Yumurta Ritüeli Dileklerimiz Kabul Olacak Mı

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Evet hanımlar;
Şimdi tv kanalında izledim. Ünlü bir astrologun ritüeli. Daha denemedim fakat bu gece deneyeceğim.
Sağ avucumuzun içine bir tane yumurta alıyoruz ve dilegimizi diliyoruz. Bu iş benim icin daha hayırlı mı ? Sevgilimle barısacak mıyım ? Vs vs..
Sonra bi kase cesme suyunun icine (suyun sıcaklığı normal olacak çeşme suyu yani) yumurtayı kiricaz.
Hiç kimseyle konusmadan akşam bas ucumuza koyup uykuya dalacagiz.
Sabah uyandığımızda yumurta pişmiş ve suyun üzerinde ise dileğimiz kabul veya olumlu. Eger yumurta dağılıp suyun dibine çökerse dileğimiz hayırsız.
-denemekte fayda var. Fakat astrolojiyle ilgilendigim için çok dikkatimi çekti. Ben deneyecegim. Meraklılar var ise boyle şeylere onlarlada paylaşmak istedim...

sizin yazdıklarınız degil bu olay tamamen yanlıl bir bilgi ve eksik orjinali boyle değil denemek isizn elinizde ama kandrılmış olursunuz

sizin yazdıklarınız degil bu olay tamamen yanlıl bir bilgi ve eksik orjinali boyle değil denemek isizn elinizde ama kandrılmış olursunuz

Ben de seyrettim TV'de bugün aynen arkadaşın yazdığı gibi anlattı ünlü Astrolog...
Siz detaylı biliyorsanız paylaşın..

Deneyince yazar mısınız :)
Yav açıkçası bana biraz imkansız gibi geldi yumartanin pişmesi ama bakalım olacak mı :)

kızlar merhaba konuyu dün arastırırken burayı gördüm ve deneyıp üye oldum.. ben de dün izledim nuray sayarı ve o bayanın dedıklerı bıldıklerı doğru cıkıyor col guvenıyorum ona o yüzden denemekten zarar cıkmaz dıyerek denemeye karar verdim. 4 yıllık bı ılıskım var ve ben cok korkarak yaptım acıkcası.. ve sabah kalktm baktm yumurta aynı duruyor ve yan beyazları pişmiş gibi zaten normal pişmicek olmazsa dağılıcak yoksa kalacak oyle dedı :)

Kizlar merhabalar, dun gece ben de yatmadan once denedim. Benim de yumurtam pismis gibi duruyor. Yanlari hafif beyaz. Ama su yuzeyinde olacak diyordu sanirim.Benimki dagilmadi ama su yuzeyinde de degil? Var mi fikri olan. Simdiden tesekkurler

Kızlar, denedim bende. Pişmiş gibi bir goruntusu var. Tam suyun dibinde değil suyun üstünde de degil. Kafam karıştı benimde :)

kizlar nurviralin instgram hesabina bakin video yukledi bizim dedgmz gibi sanirim :) tabi buna ne kadar inanilir bilemedim ki yumurta bu yani :)))

peki sonra o yumurtaları ne yapıcaksınız..çöpe mi atılacak..dilekler çöpe gitmesin :)

Kızlar ben ve bir arkadaşım yaptık....
Sonuç sizinki gibi pişmiş gibi yani dağılma yokk ama dipte...
Oysa suyun üstüne çıkması lazım demişti Nuray Sayarı...
Ben de diyorum kii bizim dilekler arafta kalmış
Foto koyuyorum...
Bu benim kii

Bu arkadaşımın kii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…