- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
- Konu Sahibi BirMucizeOlsunb
-
Demekki doktoruna denk gelmek lazım ne özel ne de devletÖzele gittim bür seneye yakın bir süre bir şeyin yok dediler yolladılar. En son devleti denemek istedim hemen ilk muayenede teşhisi koydu doktorum. Ve sürece başladık. Özel zaman kaybı oldu benim için
Peki vitamin kullandiniz mi ozele giderkenÖzele gittim bür seneye yakın bir süre bir şeyin yok dediler yolladılar. En son devleti denemek istedim hemen ilk muayenede teşhisi koydu doktorum. Ve sürece başladık. Özel zaman kaybı oldu benim için
İnofolic pembe kutu ve folik asit vermiştiPeki vitamin kullandiniz mi ozele giderken
Peki ise yaradi mi bu ilaçlarİnofolic pembe kutu ve folik asit vermişti
Yaramadı diyorum ya devlette tedaviye başladım. İlacı bıraktık iğneli aşılamaya başladık. İlki tutmadı. İkincisi de yeni yapıldı. Bu gün 2.günüm İnşaAllah tutarPeki ise yaradi mi bu ilaçlar
Devlet hastanesi malesef canım böyle muamele.. sana tavsiyem yaşadığın şehirde varsa üniversite hastanesine gidip prof a muayene ol hem tahlil işlem ücretsiz hem de sadece prof a muayene ücreti ödeyerek daha kaliteli hizmet alırsın.Doktorda böyle dedi tam olarak ama boyle guzel anlatmadi kestirdi hemen, olani da ilacla olgunlastirip kaliteli hale getiremez miydik
zaten folik asite başlamanız gerekiyor çocuk düşündüğünüz içinBen hic korunmadım bende folikasit alsam
İnşallah tutarYaramadı diyorum ya devlette tedaviye başladım. İlacı bıraktık iğneli aşılamaya başladık. İlki tutmadı. İkincisi de yeni yapıldı. Bu gün 2.günüm İnşaAllah tutar
testlere bakarak soyledi az dedi adetlerim de düzenlidirKontrole gittiğinizde kaç yumurta görünüyor? Bir de adetlerinizde düzensizlik var mı?
Devlet 3 yil sonra ödüyor diye duydum eşim bayramdan sonra gidicek hastaneye burda üniversite hastaneleri var Ankarada yaşıyorum daDevlet hastanesi malesef canım böyle muamele.. sana tavsiyem yaşadığın şehirde varsa üniversite hastanesine gidip prof a muayene ol hem tahlil işlem ücretsiz hem de sadece prof a muayene ücreti ödeyerek daha kaliteli hizmet alırsın.
Tabi ki ilac tedavisi uygulanabilir ama eşiniz de spermiogram testi versin vakit kaybetmeyin yumurta sayınız az , eş de sorun varsa en azından hızlıca tedaviye başlanır devlet karşılar falan bunlar önemli şeyler . Tavsiyem hiç yumurta gelişimi tedavisi almadan direk aşılama deneyin iki aşılama sonrası tup bebeğin bi kısmını devlet ödüyor en azından vakit kaybetmemiş olursunuz.
Ot mot denemeyin aman daha da bozar dengenizi
Ne zaman baslamam gerek misal suan adet oluyorum kac gün kullanmaliyimzaten folik asite başlamanız gerekiyor çocuk düşündüğünüz için
Dr yazmadi mi folik asit ..bi cok sey var olmaması için. Vakit kaybetmeden fakülte hastanesi gidiniz tam kontrol yaptiriniz ki ot cop içmeyin . Ot cop içerseniz bilinçli yapin .Ne zaman baslamam gerek misal suan adet oluyorum kac gün kullanmaliyim
Benim 20 yaşındaki arkadasim erken menopoza giriyor ve tup bebek yaptırıyor. Bir dr de güvenme bir kaç dr git birinin dediğini biri tutmuyor.
Hic bisey yazmadi ki doktor istedim gene yazmadiDr yazmadi mi folik asit ..bi cok sey var olmaması için. Vakit kaybetmeden fakülte hastanesi gidiniz tam kontrol yaptiriniz ki ot cop içmeyin . Ot cop içerseniz bilinçli yapin .
Bazı durumlarda evlilik yılı aranmıyor tüp bebek için canım. Rezerv azlığı da buna dahil :) bekleme git doktoraDevlet 3 yil sonra ödüyor diye duydum eşim bayramdan sonra gidicek hastaneye burda üniversite hastaneleri var Ankarada yaşıyorum da
Sahiden mi cok teşekkür ederimBazı durumlarda evlilik yılı aranmıyor tüp bebek için canım. Rezerv azlığı da buna dahil :) bekleme git doktora
Evet canım rica ederimSahiden mi cok teşekkür ederim
Esim bayramdan sonra gidicek ürolojiye gidip spermiogram testi versin dedi doktor gec kalmam dgil miEvet canım rica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?