Yumurta sağlıklı mı

pembeumutyildizi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2021
1.901
2.000
83
Herkese selam devlet hastanesine gideceğim, yqşım ilerledi, bebek istiyorum, devlette yumurtalar sağlıklı değil mi diye bakıyorlarmış, en uygun zaman ne zaman oluyor mesela adetten 2 hafta veya 10 gün sonrası uygun olur mu ? Konu hakkında hiç bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim

Not: uygun sayfa burası mı bilmiyorum yanlış yere açtıysam kusura bakmayın lütfen

Oncelikle adetin 2. ya da 3. gunu gidin ki vakit kaybetmeyin. Doktor her seyden once hormon tahlili isteyecektir o da sadece adetliyken oluyor. Sonra da yumurta takibi yaptirmak istiyorum deyin. Doktor sizi adet duzeninize gore bir tarihte cagiracaktir.

Herkese selam devlet hastanesine gideceğim, yqşım ilerledi, bebek istiyorum, devlette yumurtalar sağlıklı değil mi diye bakıyorlarmış, en uygun zaman ne zaman oluyor mesela adetten 2 hafta veya 10 gün sonrası uygun olur mu ? Konu hakkında hiç bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim

Not: uygun sayfa burası mı bilmiyorum yanlış yere açtıysam kusura bakmayın lütfen
Adetin 2. Veya 3. Günü hormon tahlili yaptırman gerek adetin 21. Günü progestaran (yanlış yazmış olabilirm) yaptırmalısın sonrasında eşindende tahlil isterler sonuçlara göre yönlendirirler hayırlısıyla çok beklemeden müjdeli haber alın inşallah

Back
X