yumurta rezervi az olunca tedaviye düşük dozlamı başlanıyor

ESXIXNGXUXL

Her nefes ebediyyen sükür
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2007
341
3
96
Nevşehir
arkadaşlar 1 pozitif 2 negatif sonuçtan sonra öğrendiğim benim gibi yumurtalık rezervi az olan kişilerde düşük doz ilaç kullanılıyormuş ben mart veya nisan gibi yeniden yaptırmak isityorum bu konuda bilginiz varmı bana ilk ikisinde yüksek doz üçüncüsünde ise sadece klomenle denendi bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim ve benim gibi yumurta sayısı az olup olumlu sonuç alanlar ilaç dozlarınızı yazarmısınız

arkadaşlar 1 pozitif 2 negatif sonuçtan sonra öğrendiğim benim gibi yumurtalık rezervi az olan kişilerde düşük doz ilaç kullanılıyormuş ben mart veya nisan gibi yeniden yaptırmak isityorum bu konuda bilginiz varmı bana ilk ikisinde yüksek doz üçüncüsünde ise sadece klomenle denendi bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim ve benim gibi yumurta sayısı az olup olumlu sonuç alanlar ilaç dozlarınızı yazarmısınız

hayırlsı olsun yeni tedavin , inşallah bu son denemen hayırlısıyla olumlu sonuçlanır ..
bende de düşük over rezervi var ve bana neredeyse ilk tedavimden beri hep yüksek doz verildi iğneler . 450 ünite vuruluyordum tek seferde her gün .. dr.ların dediğine göre daha güzel cevap veriyormuş yumurtalıklarım yüksek doza , belki bizlere konulan tanılar aynı olsa da hepimizin bünyeleri/ yumurtalık kapasiteleri/hormon değerleri/genetik faktörlerimiz farklı olduğu için tedavi sürecinde uygulanan dozlar da farklı olabiliyor .. bence okuduğun öğrendiklerinden sonra çok da fazla kıyaslama yapma kendini, kafanı bulandırmaktan " niye benim dr.um bunu kullanmıyor-yada bana uygulamıyor " gibi gereksiz kuşkularla canını sıkmaktan öte bir şey olmaz canım ..
Allah hakkında hayırlısını versin :Saruboceq:

of ya 2 defa olumsuz olunca ve çokda para tekrar denemek bizi bayağı sarsıyor o yüzden araştırıyorum başka bir formda okudum benim gibi olan biri tekrar az dozla denemiş ve adetini 5 nci gün başlamışlar ve daha önceki denemelrinden daha fazla yumurta elde edilmiş

Back
X