Yumurta rezervim nasil çoğalır ?

Doktorda böyle dedi tam olarak ama boyle guzel anlatmadi kestirdi hemen, olani da ilacla olgunlastirip kaliteli hale getiremez miydik
Devlet hastanesi malesef canım böyle muamele.. sana tavsiyem yaşadığın şehirde varsa üniversite hastanesine gidip prof a muayene ol hem tahlil işlem ücretsiz hem de sadece prof a muayene ücreti ödeyerek daha kaliteli hizmet alırsın.
Tabi ki ilac tedavisi uygulanabilir ama eşiniz de spermiogram testi versin vakit kaybetmeyin yumurta sayınız az , eş de sorun varsa en azından hızlıca tedaviye başlanır devlet karşılar falan bunlar önemli şeyler . Tavsiyem hiç yumurta gelişimi tedavisi almadan direk aşılama deneyin iki aşılama sonrası tup bebeğin bi kısmını devlet ödüyor en azından vakit kaybetmemiş olursunuz.
Ot mot denemeyin aman daha da bozar dengenizi

Devlet 3 yil sonra ödüyor diye duydum eşim bayramdan sonra gidicek hastaneye burda üniversite hastaneleri var Ankarada yaşıyorum da

Benim 20 yaşındaki arkadasim erken menopoza giriyor ve tup bebek yaptırıyor. Bir dr de güvenme bir kaç dr git birinin dediğini biri tutmuyor.
Dr yazmadi mi folik asit ..bi cok sey var olmaması için. Vakit kaybetmeden fakülte hastanesi gidiniz tam kontrol yaptiriniz ki ot cop içmeyin . Ot cop içerseniz bilinçli yapin .
Hic bisey yazmadi ki doktor istedim gene yazmadi

Arkadaş çok güzel söylemiş tatlim 1 yılı bekleme tup bebek merkezine rahlillerinle git göster ücretsiz muayne ilk görüşmeler bide bir merkezde takılma bir kaç merkeze göster. Gittiğin dr nin geçmişine bak referans al.

Pardon siz böyle yanip tutusurken esiniz neden bayramdan sonra gidiyor test vermeye , Adet falan mi bekliyormus ? Benimki de aylarca beni oyaladi yok efendim psikioljisi hazir degilmis . Sonra gittik sperm testi Verdi, bu kadar kolay oldugunu bilmiyordum dedi. Sanmis ki Elle muayene falan yapacaklar. Kocaniz da öyle düsünüyor olabilir, gec olurmus bayramdan sonra deyin götürün doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…