Yumurta Ritüeli Dileklerimiz Kabul Olacak Mı

Valla bilemiyorum.
Ama yumurtada bi cinslik olduğu kesin:)
Yumurtayla yapilan baska seylerde var onu burda diyemem ban yerim vallahi goze alamam

aman sakın ağzını açma boşver
ama bana sanki o suyla yumurtanın kimyasal reaksiyonu gibi geliyor

Yaaa bilmiyorum kiii
Neyse asıl meselem için zaten zamanı varr..
Allahtan hayırlısı canım..

Ben ilk yumurtami kiridigimda birden suyun icinde dagildi kirar kirmaz.dokmustum onu.
Ikinci kiridigimda ayni dilegi diledigimde sabah pismisti. Bilemiyorum artik

Amin canım....
Ben ilk yumurtami kiridigimda birden suyun icinde dagildi kirar kirmaz.dokmustum onu.
Ikinci kiridigimda ayni dilegi diledigimde sabah pismisti. Bilemiyorum artik
O yumurta bozukmus canım...
Bozuk yumurtanın sarısı dağılır direkt....
Bak iyi olmuş ya tavaya direkt kirsaydiniz

Ben de yaptım. Hem de tam anına denk geldi tesadüfen izledim. Sabah benimki yeni yeni pişmeye başlamıştı. Dipteydi ama dağılmamıştı. Dileğim olmadı zaten.

nuray sayarının bi tarifi daha var, yıllar önce tvde izlemiştim.

kuru lavantayı bildiğiniz çay gibi demliyoruz. bir kartona a'dan z'ye alfabeyi küçük küçük yazıp kesiyoruz. bir tepsi veya borcam gibi bir şeyin içine ters diziyoruz. ve lavanta suyunu bu harflerin üstüne yavaşca döküyoruz. sabah uyanınca yukarı çıkan harfler evleneceğimiz kişinin harfleri olucakmış güya:))) ben o zaman yaptığımda eski sevgilimin bi kaç harfi çıkmıştı. sonraki kişide de o harfler vardı gerçi bilemiyorum ikisiyle de asla olmaz gibi bir daha:))

siz de bir deneyebilirsiniz kızlar. maksat eğlence olsun. sabah uyanınca bi heyecan oluyor hehehe

Son düzenleme:
Ya kuru lavantaları dün artık çayını yapıpta içmem diye attım!!
Tüh tüh..........
Denicem ama çok zevkliymş

Ters diziyoruz derken,alfabeyi tersten diziyoruz dimi ? Z den baslayip
Yoksa kestigimiz kagitlarimi ters kapatiyoruz

Şu ritüellere inanmıyorum pek açıkçası ama merak da ettim biraz :)

Arkadaşlar nuray sayarı şunu söyledi : yumurtanın dipte ya da yüzeyde olması şart değil yumurta dağılmayacak ve tavaya kırmış gibi görüntü olacak yani bu fotoğraflardaki gibi, sizinkiler olmuş :)

Ben dün gece ikinci defa yaptım. İlk yaptığımda sabah yeni pişmeye başlamıştı dileğim olmamıştı. Bu sefer pişmişti. İki güne anlaşılır sonuç yazarım size.

Ben dün gece ikinci defa yaptım. İlk yaptığımda sabah yeni pişmeye başlamıştı dileğim olmamıştı. Bu sefer pişmişti. İki güne anlaşılır sonuç yazarım size.
Ya benim dilegim kabul olmadi gerci gelecek icinde belli olacak bir seydi de. Olumlu hicbi sey yok

Ya benim dilegim kabul olmadi gerci gelecek icinde belli olacak bir seydi de. Olumlu hicbi sey yok
Demek ki inanmamak lazım. Eğlencesine yapmalı bunları. Benimki belli değil bir taraftan acaba diyorum. İnşallah işlerin istediğin gibi yoluna girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…