Saç Rengi ve Saç Boyama Yumurta sarısından küllü sarıya geçtim(küllü cila yapımı)

merilyn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
1.893
215
363
merhaba hanımlar, kuaföre saçlarımı sarı yapmak için gittim üstelik uçları küllü ombreliydi fakat onun yaptığı bildiğiniz iğrenç yumurta sarısı oldu. Hemen ertesi gün kendim bir cila yaptım şu an tam küllü çok güzel bir sarı oldu.
Öncelikle kısaca bahsediyim. Bunun için çok araştırma yaptım bidaha da kuaföre gitmem. Saçtaki turuculuğu almak için yani küllü bir renk vermek için mavi boya kullanıyoruz. Ama maviyi fazla kullanırsak saç koyu gri olur. Yani benim saçım çok turuncu oldu fazla katıyım demeyin. Tarifi yazıyorum
1/2 tüp koleston 11.1
1/2 tüp 30 volüm %9 oksidan
1 çay kaşığı kadar mavi boya ben lilafix mavi bulabildim igora 0.88 daha iyiymiş
1 tatlı kaşığı saç kremi
2 yemek kaşığı kadar su
Hepsini güzelce karıştırın saçın heryerine sürün. Benim saçım hemen grileşmeye başladı birkaç dakika tutup yıkadım. Siz de kontrol edin fazla tutarsanız saçınız gri olabilir.
Umarım işinize yarar :)

Güle güle kullan canım foto atsan görsek iyi olurdu bende yeşil boya katıyorum
Yalniz ben cila yapmiyorum saç boyasinin icine bırakıyorum ve öyle boyuyorum
Turunculuk filan olmadi degil mi?

merhaba hanımlar, kuaföre saçlarımı sarı yapmak için gittim üstelik uçları küllü ombreliydi fakat onun yaptığı bildiğiniz iğrenç yumurta sarısı oldu. Hemen ertesi gün kendim bir cila yaptım şu an tam küllü çok güzel bir sarı oldu.
Öncelikle kısaca bahsediyim. Bunun için çok araştırma yaptım bidaha da kuaföre gitmem. Saçtaki turuculuğu almak için yani küllü bir renk vermek için mavi boya kullanıyoruz. Ama maviyi fazla kullanırsak saç koyu gri olur. Yani benim saçım çok turuncu oldu fazla katıyım demeyin. Tarifi yazıyorum
1/2 tüp koleston 11.1
1/2 tüp 30 volüm %9 oksidan
1 çay kaşığı kadar mavi boya ben lilafix mavi bulabildim igora 0.88 daha iyiymiş
1 tatlı kaşığı saç kremi
2 yemek kaşığı kadar su
Hepsini güzelce karıştırın saçın heryerine sürün. Benim saçım hemen grileşmeye başladı birkaç dakika tutup yıkadım. Siz de kontrol edin fazla tutarsanız saçınız gri olabilir.
Umarım işinize yarar :)
Yarım tüp oksidan kaç ml ?

Güle güle kullan canım foto atsan görsek iyi olurdu bende yeşil boya katıyorum
Yalniz ben cila yapmiyorum saç boyasinin icine bırakıyorum ve öyle boyuyorum
Turunculuk filan olmadi degil mi?
Teşekkürler kapalı olduğum için resim koyamıyorum malesef. Turunculuk hiç olmadı. Boyanın içine yeşil katınca renk yeşillenmiyor mu saçın?

Back
X