- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
- Konu Sahibi BirMucizeOlsunb
-
Yuurtalik rezervim azmiş devlete gitmistimŞu attığıniz tahlil sonuçlarından anlamıyorum açıkçası ancak şunu soyleyebilirim dr. Eğer ciddi birseyiniz yok dediyse yumurta gelistirmek için başlangıçta klomen+çatlatma iğnesi tarsi bi uygulama yapilabilir. Hangi drma gorundunuz bilmiyorum ama bi özel hastanede gorunseniz. Çünkü devlet hastanesi dr.lari pek ilgilenmiyor.. ayrica günümüz evliliklerinin neredeyse tamami bir kaç yil sonrasi anca bebek sahibi olabiliyor sizehas bi durum değil hemen umutsuzluğa kapilmayin. Ben de 3 yil sonra ancak ogluma kavusabildim
Yasim genc evet , ama ileri yaslarda hamile kalmak istemiyorum ki ben cocugumla büyümek istedim hepBuradan okuduklarınız ile ilaç içilmez :) öncelikle bunu söyleyeyim.
Onun haricinde eşinizde bir ürologa görünsün belki sorun onun sağlığı ile alakalıdır ?
Daha sonrasında iyi bir kadın doğum doktoru bulup onuna görüşün, onun takibinde kalın.
Doğru beslenme, Sağlıklı bir yaşam, No stres, sağlıklı bir kilo, eksik vitamin ve mineral takviyeleri ( doktor kontrolunde )
Bunlar yumurta kalitesini arttıran şeyler.
Ama dediğim gibi eşinizde bir muayene olsun üstelik daha 1 sene oLmuş, yaşınız çok genç :) hele bir dur bakalım.. 7-8 Ay daha dene.
E tamam işte :) size 3-5 sene daha bekle demiyorum ki, henüz 25 yaşındasın. Daha 1 sene olmuş 1 yıl için bu kadar stres karalar bağlamak ben napıcam demeler çok yanlış kendi kendni strese sokuyorsun şu telaşa luzüm yok suan :)Yasim genc evet , ama ileri yaslarda hamile kalmak istemiyorum ki ben cocugumla büyümek istedim hep
Doktorda böyle dedi tam olarak ama boyle guzel anlatmadi kestirdi hemen, olani da ilacla olgunlastirip kaliteli hale getiremez miydikYumurtalıkdaki sayı daha biz bebekken anne karnındayken belirlenir ve menepoza kadar her regl de kaybedilerek tükenir. Sayı her kadında farklıdır. Kesinlikle sayısında 1 tane bile artış yapılamaz olan yumurtanın çatlaması güzel buyumesi için takviye uygulanır ama olan yumurtaya ek yeni yumurtalar uretilemez bu konuda yumurta sayınız örneğin 100 ise bu 101 olmaz . Olan yumurtalarınizin güzel olgunlaşması ve çatlaması için tedavi alabilirsiniz eşiniz de spermiogram testi verebilir buna göre bir yol cizersiniz yumurtaniz azsa tup bebek önerilebilir hakkınızda hayırlısı olsun
Anladim teşekkür ederim ama korkuyorum isteE tamam işte :) size 3-5 sene daha bekle demiyorum ki, henüz 25 yaşındasın. Daha 1 sene olmuş 1 yıl için bu kadar stres karalar bağlamak ben napıcam demeler çok yanlış kendi kendni strese sokuyorsun şu telaşa luzüm yok suan :)
İyi bir kadın doğu doktoru gerekli vitamin ve mineraller sağlıklı beslenme.. Ve girdiğin her ilişkide bebek kafası ile girme rahat bırak oluruna bırak dusunme.
Ama iyi bir özel hastane ve hekim şart . Ayrıca eşin içinde geçerli bu dediklerim.
Ne kadar surede acaba kür filan denediniz mjbana da yumurtalık rezervimin düşük olduğunu söylemişti doktor ki benimki sizinkinden düşüktü (yaş 41) kendiliğinden hamile kalmıştım ben . yani karalar bağlamayın hemen
Canım ben de aynı sorunu yaşıyorum. Doktor hemen iğneli aşılama başladı. Şuan ikinci aşılamamı oldum. Tutmazsa tüp bebeğe geçicez. Sen de vakit kaybetmeden bir kadın doğum doktoruna görün. İnşaAllah bebeğin olur.Yuurtalik rezervim azmiş devlete gitmistim
Lütfen kür felan denemeyin boş yere ben denedim. Yararı değil zararı oldu. Döngüm bozuldu. En sağlıklı olanı sürekli doktor kontrolünde olmak.Ne kadar surede acaba kür filan denediniz mj
valla ben hiçbir şey denemedim sadece folik asit ve Koenzim Q10 kullanıyodum. çokta umursamamıştım açıkçası korunmayı bıraktım hamile kaldım hemen.Ne kadar surede acaba kür filan denediniz mj
Anladim insallah teşekkür ederimYumurtalık rezervi doğuştan gelen bir şey arttırabilmeniz mümkün değil, aksine menapoza kadar azalır.
Rezervim az pcosluyum, ilk hamileliğim klomene başlıyacakken oldu, infolic tarzı takviye kullanıyordum. İkinci de onu da kullanmadım. Nasipte varsa olacaktır.
Ozele mi gittiniz acabaCanım ben de aynı sorunu yaşıyorum. Doktor hemen iğneli aşılama başladı. Şuan ikinci aşılamamı oldum. Tutmazsa tüp bebeğe geçicez. Sen de vakit kaybetmeden bir kadın doğum doktoruna görün. İnşaAllah bebeğin olur.
HaklisinizLütfen kür felan denemeyin boş yere ben denedim. Yararı değil zararı oldu. Döngüm bozuldu. En sağlıklı olanı sürekli doktor kontrolünde olmak.
Ben hic korunmadım bende folikasit alsamvalla ben hiçbir şey denemedim sadece folik asit ve Koenzim Q10 kullanıyodum. çokta umursamamıştım açıkçası korunmayı bıraktım hamile kaldım hemen.
Özele gittim bür seneye yakın bir süre bir şeyin yok dediler yolladılar. En son devleti denemek istedim hemen ilk muayenede teşhisi koydu doktorum. Ve sürece başladık. Özel zaman kaybı oldu benim içinOzele mi gittiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?