adetin kaçıncı günü gittin ? Herkes aynı dönemde yumurtlayacak değil sen belki erken Belki geç yumurtluyosundur. Ovulasyon testi alıp takip etmeni öneririm 👍

Her ay yumurtlama olacak diye bisi yok bir sonraki ay tekrar bakalir..
Moralini bozma

Düzenli adet görüyorsan yumurtan var demektir, adet demek oluşan yumurtanın her ay atılması demektir zaten.
Gittiğinde oluşmamıştır, yumurtlama günü sabit olmayabilir. Döngülerin düzenliyse hesaplayabilirsin. Yumurtlama bir sonraki adet kanamasının başlangıcından yaklaşık 14 gün önce olur. Bir sonraki adet başlangıç tarihinin 14 gün öncesi yumurtlamanın gerçekleşebileceği tarihtir. Kadının yumurtlamadan önceki 5 gün ve yumurtladıktan sonraki 3 gün hamile kalabilir. Yani gebe kalma ihtimali bu 8 gün içinde gerçekleşir.

Back
X