arkadaşlar merhaba, ben burda yeniyim.
eski forum yorumlarınızı epeydir takip ediyorum. bazı sorularım olacak yardımcı olursanız sevinirim..biz de 5 senedir bebiş için çabaıyoruz. bu seneye kadar açıklanamayan infertilllerdendik. bu sene sadece bir kere FSH seviyem 15 oldu. dr um hemen
tüp bebek dedi.öncesinde zaten 2 başarısız aşılama, 1 tüp bebek (1 yumurta,1 embriyo ve fragmenteoldu transfere gelemedi) deneyimimiz olmuştu ama hiç kimse de yumurta rezervimden bahsetmemişti.
ağustos 2011 de bu fsh değeri neticesinde yine tüp bebek denedik 3 folikül, 2 yumurta ve 2 si de olgunlaşmamış çıktı yine iptal. şimdi dr um ekimde gel dedi. yani 1,5 ayım kaldı. araştırırken sizi buldum. bitkisel kürlerinizi okudum. bir kaçını denemek istiyorum. daha evvel i. saraçoğlunun danışanıydım ama olmadı. Folik asit ve diğer vitamileri bir de arı sütü, polen, ginseng karışımlı bir hap ve bal karışımını zaten kullanıyorum.aşağıdaki kürlere ne zaman başlayıp ne zaman bitireceğimi (mesela yumurtlama döneminde yada adetliyken içeiliyomuyuz) bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim..kullanmak istdiğim kürler:
1) sarıkantaron+ papatya+ karanfil çayı
2) hayıt kürü
3) L'carnitine- L' arginine
4) dong guai
5) DHEA
şimdiden teşekkrler...