Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
JinekolojiYumurta rezervi doğal yolla nasil cogaltilir
Erken menopoza girdiğinizi doktor mu söyledi? Aslında sorunuza en doğru cevabı doktor verir, üreme kliniğinden bir doktora danışsanız daha iyi olmaz mı?
Ah kuzum aynısını bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum d3k2 omega 3 magnezyum folik asit b12 Q10 selenyum e vitamini çinko ve inovitol ve düzenli sabah akşam kavmantarı kaynatıp içiyorum benimde amh 0.01 erken menopoz ilaçsız adet göremiyorum anne olabilmek için elimden geleni yapıyorum çok merhamet eden allahtan ümit kesilmez öncelikle sen bunları uzun süre kullanmalı ve degerlerini düzene sokmalısın zamanla eğer geride kalmış bir foliükül varsa iniallah yaşın genç yumurtlama elde edebilirsin evliysen ovülasuon ile rakip et
Erken menopoza girdiğinizi doktor mu söyledi? Aslında sorunuza en doğru cevabı doktor verir, üreme kliniğinden bir doktora danışsanız daha iyi olmaz mı?
Zaten uzmana gorundum uzman soyledi. Hani baklagiller sut urunleri falan iyi gelir yani oyle bir sey mumkun mu gibisinden sordum dogal yontemler olarak
Zaten uzmana gorundum uzman soyledi. Hani baklagiller sut urunleri falan iyi gelir yani oyle bir sey mumkun mu gibisinden sordum dogal yontemler olarak
İlla dogal diye tutturmadim bir sonraki kontrolde bi gelisim olsun istiyorum ilk ogrendigim zaman napilir tibbi yolla falan diye sormadim ama sonraki kontrolde onu da sorucam