Jinekoloji Yumurta rezervi doğal yolla nasil cogaltilir

mavsbulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2023
171
6
28
22
Ben 23 yasinda erken menopoza girdim ve yumurtaliklarim hic yumurta uretmiyormus. Nasil cogaltilir acaba yumurtalar doğal yontemlerle?

Sorunuzun cevabını bilmiyorum ama sebebini merak ettim genetik miymiş? Annem de 35te menopoza girmişti çünkü

Erken menopoza girdiğinizi doktor mu söyledi? Aslında sorunuza en doğru cevabı doktor verir, üreme kliniğinden bir doktora danışsanız daha iyi olmaz mı?

Ben 23 yasinda erken menopoza girdim ve yumurtaliklarim hic yumurta uretmiyormus. Nasil cogaltilir acaba yumurtalar doğal yontemlerle?
Ah kuzum aynısını bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum d3k2 omega 3 magnezyum folik asit b12 Q10 selenyum e vitamini çinko ve inovitol ve düzenli sabah akşam kavmantarı kaynatıp içiyorum benimde amh 0.01 erken menopoz ilaçsız adet göremiyorum anne olabilmek için elimden geleni yapıyorum çok merhamet eden allahtan ümit kesilmez öncelikle sen bunları uzun süre kullanmalı ve degerlerini düzene sokmalısın zamanla eğer geride kalmış bir foliükül varsa iniallah yaşın genç yumurtlama elde edebilirsin evliysen ovülasuon ile rakip et

Erken menopoza girdiğinizi doktor mu söyledi? Aslında sorunuza en doğru cevabı doktor verir, üreme kliniğinden bir doktora danışsanız daha iyi olmaz mı?
Zaten uzmana gorundum uzman soyledi. Hani baklagiller sut urunleri falan iyi gelir yani oyle bir sey mumkun mu gibisinden sordum dogal yontemler olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…